Tahiland!!

ja nu har vi varit har en vecka och som forst nu gick jag till ett internet stalle.\
Eddie ligger och sover och andreas vilar sig pa hotell rummet sa jag passade paatt smita ut en svang.
Vi har 30 grader varmt i skuggan och ligger 6 timmar fore i tiden sa kl ar snart 18.30
vi ska strax aka in till stan ata och shoppa lite.
Annars sa badar vi pa dagarna och tar det lugnt.
Kommer att lagga in lite bilder sen nar vi kommer hem..

puss hej

Hej då kalla Sverige!!

Ja för nu åker vi aldeles strax till Göteborg.
Flyget går 16,00 till Tahiland!!!

Få se om jag hinner skriva något annars så höres vi om 3 veckor...

Puss hej!!



En glad tomte nisse!!


packa, packa packa.

Kommer bara på mer och mer saker som ska med på resan. Men tur att man kan lämna en del där sedan så man får plats med det man shoppar!!!
Bara blöjor, välling och mat till Eddie vägde 10 kg, och det är ju slut när vi åker hem.

Igår hade jag och Eddie mys dag ,med mamma vi sov över där, ocg det va ju ett tag sedan man gjorde det.
Nu är jag hemma en sväng ska ner till henne igen sen och äta mat och så ska vi på julmarknad..


Det gick

bra hos läkaren igår. De trodde att han har haft något influensa virus. Men nu har han inte spytt sedan i söndags så det har nog gått över. Skönt det. Nu packar jag för fullt det är bara lite små grejer kvar att packa som jag inte kan packa förens sista dagen som nappflaskor, nappar, tandborstar och så ska Andreras packa ner sina kläder som han aldrig gör...

Ja för nu är det inte många dar tills vi ska åka iväg. Vi ta med min lilla dator så jag kanske uppdaterar i Tahiland annars får ni hålla ut ca 3 veckor...

Idag kommer Jenny och Eddie hit och leker och fika lite ska bli kul. De har inte varit här innan.

puss hej..

Läkaren imorgon..

Ja idag så va jag med Eddie på bvc han hade gått ner 130 gram..
Så vi fick en läkar tid i huskvarna imorgon så de kan titta på han och komma på vad som är fel.
Han spyddse i Söndagskväll med. Men igår så spydde han inget och idag har han ätit som en häst. Nu ligger han ute och sover i vagnen.
Hoppas han blir bra kan ju inte åka iväg med han när han är dålig och sjuk.

puss hej

Lite bilder.



Jag har sorterat Eddies för små kläder.



Varför ha en napp när man kan ha två?



Bobby bilen är rolig!!



Vi har varit och lekt (fikat) på Monkey town med Sara och Oliver.



Dagen efter så lekte vi på IKEA..



Myst i höst solen.



Gjort höst fint!



Vi har köpt ett lek skåp till Eddie som vi har i vardagsrummet med hans
leksaker i så man kan städa undan lite grann ibland.



Frida och Haldora har varit på besök.



Haldora och Eddie innan promenad.



Halloween fest har jag gått på.

Zombie Lucia..



Tobbe och Katrin va med!!



Lite suddig bild men så går det när man vill ha mobilen.

För övrigt så är alla bilder tagna med min mobil dä rav kvaliten.

Lite va vi har haft för oss den senaste månadern.
Då jag har varit lite dålig på att lägga in bilder..

puss hej.


Fars dag!!

Ja det är det idag. När Andreas låg och sov i morse så gick jag en sväng till Konsum och köpte lite lotter till han som han fick när vi kom hem. (Men han vann inget). Köpte även lite choklad till min pappa som han ska få i eftermiddag när vi ska hem till de.

Eddie spydde igår kväll IGEN. Trodde att det hade slutat men icke. Enda dagen som han har varit spy fri va i Fredags.
När ska detta sluta?????

Om en vecka så ska vi åka till Thailand tiden har gått så fort och man vill ju att lillemannen ska bli frisk innan dess..
Vi kommer hem till Göteborg på en Tisdag, men vi kommer hem till Tenhult på Fredagen för Eddie har fått ny tid på sjukhuset i Göteborg på onsdagen så det är ingen idé att åka hem emellan. Så det blir 3 dar extra på hotell men i Göteborg så vi blir borta nästan 3 veckor. Och på söndagen ska vi på julbord med jobbet och sen är det nästan jul.
Tiden går så fort. Eddie har hunnit bli 10 månader redan.. Inte lång tid kvar tills han blir 1 år ( som för övrigt är 3 veckor efter jul.)

Mördarsnigel?

Ja det låg en i datarummet på golvet nu när jag kom in hit.
Frågan är, Hur kom den in hit?

Funderar på att gå och träna idag. De har ett pass halv elva. Body pump isåfall. Annars tar jag ett pass i gymmet själv.

När

Andreas gick upp idag så gick jag och la mig sov 2 timmar så det va ju skönt. Sen så har jag jobbat till 19,00 och det gick bra. När jag kom hem så sa Andreas att allt gått bra under dagen och att Eddie mått bra men strax innan jag kom hem så hade han spytt igen. och så fick jag byta en rejäl skitblöja. Nu somnade Eddie för en liten stund sedan och jag ska gå och lägga mig nu med. Hoppas att denna skiten slutar snart och att lillemannen få må bra!!!

Otur.

Ja det har forsatt hela natten.. Eddie har skitit var annan timme.Jag är helt slut men nu har vi båda två fått i oss frukost. Så hoppas att han får behålla det.
Kommer att vara lagom pigg på jobbet idag känner jag...

Det är ingen tur.

Som jag skrev tidigare så har Eddie mått bra idag. Så han fick vara hemma hos mamma medans jag tränade. När hon hade matat honom så hade han spytt upp all maten, men han va pigg opch glad när jag hämtade honom.
När vi kom hem så duschade vi och myste lite. han ville inte ha välling så han drack en dl blåbärsoppa innan han slocknade. När han hade sovit ca en timme så ropade han. Jag sprang upp och hoppades på att han inte hade spytt (repris från i Måndagskväll), men det hade han inte han hade bajsat ( för 3:e gången ikväll) . När jag lyfte upp han så spydde han över hela mig, golvet, tapeten och dörren, blåbärsoppa lätt att få bort? När jag hade bytt blöja och pyjamas på han så spydde han igen så det va bara till att byta igen. Nu sover han och jag måste ducsha igen. Har spyr i håret och hela armen.
Så det blir ingen bvc imon de vill inte ha dit oss så måste ringa och avboka tiden imorgon bitti..


spy spy och spy...

Tur?!!

Eddie har inte spytt något mer. Skönt det.Men däremot så sket han kl 04,00 inatt och när jag hade torkat han ren så låg han på skötbordet och sköt en raket rätt på mig över hela benet ner på fötterna och på golvet. Så jag fick tvätta av mig i duchen och göra rent Eddie igen och sen fick han en ny blöja och pyjamas. Jag tänkte minnsan inte gå upp nu. Men vilken tur vi somnade om och gick upp igen strax innan sju.
Han har bajsat en gång till efter det men det var inte lika mycket..
Han har ätit normalt idag så det är ju bra.
Vi har även invigt Eddies pulka fram och tillbaka till Konsum.
Han satt som ett ljus i den och det gick bra.
Snart kommer mamma och hämtar oss hon skulle till A6 en sväng så vi hänger på.
Det är ju farsdag på söndag så det måste ju införskaffas en liten present. Andreas första Fars-dag. (Fast jag fick ju inget på Mors-dag).  Sen ska vi till Willys ska handla blöjor. Brukar köpa Willys egna märke på blöjor där. Det är billigast och de funkar bra. Men denna vecka va det extra pris köp 2 betala för en  så det kostar bara 69kr för 2 paket blöjor skit billigt ju!!



Puss hej!!

Vinter kräksjukan???

Ja igår så fick Eddie sin välling kl 20,00 och somnade. Kl 22,00 Skriker Eddie mamma mamma mamma,, jag springer upp till hans rum och han har spytt ner hela sängen. Bara till att byta och bädda rent. Kl 07,00 imorse så fick Eddie sin välling flaska till frukost vi satt i fåtöljen i vardagsrummet. När han va färdig med den så kom det upp igen över mig och han. Så det va bara till att byta kläder på oss. Lite senare så testar jag att ge han en smörgås och vatten och det äter han upp, men när jag sätter ner han på golvet så spyr han upp det...  Kl 10,00 efter att jag har pratat med bvc så gick jag en promenad till Konsum och införskaffde lite proviva och saft till Eddie. Nu har han sovit en sväng och druckit en flaska proviva blåbär. lite senare så verkade han hungrig så då åt han 2 st mackor och drack lite saft till det och det har han behållit. Så det kanske har gått över redan hoppas det. Men nu mår jag dåligt och det mullrar i min mage, hoppas att jag slipper att spy..

Ja  så här blev våran dag, jag som hade så mycket inplanerat idag. bara till att avboka alllt.

Lite bakis är man allt idag..

Ja igår så jobbadee jag 9-13 sen kl 14 kom Karin och Markus på lite fika kl 16 så va vi hemma hos mamma och pappa på lite helgona middag. Det va mysigt och gott Tobbe och Katrin va där med. Va hemma igen runt 18 tiden då klädde jag ut mig, gick hem till Tobbe och Katrin och sminkade mig där och så va det lite förfest, kl 21 så va vi hemma hos bröderna Stjärnebring på lite Halloween party. Lite fuller blev jag allt (3:e gången detta året) Va hemma igen runt 02,30 ca fick skjuts hem så det va riktigt skönt.

Idag så sov jag till 10,30 riktigt skönt och välbehövligt. Tog sedan en promenad till affären. eddies blöjor och mat va slut. Träffade Niklas och Filippa på vägen så vi tog sällskap hem till mamma och pappa. De hde besök av Lizette och Christian med barn så vi fikade och pratade lite. Sen gick jag hemmåt och på vägen stannade jag till hos Tobbe och hämtade mitt smink jag lämnade igår. Och nu sitter jag här.. Börjar bli lite hungrig. Undrar om man vågar ta bilen ner till Sibylla??

hejsan svejsan..

Musik lekis!!

Idag så har jag varit i Allianskyrkan med Eddie. Maria och Matheo kom oxå dit. Först sjöng vi lite sen fikade vi och sist så blev det lek i lekrummet. Det va mysigt, men tycker nog bättre om öppna förskolan.

Ikväll står det träning på schemat..

gympa

Ja det ska jag oh Eddie på om en timme. Sen ska jag jobba 13-19 idag. Ikväll ska Andreas på personal fest. De är alla lediga imon istället för 6:e Juni. Så Eddie ska få vara hemma och leka hos Oliver idag mellan kl 17-19. Tack Sara för hjälpen.
Ringde och avbokade Eddies tid igår. Få se när han får en ny.. Kankse inte blir förens nästa år.. Det är ju lite kö och så.  Nu ska jag packa vagnen snart dax att ga..

puss hej

Heldag med Frida

och hennes dotter Haldora. Hade vi igår.
De kom redan kl åtta på mkorgonen så kl nio gick vi till öppna förskolan och fikade lite sen blev det en promenad. Kl tolv hade Andreas lagat färdigt maten och det var super gött!!
Sen va vi inne och mös och lekte med våra barn kl fyra tog vi en promenad igen. och kl sex kom Fridas blivande man (de ska gifta sig nästa höst.) Och då käkde vi lite kvällsmat, årets första julskinka som Andreas hade köpt, det var oxå jätte gott. Så strax innan kl åtta åkte de hem och det blev verkligen en super mysig heldag!!

Igår fick vi även tiden till Eddies operation och givetvis är det samma dag som vi ska åka till Thailand så kl 13.00 ska jag ringa och fråga om det går att flytta fram hans tid ca 2 veckor och undra om han får flyga över huvudtaget.. Hoppas hoppas hoppas.. Vi har inget avbeställningsskydd på resan heller och så är det ju våran bröllopsresa så man vill ju gärna komma iväg. Men Eddie går ju faktiskt i första hand!!! Så är det  ju..

puss hej.

Idag

så har jag och Eddie varit på öppna förskolan. Kom hem halv tolv och Eddie somnade som vanligt i vagnen på väg hem. Kl 18.00 ikväll ska jag och Lizette på en vikt kontroll (typ) för att se hur mycket fett vi har i kroppen och hur vi ska göra, träning, kost mm för att den ska ändras. Så kan man göra det igen om ett halvår och se om fettmassan har minskat.. Börjar nästan att ångra att jag ska göra detta. (Vill inte veta hur fet jag är).
Sen kl 18,20 väntar det ett timmes långt Body pump pass. Sen får jag se hur jag ska träna i veckan..

RSS 2.0