27:e februari lördag

Ledig helg!!
Jobbade 8-17 i torsdag. 
Ledig igår idag och imorgon!!

Igår så kom pappa hit med blocketfynd. Axet matsalsmöbler som jag har viljat ha länge. Bord, 6st stolar och ett vitrinskåp! 


 

Super nöjd. Nu ska jag försöka sälja av det gamla.. 


Någon som vill köpa?? 

Sen så fixade och donade jag här hemma innan jag och barnen åkte hem till mamma och pappa. Vi hämtade mamma och sen åkte vi till A6 köpte skor till mig och barnen. Barnen fick ute skor och inne gympa skor då de ska börja på tabata nästa söndag. 

Sen så badade jag och barnen. 



Vi tittade sen på tv och tjatade. 
Imorse så badade barnen igen. De njöt i varma poolhuset när solen sken in! 



Sen så umgick vi med min kusin Maria hela dagen innan vi åkte hem igen. Nu ska jag och barnen mysa ner i soffan och titta på mello.  
Så gött att vara ledig i 3 dagar!! 

P&k 

Söndag

Nu är denna jobbhelgen slut.. 
8-17 igår och 8-14 idag.. Men har långpasset kvar imon 11-21 innan jag är ledig på tisdag!! I hår när jag kon hem från jobbet så gjorde vi varma mackor sen tittade vi på mello och åt chokladpudding. Idag efter jobbet så gick jag och barnen på bio. Bajsfilmen den var 45 min lång och kostade 50kr helt ok pris och film! Nu spelar jag Bingolotto och sen ska jag titta på Farmen innan det är dax att sova igen.. 



P&k 

15:e februari.

Tisdag= ledig dag! 
Idag överraskade jag barnen med att åka till Leos i Växjö. Vi kom hit för en timme sedan och nu ligger fikat i magen. 

I söndags så åkte vi till mamma och pappa. Lämnade Chanel som vi har haft i 10 dagar när de har varit i Spanien. 
Sen så bowlade vi på racketscentrum. Sen så åkte vi in till stan och åt god mat på Soya. Efter det så åkte vi hem till mamma och pappa på tårta och kaffe. 
















Lite bilder från i söndags. 




Eddie idag! 

Sen så har jag 6 arbetsdagar framför mig och hinner nog inte med så mycket. Så kul att hitta på något med barnen idag. Vi ska nog gå in på Erikshjälpen med innan vi åker hemåt.. 

P&k 

13:e februari lördag.

Äntligen ledig helg igen. 
Jobbade 14-21 igår så det är allt en kort helg.. Idag så gick jag upp med barnen kl 6.45. 
Vi åt frukost sedan så bakade jag en morotskaka, dammsög och skurade hela nedervåningen och städade toaletten. Och allt innan kl var 10.00 för då gick jag och Elin en 7 km promenad. 

För en stund sedan kom jag och barnen hem från Jenna. Vi var där och fikade och barnen lekte.  Sen så ska vi titta på mello. 

Imorgon är det alla hjärtans dag och mamma fyller år. Vi ska bowla i Jönköping och efter det ska vi äta mat på Soya och så ska vi avsluta med tårta hos mamma innan vi åker hem igen. 

P&k 



Promenad rundan gjor 2 dagar i följd. 



Gjorde slajm med barnen härom kvällen. 



Eddie och Nisse. 



Fint nere vid Mosjön! 



10: e februari.

I lördags så åkte jag och Eddie på kalas hos hans kompis Oliver som fyllde 6 år tidigare i veckan. Kalaset var i gympahallen och det var uppskattat . Sen så skyndade vi oss hem för jag skulle jobba 14-21. Vilket jag också gjorde i söndags. 

Cajsa fick feber onsdags kväll och den höll i sig länge. Feber fri som först igår. Så idag lämnade jag av barnen på dagis efter att de varit hemma nästan en vecka. 
Ledig igår.  Var riktigt onyttig. Bakade ananaspaj på förmiddagen. Kyckling och pommes till middag och så gjorde vi semlor på kvällen.. Men jag hann iallafall med en timmes promenad.. Förra tisdagen så var jag hos alexsandra i Tenhult och fixade till barret. Toppade en del och så la vi en röd/lila färg i hårbotten. 




Vi fick även kycklingar förra veckan . Hela 11 st blev det. 








Paket öppning på kalaset. 



Tokfian igår som skulle flyga lite i luften. 

P& k

RSS 2.0