Söndag 30:e april.

Nu har snart denna helg också passerat.
I torsdags så fyllde jag 29 år och det kom Andreas ihåg när han gick upp så fick jag mina paket rosa gummi stövlar och bakgrejer precis som jag hade önskat mig. Sen så lämnade Andreas eddie hos susanne och jag tog med mig Cajsa på mamma/barn gympan. Väl hemma igen så åt vi mat i vanlig ordning och jag förgade håret så nu har man ingen äcklig utväxt längre.. När jag hade hämtat Eddie så lekte vi i lekrummet och myste tlls vi gick och la oss.
Så det var en lugn oc h vanlig dag.. typ..


I fredags så gick vi till öppna. När vi kom hem så åkte Eddie och Andreas bussen in till stan. Jag och Cajsa åkte in senare och så möttes vi upp och handlade lite innan vi åkte hem.

Igår så vaknade vi alla kl 05.30 vi gick upp och åkte på loppis köpte en massa kläder till Cajsa för 100kr men hittade inget till Eddie.



Sen när vi var hemma så grejade vi i trädgården och körde 2 lass till tippen och så grillade vi jätte mysig dag vi gick in kl 15.00 för då kändes det som att det var kväll men vi hade ju hållit igång hela dagen. kl 19.00 kom Fredde och vi tittade på Simon och ekrarna. kl 22.00 kom vi i säng.

Idag så gick Andreas upp med barnen kl 06 och jag sov till kl 08.00 Andreas har lovat att jag ska få sovmorgon HELA veckan det ni.. Sen så har jag sovit middag nästan 2 timmar men känner mig inte så mycket piggare för det..  
Får se vad denna vecka har att erbjuda men för hoppningsvis så kommer våran trädgård att se någolunda fin ut i slutet på veckan.. Kommer bli många lass til tippen ..



Födelsedags tårta.



Eddie och Felicia äter klubba.



Cajsa äter mat med hela ansiktet.



Mys i soffan.



Eddie bygger med lego.



Cajsa somnade på golvet när hon lekte härom kvällen..

puss hej.




Från kalas tills idag.

Ja i lördags så hade jag och min bror kalas ihop. Det var super mysigt men när vi tände grillen så började det att ös regna och åska.. Vi var hemma igen kl 21.00 andreas gick iväg på fest och jag försökte få barnen i säng.
I söndags sa var jag och barnen ute och grejade i trädgården medans Andreas sov.. Sen var vi inne och myste då det började att regna och åska igen..
I måndags så var det full rulle. Kl 10.00 kom Anneli vi fikade och gick promenad sen kom Linus på lite fika och kl 17.00 kom Karin vi myste och tittade på tv. Karin sov över så det var skoj. Min bror Niklas fyllde 31 år och Andreas bror Mattias fyllde 30 år så grattis till de.
Kl 8.00 tisdag morgon så tog Karin  bussen till skolan. Och jag gjorde iordning barnen och lämnade Eddie hos Susanne. sen gick jag hem och grejade i trädgården och myste med Cajsa. På kvällen bakade jag annanaspaj och så kom annelii och fikade  och tittade lite på tv.
Idag så kom Linus hit runt tolv snåret åt mat och fikade lite han hängde med och hämtade Eddie. Sen när vi kom hem igen så satte jag igång och bakande bullar och Linus gjorde negerbollar.
Nu sover barnen och jag funderar också på att gå och lägga mig. Är evigt alltid trött.

Imorgon så fyller jag 29 år. Få se om min man kommer ihåg det, (för det gjorde han inte förra året)....
Nästa år när jag fyller 30 då blir det party party!!

Som ni kanske förstår så jobbar Andreas eftermiddag denna vecka så han har man inte sett mycket av. Eddie har inte sett han på 2 dagar då andreas sover länge...  Jag har redan hunnit lämna Eddie när Andreas kommer upp. Och kommer hem sent. Jag sover också när han kommer hem 22.30

Thats life!!

Eddies sovrutiner.

Ja vi håller på att få Eddie till att sluta sova middag.
Förra veckan så höll vi han vaken mån-tors och då somnade han kl 19-20 på kvällen. Men både fredag och lördag så somnade han och sov en stund på dagen då va han vaken till kl 22. Och han sover inte längre dagen efter för att han är vaken längre på kvällen. Runt kl 06.00 har jag och barnen gått upp i flera veckor nu.. Undra när man ska få en rejäl sov morgon. Både igår och idag så har han slocknat kl 18.00 i soffan det får han gärna fortsätta med.

Cajsa har somnat runt kl 18 nu för 4:e kvällen  och sovit ca 1 timme mitt på dagen vore skönt om hon fortsätter med dessa rutiner, men hon vaknar rätt ofta och äter på nätterna. och vaknar lika tidigt som Eddie på morgonen.

Jaja det ger väl med sig så småningom!!!

Lördag.

Idag så gick vi upp kl 06.30 oc h åkte till loppisen sen när vi kom hem så gick jag och Eddie ut och hjälpte grannen med granarna. Cajsa stannade innen med Andreas.  Vi var ute i nästan 2 timmar. Eddie somnade kl 12.15 och sover än. Cajsa vaknade precis efter att ha sovit nästan 2 timmar.. Nu är Andreas ute med grannen och tar ner det sista körsbärsträdet. Alla de sista granarna är fällde så nu är det väldigt ljust och mycket insyn på våran trädgård. Vi har bestämt att vi ska pantera tuja häck sen så det blir nog bra om några år när den har växt till sig.



Ja lite bilder från trädgården.

Säger bara att det kommer bli många körningar till tippen framöver då berget med granris bara växer och växer...

Nästa vecka så fyller både jag och min bror år. Så vi ska slå ihop och ha ett kalas tillsammans idag hos min bror.. Vi ska grilla hamburgare och korv till barnen och så har jag bakat tårta och kakor. Ska strax ta och dekorera tårtan så ni ska få se en bild på den sen. Ne nu är det bästa jag sätter fart ska vara hos brorsan kl 16.00

puss hej..



Fredags myset igår. Chokladpudding  med vispgrädde!!

igår

så sprang jag 5.5km på 42 min.. Gött.. Idag blir det nog vilo dag för imon blir det gympa med Cajsa och springa efter det.. Vi höll Eddie vaken igår med och han somnade strax innan kl åtta och sov i sin säng hela natten till kl sex och utan blöja och inga o lyckor.. Så duktig min lilla/stora Kille.

Våruset 14:e Maj.

Jag ska ju springa vårruset och det är det jag tränar för.
Vårruset är 5km långt och jag har bara sprungit 3 km så igår bestämde jag mig för att utöka min runda. Spang 4,52km på 32 min vilket jag blev väldigt nöjd över då jag har som mål att klara av vårruset under 40 minuter och det kommer jag att troligtvis att göra. känns härligt!!

Idag ska jag ge mig på 5 km i spåret men det är ju så j--la kallt ute så får se när jag ger mig iväg.

Jag och barnen träffade deras mormor och hennes dagbarn och gick till lekparken i förmiddags men jag höll på att förfrysa så vi gick hem efter en timme.

Nu har vi ätit middag får se vad vi hittar på resten av dagen. Igår lyckades vi hålla Eddie vaken hela dagen och han somnade strax innan kl sju. men han vaknade kl 23.15 och var vaken till kl 01.15 så 2 timmar krånglade han inatt. Han skulle gå på toa han skulle ha välling och så ville han sova hos mig.. Men till slut så somnade han om och vaknade kl 06.40 i sin säng!!

puss hej

Måndag

Ja igår så hade jag bestämt mig för att Eddie ska sluta sova middag.. men men.. Vi var och lekte hos barnens kusiner och i blev även bjudna på mat så vi var borta hela förmiddagen kom hem kl två och tio över två låg Eddie och sov i soffan helt slut. Tänkte att jag skulle väcka han kl tre som vanligt. Men Cajsa somnade så då la vi oss också i soffan och så vaknade vi alla kl 17.00 även Andreas. Så Eddie sov 3 timmar och sent.  kl 22.30 somnade han igen.. Får göra ett nytt försök idag. Eddie är hos Susanne idag för imon är hon  ledig. nu är det en kille här och klipper våra äppelträd då har vi lite att pyssla med när Eddie är hemma igen.



Så här fin var Cajsa igår.



Då blev Eddie avundsjuk och skulle också har rosett på huvudet.



Middagsbordet hos Nilklas och Petra.



Så här däckade Eddie i soffan igår.

Annars i veckan så är det inget planerat förutom till helgen. På fredag kommer barnens farmor och farfar hit vilket vi talat om för Eddie han frågar varje dag när de kommer. De stannar tills på lördagen. sen på lördag eftermiddag ska vi ha kalas för mig och min bror för vi fyller nästa vecka..

puss hej

Söndag

Det här med att sova middag..

I fredags så sov Eddie middag men jag väckte han prick kl 15.00 då somnade han 21.40 lite sent..
I går så hade jag bestämt att han inte skulle sova men när vi var hos mamma och häsade på på förmiddagen så fick han så många utbrott att han fick sova då sov han 11-12.30 tänkte att det var ju tidigare än vanligt då somnar han nog i tid på kvällen men icke efter en timme med bråk tjat skrik och gråt så somnade han kl 20.45...

Få se om jag lyckas hålla han vaken idag och så får han sluta sova middag... För det här funkar inte måste få en egen stund på kvällen.

Som sgat så gick vi till mamma och pappa en sväng igår stannade på lunch när vi kom hem så var vi ute och lekte en timme. När Andreas vaknade så tog jag mig en promenad med hundarna.
Sen tittade jag och Eddie på en film och åt popcorn.

Idag så slutar Andreas jobbet kl 09.00 så brukar han sova till ca 17.00
Få nog gå till  lekparken en sväng sen..
Så får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.
Ska jag hålla Eddie vaken hela dagen så måste det hända saker..

p&k

Kort

Tog lite kort på barnen så här på morgonkvisten..



Gjorde lite olika kollage.



Ska nog göra om detta någon dag när Eddie har lite "finare" kläder på sig och fixat till hans hår.

Skulle vara kul att framkalla och förstora upp ett kolage så får man många kort på barnen på en gång.



Cajsa har på sig en klänning som har varit min ..

Idag ser det ut att bli en tråkig dag.. Har inget att göra, Andreas har jobbat natt så han sover nog ett par timmar nu ochh sen när han vaknar ska han nästan iväg igen..
Så är det någon som vill umgås lite hör av er!!

Cajsa 6 månader 13/4 2012

Tänk att min lilla skrutta redan har blivit så stor.
Ett halvt år tiden går så fort.
Det känns som vi alltid har haft henne fast ändå inte...



Jag och Cajsa.



sötisen.



Syskonen bus myser i soffan.

Torsdag forts..

Strax innan halv nio kom jag och barnen iväg. Lämnade av Eddie hos Susanne och så gick jag till jobbet och tog en kopp kaffe cajsa fick i sig lite gröt kl 10-10.45 så gympade vi hon somnade så gott i vagnen på vägen hem och sover än så nu har hon sovit över en timme och det hör inte till vanligheterna. Nu sitter jag här nyduschad och Andreas ska värme till maten sedan är det snart dax att hämta hem Eddie igen. Få se om han behagar att sova lite middag idag?!

Denna vecka så har jag börjat att ge Cajsa vatten till maten/gröten (har innan ammat henne före eller efter) men ska försöka dra ner lite på ammandet nu när hon blir 6 månader. Och så har hon fått smaka på välling 3 kvällar på raken men det är inte så populärt. Men ska fortsätta kämpa med det och göra en flaska varje kväll så hon vänjer sig och snart så förhoppningsvis så kommer hon att tycka om det. (Så var det med Eddie)

Cajsas mat dag ser nu ut så här.


Ammar i sängen på natten/morgonen

Ammar lite  kl 8

Gröt kl 9.30-10

Mat mellan kl 12-15

Ammar igen

Gröt 17.30-18.00

Ammar innan hon somnar som kan vara allt mellan 18-21..

Det får ta den tid det tar har inte så jätte bråttom..

Nu blir det käk.
puss hej

Jobbiga natt..

Igår så var det 4:e dagen som Eddie inte sov middag. Då har han somnat 19.30 och vaknat kl 7 så vi tänkte att han kanske skulle sluta sova middag, men igår så var han så grinig och kinkig hela eftermiddagen och han somnade kl 17.30 vilket slutade med att han ville gå upp kl 04.00 imorse.. Men nej nej nej det är fortfarande natt då!! Så jag fick han till att somna om till kl 07 efter en flaska välling skönt! In
att så sov barnen hoss mig i sängen. (Andreas sover i källeran dax för natt helg snart) De låg på varsin sida om mig och de krånglat sparkat mig.. Trodde jag skulle ge upp där ett tag..

Blir nog till att sova middag idag..

puss hej

Onsdagen den 11:e April.

Ja nu har halva veckan gått redan..

Eddie har varit hos Susanne igår och idag och imorgon är det dax igen och de ska till skogen som vanligt på Torsdagar.

Igår när Eddie var iväg så passade vi på att storstäda här hemma och det var välbehövligt. Cajsa var go och glad som vanligt och följde med till alla rum.



Idag så tog jag en promenad till Konsum och drack en kopp kaffe efter jag lämnat Eddie sen hem och gjorde ingenting riktig tråkig dag..

Men imon ska jag och cajsa iväg på mamma/barn gympa igen!! tjoho.. har gått ner 1 kg till nu.. 6,5 kg kvar till målvikten..'


Påskhelgen

Skärtorsdagen så åkte vi till Susanne på lite påskfika träffade alla Eddies nya kompisas föräldrar och så fick de påskpresent mycket trevligt.

Långfredagen Andreas jobbar 7-20 Eddie jävlades med mig hela dagen så det var riktigt tråkigt att bara vara hemma hela dagen. Vi åkte dock ner till Andreas en timme och fikade lite. Mamma kom och hämtade Nemo så han fick följa med till stugan och så behöll vi Gucci för hon löper. Somnade runt 21.

Påskafton Andreas jobbar 8-20 Jag och Sara tog med oss barnen och åkte på loppis sedan vidare till Vissmålen och tittade på alla djuren som fanns och vi hade tur för dagen innan hade det fötts 2 små lammungar. Sen åkte vi hem till oss och åt lite påsklunch och barnen lekte. Sen sov barnen en stund och Linus kom upp på lite mat. När barnen vaknat åkte jag till Andreas och vi fikade en timme typ. Somnade runt 21 idag igen.

Påskdagen Andreas jobbar 8-20 Kl 10 satte jag igång att göra bullar och kl 11 kom An neli hon stannade ända till 15.30 så vi hann med både lunch och fika sen kom Niklas med barnen och efter det tog jag med mig barnen till  Andreas igen Väl hemma så var det bad och kvälls mat barnen somnade runt 20 och jag kl 22.

Annandag påsk Andreas jobbar 9-22  idag så har jag vikt tvätt varit i lekparken lagat mat. Ska ner till Andreas snart med så barnen får se han något dessa dagar.

Imon så ska Eddie till Susanne igen och allt återgår till det normala.

Andreas har jobbat 2 12timmarspass och 2 13 timmars pass på 4 dagar det blir 50 timmar..
Men bra lön nästa månad och det behövs!!




Sara och barnen på öppna i onsdags.



Super fina påskägget som mamma lämnade till barnen i fredags.



Slåss om att öppna. Båda två är nyvakna...



Godis!



Söt ungen..

Både barnen fick kläder. Eddie godis och Cajsa gose djur(tupp).



Bullar jag bakade igår!



Jag och Cajsa myser..


Så får vi se vad vi hitta på denna vecka..

puss hej

Shopping!!

Idag så gick vi till öppna. När vi kom hem så åt vi mat i vanlig ordning.
Andreas gjorde super smarrig glass till efterrätt med hallon och grädde Mums.



Sen så tog jag med mig cajsa till A6 för lite shopping av kläder till mig..

Detta fick jag med mig hem.



2 st klänningar.



Ett grönt linne.



En tröja en skjorta och ett par jeans i sommrig färg.

Allt gick loss på 900kr men det var jag värd tyckte Andreas som betalade hela kalaset. Tack älskling!!
Ja det är längesedan man köpte kläder till sig själv man dras ju alltid till barn avdelningarna av någon annledning?..



Påsklov!

Ja de3nna vecka har Eddie påsklov. Idag så gick vi till öppna. sen när vi kom hem så åt vi mat och sedan åkte vi till Susanne och fikade så Eddie lekte lite till han kompis Martin fyllde 5  år förra veckan så det var lite kalas. sedan åkte vi till Eko och köpte hundmat och vidare till Lidel för lite kvarg inköp.

Imorgon så går vi nog till öppna med och så får vi se vad dagen har att bjuda på.



Cajsa i våran säng igår.



Cajsa var fin i klä nning idag som har varit min.



Eddie busfröet klättrade upp i Cajsas stol.



Igår på Biltema..
Vi var där och köpte lite som behövdes till tvättstugan som fix och fog och lite skrapor och kryss.
Så nu har vi nog allt hemma.

puss hej.

240kr

Ja 240 kr rikade blev jag idag på grejerna som blev sålda igår på bytardagen var nere och hämtade pengar och saker som inte blev sålda kl 16.00. Träffade Erika där hon blev intresserad av en av grindarna jag inte sålt så då blev jag ytterligare 120 kr rikade. Så sammanlagt 360 kr och det var ju bra!
När jag var klar där så åkte jag hem till mamma med barnen fikade och tjötade lite va hemma igen strax innan kl sju. Eddie har inte sovit middag idag han somnade nästan strax efter kl sju med sin välling i soffan men när jag satte på han pyjamasen så blev han pigg igen. Vi har nattat om han 2 gånger men han vägrar att somna så nu sitter han i lekrummet och har fullt upp. Han har varit en riktigt liten ligist idag så jag är så trött i huvudet..
Och Cajsa hon är pigg hon med.

Imorgon blir det nog öppna en sväng..

puss hej

Kan själv..

Ja Eddie är verkligen inne i en härlig period nu! NOT..
Kan själv..
Man får inte hjälpa han på toa, torka han, klä på han, borsta tänder, sitta i vagnen,(ska gå) allting kan han helt plötsligt göra själv.. Fast han inte får man kan bli galen på det här...

Då var söndagen den 1:a April här.

Ja det är ju 1:a April idag.
Har ni några bra april skämt där ute?
Jag ska försöka klura ut något vil lura Andreas..

Idag så sov barnen till kl sju. Skönt med lite sovmorgon.

Idag kl 16.00 ska vi ner till Allianskyrkan och hämta pengar för det vi sålde igår på bytardagen och ta med det hem som inte blev sålt. Och så hade de lite fika och teater för barnen så det blir nog bra det!!

Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på..


RSS 2.0