Här kommer lite goa bilder på Eddie!!









Puss hej!!

Food

Ska snart ner till mannen och äta middag ihop med han och hans jobbar kompisar. Det blir Sibylla mat idag.

Imon är det föräldra träff på BVC 3:e gången detta år så det ska bli spännande att ser hur barnen har växt och hur alla har det.
Sen är det babysim på Tisdag jobbar tisdag och onsdag kväll.
och så blir det en del träning denna vecka med..

ha det bra..

Yees

Första natten som Eddie sov HELA natten på 4 veckor. Så skönt.
Han somnade 21,30 (lite sent) Men vaknade 06,55 då tog jag in han till mig så sov vi en timme till. Så det va riktigt skönt.
Nu ska Eddie få lite mat imagen sen ska jga laga mat till mig och Andreas han jobbar till 14,30. Sen blir det jobb ikväll 17-22,15.
Imon ska vi på mamma barn jympa. Kl 12.00 ska jag traäffa Karin i stan så ska vi ta en lunch ihop. Trevligt ska det bli..
Om jag inte hänger med mamma till Ullared hon ska dit med ett gäng tanter  och har 2 platser kvar så jag och Eddie kan ju hänga med.. Få se hur jag gör, bestämmer mig kanske imon..

hejsan svejsan

Baby sim!!

Idag är det redan 6:e gången det går ju så fort veckorna. Och det är bara 9 gånger på kursen. Så frågan är om man ska gå en fortsättnings kurs sen? Idag ska de små liven få dyka ska bli spännande att se hur det går..

Eddie är fortfarande jätte förkyld 4 veckor nu, det går ju aldrig över..

Jobbade igår och ska jobba imon ikväll , sen jobbar jag inte föräns på måndag igen..

Tolahopp!!

Snart har denna helg paserat.

Ja det går undan. I fredags åkte vi upp till Andreas föräldrar vi va framme kl sju ca då åt vi korv med bröd och pratade lite. Eddie somnade halv elva. I går (lördag) så åkte vi till Marieberg. Andreas köpte sig ett par snygga jeans och jag fick 5 plagg för en hundring. 20 kr plagget det va ju billigt!! Och så köpte jag en födelsedagspresent till Rebecca som fyllde år förra veckan. Blir nog en sväng till Gislaved nästa vecka. Idag så gick vi en promenad hem till Kristoffer och fick se hur han bor. Sen åt vi och efter det åkte vi hem. Både Eddie och Andreas sov hela vägen hem så det va ju lagom roligt..
Vi ringde på en Blå Bobbycar med släp till eddie som vi såg på Blocket så den ska vi åka och köpa imon..

hejsan svejsan..

Det blir operation..

ja så blir det. Men det är inte fel på hjärt klaffen som vi trodde utan en (atär) Stavning? Som Eddie har fått blod från mig när han låg  imagen. Den brukar växa igen efter ca 3 dygn efter födslen men den har inte gjort det på min plutt. Så nu när det är öppet där så får hjärtat pumpa extra mycket och tar mycket energi ( så det är säkert därför som Eddie inte har gått upp så mycket i vikt). Så vänstar sida av hjärtat har blivit lite större när det arbetar så mycket,  men efter en operation så blir han friskförklarad. Men det blir ingen operation förens nästa år. Han ska nog väga ca 10 kg när det görs så han klarar av sövning och allt. De går in via ljumskarna med en nål upp till hjärtat och täpper till hålet. Så det blir ju inget stort ärrr och det är ju skönt.

Så nu vet ni det..

Oj nu var det ett tag sedan jag skrev något.

Som ni nu vet så har ju Eddie ett blåsljud på hjärtat. Så idag kvart över elva ska vi till Ryhov igen till en specialist hjärt läkare. De ska nog ta EKG på han idag oxå. Och så ska läkaren bedömma om det blir operation eller inte.
När de sa operation så tänkte jag ska de sprätta upp min lilla älskling?, men som tur är så går det inte till så. Utan de går in genom ljumskarna och täpper till hålet. Så hoppas vi får svar redan idag om det blir operation eller inte..


Sen ska jag jobba 14-19 och imon jobbar jag 13-19
och i helgen ska vi åka till svärmor och svärfar.
Fick lön idag och det kändes ju bra när man fick flera tusen extra som man inte räknat med.


Få se om jag orkar skiva i kväll hur det gick idag..

Kram kram



Min söta unge!!



Eddie med kusinen Filippa!!



Eddie med nya kompisen Felicia 10 månader.



Äppelkaka jag bakade i söndags.



Eddie med kläder jag sytt till han..



Knasigt det blev idag!!

ja idag (trodde) jag att jag jobbade 13-19. När jag hade gjort i ordning mig och Eddie för att gå till jympan strax efter nio så ringde de från jobbet och undrade var jag var. Skulle visst jobba 9-15 idag hade bytt med Carina men glömt bort att det var idag. hade inte skrivit det i kalendern. Då glömmer jag. Så det var ju bara att ta med Eddie upp och väcka Andreas. Och så skyndade jag iväg till jobbet. Men det var faktiskt rätt skönt att slippa jobba på kvällen.
Men tråkigt att vi missade jympan som vi sett fram emot få gå nästa vecka istället.

men då kunde jag träna ikväll istället fick med mig Sara på en halvtimmes combat men när vi kom dit så var det avbokat( för få anmälda) så vi tränade i jymet en halvtimme istället. Och svettig blev man.


Denna vecka har jag tränat bodypump i måndags.
I Tisdags så tränade jag 2 timmar. en halvtimme core+ en halvtimme pump och sen en timme combat. Det var riktigt svettigt i slutet vill jag lova.
Igår så hade jag vilo dag, ( och soomnade på soffan 2 timmar mitt på dagen.)
Imon så ska jag gå på en halvtimmes pump och efter det en halvtimmes cykling.


Nui är Andreas på bio med Fredde. Eddie har somnat och jag ska med gå och lägga mig nu!!

Så godnatt på er..ZZZzzzzz

Fullspäckad vecka!!

Måndag: Träning  18,20-19,20.

Tisdag: Babysim 11,30-12,00, träning 18,15-19,15.

Onsdag: Bvc kl 10,00, Jobb 14-19.

Torsdag: Mamma/barn jympa 10,00-10,45 , Jobb 13-19.

Fredag: Träning 16,45-17,45, Brosan har skumparty 21,00-01,00.

Löprdag Jobb 9-13

Söndag: LEDIG. Inget uppbokat än.

Nee nu ska jag ta med Eddie upp och spela lite bingolotto, vann en ny lott förra veckan så nu ska jag spela på den!!
Andreas ska jobba sista natten för denna helgen inatt så han ska glo på film sen springa och sen till jobbet..



Denna sockerkakan bakade jag förra söndagen och bjöd Andreas jobbarkompisar på.
( Med kaffe och choklad)!!

Loppis på IKEA

Var ju inget direkt att ha. Va ju inte så stort som jag trodde men lite fynd gjorde jag allt. En trapp grind för 80kr, ( behöver en till om någon har en till salu) En cykelbarn stol för 200 kr, ( som mamma betalade hälften). 2 st plåtburkar blev det med. Sen gick vi in på A6 en sväng och gick förbi 3 kom på att mitt abonemang snart går ut så jag hämtade ut en ny jätte fin ROSA telefon som släpptes i veckan. Sony Ericsson Zylo. Heter den.



Denna höst overall har jag sytt till Eddie!



På A6 idag prova gubbakeps. haha

RSS 2.0