Den 18:e maj

Sen tapetseringen förra helgen så har jag vabbat måndag ledig tisdag, fixade det sista med tapetseringen och målandet av dörren så nu är det klart. Sen jobb ons, tor, fre,lör, och söndag. Jag gick hela 5 promenader förra veckan och tittade klart på hela första säsongen av Game of throns. Ikväll såg jag första avsnittet av säsong 2! Ibeftermidfags kom Jenna hit och slingade mitt hår så nu är det lite ljusare. Vi fikade på blåbärspaj. Andreas har fixat klart det sista mes plattorna på golvet i köket och så har vi tömt det helt. Imorgon så kommer mattläggaren hit. Ska bli kul att se resultatet sen. Även glassbilen kom förbi en sväng. Det är inte dåligt så här ute på landet. Imorgon så skulle även köket ha kommit, men så blir det inte det har blivit försenat och kommer söta tisdag istället och där sprack hela vår planering och killen som skulle hjälpa oss i helgen kan tyvärr inte nästa helg.. Så jag och Andreas får försöka så gott det går själva.. Vår vanliga otur.. 



Håret lite ljusare. 













Vårt fina kök nu.. Kaos. Nu är matsalen även vårt provisoriska kök.. 




Jag har fått upp garden i serveringshallen.. 

Jag sydde även ett par enkla kappor i spets till köket. 
Så får jag köpa nya när jag verkligen hittar va jag vill ha! 

Nej nu måste jag sova 
Mattläggaren kommer kl sju imon bitti. 

P&k 

Vattenkoppor

Nu har de hittat hit, vi har väntat på de. Vattenkopporna.. I onsdag när barnen kom hem från dagis så hade Eddie feber och på torsdag eftermiddag så dök kopporna upp och de blev bara fler under fredagen. På fredag kväll fick Cajsa feber och på lördag förmiddag kom de första kopporna och idag har de bara blivit fler av de. Det har gått ett tag på barnen dagis.. Skönt de båda fick det samtidigt så att det inte dröjde 2-3 veckor innan nästas tur. I torsdags så bar Andreas hemma och vabbade och i fredags så jobbade vi om varandra. I helgen har vi båda varit lediga. Jag är hemma med barnen måndag, tisdag och Andreas resten av vecka. Så får vi se om barnen kan gå till dagis veckan efter det.  Det är ju inte lite koppor de har fått.. Eddie har varit ledsen och kliat sig 4 nätter nu och idag sov han till kl nio.. Det har nog aldrig hänt innan. 


 


Prickiga ryggar.. 



Så här tjusig var jag på jobbet i fredags kväll.. 

I lördags så började jag äntligen att tapetsera serveringshallen. 



Den passar bra till tapeten i köket. 






Vår fina platsbyggda skåp. Nu ska jag köpa dekorplast och fixa till bänkskivan innan listerna kommer på plats runt om. 
Gör så så länge, kanske köper en ny skiva inom kort. 
Jag har även hunnit med att måla källardörren, vitt runt om och med magnetfärg och över den kritfärg. Jag har ett lager med kritfärg kvar att måla som jag har tänkt göra imon. Sen så ska det vara klart! 





Andreas och Eddie har varit iväg och fiskat i helgen. En riktigt stolt kille!! 
P&k 

2:a Maj.

1:a maj igår och mamma öppnade upp Suzis cafe igen. Va vi har längtat. Jag jobbade 7-13 sen så hem och byta im innan vi åkte till caféet och åt mat. Sen hem och slänga oss i soffan kl 21.00 gick jag ner till mamma en sväng de har en massa gäster hos sig ifrån Danmark. De festade lite och hade kul. Jag va hemma igen kl 23.00 . Idag så har jag jobbat 8-15 sen så hem och dammsuga och skura hela huset och plocka upp alla leksaker överallt.. Sen så kom alla danska gäster upp hit och fick se hur vi bor.  Nu ligger jag i soffan och funderar på om jag ska titta på en film eller inte är super trött.. Jobbar 14-21 imon.. 

På tisdag ska kag beställa kakel till köket. 


Detta blir det. 
Jag har fortfarande inte köpt tapet  till serveringsgången så jag får titta efter det på tisdag med. 



Bus Cajsa igår. 

P&k

RSS 2.0