Ja så är det.

I torsdag så va vi på min farfars begravning. Det va så fint. Eddie fick stanna hemma hos Sara och leka med Oliver det hade gått jätte bra, så tack ännu en gång för hjälpen. Men Cajsa som blev 2 veckor fick hänga med.



De här fina kläderna hade hon på sig..



Och jag hade på mig det här och en svart kofta över. (Magen nästan borta). Har 2 kg kvar nu till vikten jag hade när jag blev gravid med Cajsa men sen så har jag ju fortfarande 10 kg till som jag inte hann bli av med innan Eddie.

I fredags så hängde jag och barnen med min mamma och pappa till deras stuga i Karlskrona.
Andreas har jobbat natt hela helgen så vi skulle ju ändå inte träffa han så mycket.
Men först kl 11,30 så hade Cajsa en tid på bvc. Bvc tjejen vi har heter också Cajsa. (Lite roligt).
Nu väger våran Cajsa 4120gram och 53,5cm lång det händer mycket på 2 veckor. Allt såg ut och verkade bra så det är ju skönt. Men hon tyckte att hon var väldigt framåt och pigg kunde redan fokusera och titta efter saker (ska inte en 2 veckor ganmal bebis kunna). Och så lyfter hon ju på huvudet med, gjorde hon redan inne på BB.  Hon kanske blir en lite vilde som Eddie med. Aja kl 13,30 va vi packade i bilen och på väg till Karlsrona va framme runt 16,30 . Mamma gjorde en jätte god kräftsoppa. Och så myste vi framför brasa och tv hela kvällen.



Mamma/mormor myste med Cajsa och hundar.

På lördagen så åkte vi in till stan jag mamma och barnen. Pappa stannade och hade hand om hundarna hela 8 st hade vi med oss. Nemo, Gucci + 4valpar, Chanel och Kenzo.

Till mig så shoppade jag ett par byxor och en tröja. Mamma köpte tights och en jätte söt kofta till Cajsa. Eddie fick bollar och leksaksdjur på vägen hem i söndags.



Eddie och Cajsa ligger och sover exakt likadant ivagnen när vi gick på stan.



De här kläderna fick Cajsa.

När vi var tillbaka i stugan så lagade mamma mat. Lax och potatismos. Jätte gott och så gick vi en promenad
Sen var det mys hela kvällen.
På söndagen så vaknade Eddie 05,50 kl 08,00 väckte vi mamma och pappa och då va frukosten framdukad. vi va hemma i Tenhult igen runt kl 16,00 tiden. Vi hängde med mamma och pappa hem Tobias hade varit där och gjort pizza till oss så det va ju trevligt.  Sen åkte vi hem badade både barnen och duschade själv. Kl 22,00 så började Andreas att jobba igen så jag gick och la mig  fick sova till 01,00 då det var matdax för Cajsa igen och så åt hon kl 04,00 och kl 06,00 och då vaknade Eddie men vi låg och drog oss så kl hann nästan bli 07,00 och då åt vi frukost ihop med Andreas innan han gick och la sig.

Nu lite bilder från senaste tiden..



Min familj!



Vi har satt upp hyllor i köket så Eddie har en egen liten köks hörna att leka vid.



En till bild.



En glad kille äter kvällsmat.



Jag och Eddie har bakat och som vanligt ska han slicka ur skålen.



Utslagen tjej..



Jag och tandlösa ungen..

nej nu får det vara bra för idag.. puss hej!

Igen....

Ja då har jag fått mjölkstockning igen fast i det andra bröstet. När det. Andra hade blivit bra ... Så inatt har det inte varit roligt feber frossa och ont i hela kroppen. Tog tempen nu hade 38.5 skönt att Andreas är hemma han servar mig med mat och tabletter blir till att ligga i sängen idag. Va gör jag för fel??


Helgen.

Vilken tur att Andreas har/är sjukskriven i helgen. (Han har streckt ryggen).. Jag har ju fått mjölkstockning och det gör så ont. Det finns ju inget direkt som hjälper mer än att låta Cajsa äta så mycket hon vill och alltid börja på det bröstet. Fast jag mår faktiskt redan bättre idag. (Men bröstet är helt rött) inte roligt..

Idag så kommer iallafall mina kusiner Lizette och Maria hit med deras barn för att fika lite och titta på Cajsa så klart..
Vi har inte haft så mycket besök än. Min familj och Sara och Henry har varit här. Fast hon är ju inte 2 veckor än.
Andreas familj kommer den 5:e November det är då det är Alla helgons dag så vi kanske skulle spöka ut Eddie lite då..

Eddie har varit helt omöjlig ihelgen. (återigen skönt att Andreas är hemma..) Han skriker och säger neeej till allt. Nu ligger han ute och sover i vagnen och Cajsa ligger hos Andreas i soffan. Så nu blir det nog 2 timmars lugn innan mina kusiner kommer och det blir fullt upp!!



Eddies nya påhitt att springa in på toa och leka med vattnet så fort han får chansen..



Han är allt bra söt fast man blir arg på han imellanåt.



Min fina dotter Cajsa.



Kan bli arg också..

puss hej.

Sömn tuta!!

Ja inatt så vaknade jag efter 5 timmar och hade riktigt ont i brösten men Cajsa bara sov vidare svår väckt är hon med så det tog nästan 6 timmar mellan mat passen. Så vi sov 22.30-04.30 och sen väckte jag henne igen kl 08.00 . Hade fortfarande jätte ont i ena bröstet började frysa och fick huvudvärk och svettas men ingen feber. Aja då har man fått mjölkstockning.... Mår så jäkla dåligt idag.. Det blir till att vila och mata på den sovande tjejen..


5 timmar

Juhu!! Idag så blev Cajsa 1 vecka gammal. Hon har varit lite mer vaken idag så det har varit roligt . Och så har hon sovit hela 5 timmar . 22.30-3.30.det får hon gärna fortsätta med långa sov pass på nätterna!! Jag vaknade och tittade på klockan innan hon vakna .. Nej nu ska jag/ vi fortsätta sova .. Natti natt


Natt bloggar igen!

Ja det vekar inte bättre än att kl 02.00 är en bra tid för Cajsa att vakna. Äta, bajsa, äta lite igen och så där . Få se när hon somnar om idag. Hon somnade strax innan kl 23.00 så hon håller sina 3 timmars intervaller. Tur att jag skaffade mig en iphone i sommras det bästa jag gjort.


Natt amma.

Ja nu är kl snart 03.00 och jag sitter och ammar i sängen. Lill stumpan har varit vaken sedan 02.00 och vi har hunnit byta 3 blöjor på denna timme . Men hoppas att hon är riktigt mätt snart så man får sova ett par timmar till. Hon sov 22-02 så 4 timmar i sträck! Första gången. Nej dax att försöka sova igen. Puss hej!


Mina 2 underbara barn.

Eddie och Cajsa!
Känns ganska konstigt att vara 2 barns mor och ha den ultimata familjen nu med en son och dotter.
Inatt bli Cajsa 4 dygn men det känns som vi har haft henne längre.
Inatt så ville hon äta varje timme så jag är lite trötter idag.  eddie har sovit till 08,30 varje dag sen Cajsa kom till världen och det är ju skönt får han gärna fortsätta med. Idag så har vi fixat med f-kassan fyllt i Andreas 10 dagar och jag har fyllt i mina dgar fram till årets slut.  Och så har vi tagit oss en promenad ner till Konsum så lite arbetskamrater fick se Cajsa. Just nu ligger Eddie och sover ska väckka han innan 15.00 annars så somnar han inte innan kl 20,00 ikväll. Sen ska vi ner till min mamma en sväng och hälsa på lite.. Puss hej.



Jag och mina barn.



Va ute och lekte i trädgården igår.



Cajsa sov i vagnen.



Fin i en rosa klänning som varit min.

Tyra Cajsa Heidie Tolshagen

Blir våran prinssesas namn. Vi är nu inne på 3:e dygnet. Vi har sovit inatt hemma kom hem kl 14,00 ca igår. Kl 18,00 kom mina föräldrar och bröder med familj så det blev high life där ett tag och det tog lite på krafterna kännde jag. Natten har varit den värsta imitt liv. Cajsa har viljat äta 2 gånger i timmen och Eddie skulle sova hos mig jag svettades som en gris, så kl 02,00 tog Andreas med sig Eddie ner i källaren och la sig och sov. De får sova där ett par nätter tills vi har kommit in i rutin med ammning och så....  kl va nog 06,30 när vi äntligen somnade och vaknade kl 09,30 sen sov jag en stund till mellan 11-12.00 så mycket sömn har det ju inte blivit sedan vi kom hem skulle nog ha stannat 1 eller 2 nätter till på BB. Smart att vara efter klok.
Annars så går allt jätte bra hemma. Eddie älskar Cajsa han pillar och pussar på henne.




Hemma och innanför dörren.



Puss på dig syster.



Stolt mormor.



Den fina tårtan Cajsa/ vi fick!!
Och så fick hon ju en massa annat fint. Rosa gosig filt, strumpor, strumpbyxor,fint sett från Esprit, skor,vit gosig vinter overall. mm



Eddie har blivit storebror!!

Ja nu har Eddies lilla syster kommit till världen. Cajsa vägde 3925 gram och är 52 cm lång! Hon föddes inatt kl 02.49 så hennes person nr blir 111013 . Jag och Eddie la oss igår kl 19.00 kännde mig jätte trött . Jag vaknade kl 21.30 och hade lite ont imagen trodde jag var kissig så jag gick på toa och la mig igen. Men kunde inte somna om. Hörde när Andreas kom hem från jobbet. Och han la sig kl 23.30 då hade jag börjar klocka värkarna och det va 4 min imellan. Men va det verkligen dax nu ? 5 dagar för tidigt?? Vi gick ner i köket och ringde förlossningen . De sa blir det värre är det bara att komma in. Jag blev hungrig så jag åt lite och tittade på tv men det blev snabbt värre. Så strax innan kl 01.00 ringde jag mamma och Andreas packade bilen och hämtade Eddie och Nemo. Snabbt lämnade vi av Nemo och Eddie hos mamma. Nu va det bara 3 min mellan värkarna och de höll i 1 min. Strax efter kl 01.00 va vi framme. Kl 01,30 va jag öppen 4 cm då gick vattnet och kl 02.30 9 cm så det gick fort och gjorde jävulskt ont kl 02.49 kom våran prinsessa till världen. lust gasen va min bästa vän där ett tag... Strax innan kl 05.00 fick vi ett rum uppe på bb. Men har inte kunnat sova något ska försöka vila lite. Andreas har åkt hem för att hämta Eddie. Jag stannar på bb till imorgon. Så kanske jag hinner sova lite.


Falskt alarm...

Jag hade ont imagen ända tills jag och Eddie la oss igår kväll. Vi somnade kl 19.00 och gick upp strax innan kl 07.00 idag så det va riktigt skönt att jag somnade tidigt igår och fick sova någolunda inatt. Men idag har jag inte alls kännt mycket så jag och Eddie har varit på öppna och handlat blöjor till han och bebis.. I eftermiddags så tog vi en rask promenad med sara och Oliver till Konsum ( tänkte att det kanske skulle komma igång igen) men inget hände..

Imorgon så har jag en tid på mvc kl 14.30 så får se vad hon har att säga om det hela.. hade ju hoppats på en bebis nu.. Men får nog vänta tills på Söndag .. (jag tror ju att bebis kommer den 16:e)..

nee nu ska jag sova. natti natt

Förlossning på G??

Har haft som mensvärk sedan kl 20,00 igår så är uppe i snart 22 timmar.. Börjar att bli väldigt jobbigt. Men det är oregelbundet med 3-8 min imellan. Sov 3 timmar inatt men har sovit 2 timmar med Eddie idag. Rinde förlossningen kl 03,00 inatt och de sa att det lät som jag va i latensfasen. (öppningsskedet) men hur länge kan det hålla på??
Vill bara att vattnet ska gå nu så jag kan åka in och föda fram Eddies syskon...

Lovade ju bilder igår..

Så nu kommer det ..



Ja lite tjocker är man ju allt.



Gömmer mig "lite" haha



När vi kom hem från skogen så svirade jag om till svart..



Eddie skulle va med och pussas lite!!

En tand mindre..

Ja i torsdags så slog ju Edie i tänderna och vi va hos tandläkaren i fredags. De bestämmde sig att dra ut den ena framtanden och den andra slipade de och plastade..

Eddie va jätte duktig hos tandläakern och det gick jätte bra så skönt. Han fick ju lugnande så han va lite groggy, men när det gick ur kroppen så va han tusen gånger värre än vanligt..



Eddie i vilo rummet när allt va klart. Lite groggy och med en tand mindre..


Nu är det bara 9 dagar kvar till bf!! Hela dagen igår så hade jag förvärkar och sammandragningar och idag verkar det inte bli bättre så tror att bebis kommer att komma lite tidigare. Är ju satt till den 18:e men jag har sagt att den kommer den 16:e och det är ju nästa söndag. Men inget kul att behöva ha så här ont en hel vecka till...

I veckan så bakade jag lite och fyllde upp i frysen inför kommande fika gäster..



Kärleksmums.



Bullar.



Köpte en ny fin ram och satte in ett kort på Nemo. Jätte fint blev det tycker jag.

Idag så ska vi lämna Eddie hos mamma en sväng sen ska vi ut i skogen och ta lite "fina" bilder på magen. Gjorde ju det när jag väntade Eddie 11 dagar innan han kom till världen.



Ett kort från när jag väntade Eddie är inte riktigt lika tjock denna gången.
Kanske lägger upp någon bild ikväll får se hur det blir. Denna gången behöver jag ju inte sitta i snön men i massa löv. Det har ju varit minus grader inatt så det blir nog kallt.

puss hej.

Otur

Hur mycket otur kan ungen ha? Vi va hos tandläkaren idag kl 9.00 men de kunde inte göra så mycket mer än att boka in oss på rosenlund idag kl 14.00 den ena tanden var lös så det blir nog till att dra ut den. Vi skulle skynda oss att äta middag innan kl 12.00 då Eddie ska vara fastande 2 timmar innan vi ska dit . När Eddie hoppade ner från stolen så bet han sig i läppen och det blödde något enormt hela jag blev nersölad med blod. Har inte fått titta på hur tänderna ser ut nu... Han skrek sig till sömns.. Min stackars lilla pojke !! Mammas allt!


Rip

Rip farfar Knut Rosenberg 1920-2011





Farfar med sin sin kärlek Vera.
Har inga kort på datorn med farfar och framor..
Men nu är de i himmelen tillsammans igen!!

Fan fan fan huvudet bultar och tårarna tar aldrig slut...

Dagen började ganska bra.. Eddie sov till 07,45 så då gick både jag och Andreas upp vi åt frukost ihop i soffan framför bonde söker fru som vi hade spelat in. Sen cyklade Andreas till gymmet och jag och Eddie gick till Öppna. När vi kom hem så åt vi en god köttsoppa och stor städade nedervåningen. Men det där med att städa skulle jag ha struntat i för jäkla va ont jag fick när det va klart i magen och benen. Och där kom de första tårarna för dagen. Senare på eftermiddagen när jag och Eddie busade så slog han i framtänderna i soffbordet och hälften av båda framtänderna blev krass.. ännu mer tårar från han och mig kunde inte sluta.. ( Gravid hormoner).. Ringde akut tandläkare som sa att de inget kunde göra så vi får gå till folktandvården här i Tenhult imon och så får de slipa till de och röntka? Roligt för ungen att vara utan tänder tills de "riktiga" kommer vid 6-7 års ålder. Kl 20,00 ringde min pappa för att meddela att min farfar gick bort 19,30 ikväll. Ännu mera tårar som inte vill sluta.. Visste ju att det skulle ske han har legat på sjukhus ett tag.. Men varför ska all skit hända på samma dag????

13 dagar till bf!!

ja nu går det undan. Idag så har vi varit på A6 en sväng det fick bli lunch på Mc Donalds. Jag bytte batteri i min klocka och hämtade ut en ny elvisp på Claes Ohlsson då en visp gick sönder på en gång på den förra. De sålde inte den längre så jag fick en finare och dyrare i stället så det va ju inte fel. Och så har jag bakat idag fick bli bullar, chokladbollar och kärleks mums. Så nu är frysen uppfylld inför kommande fika gäster som kommer för att titta på bebis sen. Igår var det full rulle med. Kl 9,30 gick jag och Eddie till lekparken och träffade dagmammorna med deras barn sen hängde vi med mamma hem en sväng gick hem igen runt 12,00 tiden. Ringde på en barnvagn jag sett på blocket och den fanns kvar så efter att Eddie sovit och ätit med så lämnade vi Eddie hos mamma och åkte till Mullsjö. Det va en jätte fin vagn för bara 400 kr med en ligg del och sitt del. Vi har ju inte kvar Eddies ligg vagn så det kan ju vara bra att ha en enkel liggvagn i vinter om Eddie vill åka pulka tex så slipper man att ha tvillingvagnen eller om jag ska iväg själv med bebisen. Och sen när vi ska ut och resa så tar vi med oss 2 vagnar. Vi var hemma igen runt 17,00 Kl 18,30 så va jag i skolan och sydde med mamma träffen till kl blev 21,30 3 st mössor och lite annat smått och gott. Imorgon har v i inget planerat så får se vad vi hittar på för något.. puss hej..

Testa

Testar art blogga från mobilen .. Hittade en app nu.. Ska se om det funkar . Andreas börjar att jobba kl 22 så jag ska krypa ner i sängen natti natti!!


Nya gravid bilder vecka 38





Så där ja!!

Resa!!

Ja just det idag bokade vi resa med. Så i Februari å¨ker vi till egypten. Ska bli så underbart skönt!!



Hotellet vi ska till!!



Pool bild!

Bf om 16 dagar!

Ja nu är det bara 16 dagar kvar, men har haft lite som mensvärk sedan igår kväll så vet inte om det är förvärkar eller om det håller på att komma igång.. Det va ju så bra med Eddie att vattnet gick då visste vi ju att det skulle komma en bebis snart vore skönt om det blev så nu med. Drömmde i natt att jag fick en liten pojk till.

I morse fick mammas hund 4 st valpar 3 hanar och en tik alla blev brun vita. Så är någon intresserad hör av er, de är flyttklara om 8 veckor.

1:a Oktober.

I onsdags så gick vi med Sara och Oliver till nya öppna på vårdcentralen. De hade även invigning så vi fick lite smarrigt att smaska på. Eddie somnade på väg hem i vagnen. Och jag passade på att sova 2 timmar med. När jag vaknade fick jag ett sms från mamma om jag ville åka till Ullared.. ja varför inte..  Sagt och gjort vi va inne i varuhuset kl 17,45 och gick ut strax efter 20,00 då de stängde. Så en liten snabb shopping blev det. 1400kr.
En pippi tröja, vantar, bakformar mm blev inhandlat.

I torsdags så gick vi till vanliga öppna på eftermiddagen gick vi till lekparken en sväng med Petra och barnen.

och igår va vi en sväng på öppna med. Sen på eftermiddagen så va vi hos mamma och drack kaffe i solen. Sen på kvällen va vi hos mamma igen. Jag klippte pappa sen badade vi och åt pizza till kvälls mat.

I helgen så jobbar Andreas natt. Så nu har han gått och lagt sig han va hemma strax efter kl 07,00..

Få se vad jag och Eddie hittar på i helgen..

puss hej.

RSS 2.0