Vi choklad cheescake!

Detta behöver du.'
 
200g digistive kex
75 g smält smör
100 g vit choklad
100g phiadelphia ost
250 g kesella
1dl socker
3 ägg
En rund spring form ca 24 cm.
 
# Sätt ugnen på 175 grader smula kex och smält smöret.
# Blanda kex och smöret täck botten i en springform och in i ugnen 10 min.
# Sänk temperaturen till 150 grader.
# Smält chokladen över vattenbad.
# Vispa ihop phiadelpihaosten, kesellan & socker.
# Rör ner choklad & ägg i smeten och bred över kex botten.
# Grädda i 30 min och låt svalna.
 
Så här blev min när den va färdig.
 
 
Ser riktigt god ut hoppas att den smakar lika bra sen till kaffet.
Ska dekorera den med färska jordgubbar med!
 
P&K
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0