Naglar!!

Häromdagen så köpte jag en lite tidig julklapp till mig själv.. Ett start sett så man kan göra egna gel naglar!
Igår så provade jag på mig själv med att sätta tippar och 2 lager med gel. Va kl 21.30 så då la jag mig.
De blev inte super snygga men bra för att vara första gången. Har alldeles för korta naglar från början..Övning ger färdighet.. Idag så har jag målat de rosa med glitter längst ut på tippen.
Måste köpa till lite mer grejer så som filar,pensel, tippar, glitter..
 
Så är det någon som vill vara övningsperson så är det bara att hojta till!
Ikväll ska jag hämta Karin i stan och så ska hon följa med hem ett par timmar på lite kvällsmat ska se (hoppas) att jag hinner göra naglar på henne.
Kl 10.00 ska jag och Cajsa på mamma/barn gympa det blir 6:e träningspasset denna vecka. Sen är det nog färdigt tränat för denna vecka om jag inte smiter iväg en sväng på söndag..

Onsdagen den 28:e November.

Ja det har gått i ett idag med..
Anneli och jag möttes upp på öppna.
Åkte hem till mig efter åt tacos som Andreas tilllagat under tiden vi va iväg sen så drack vi kaffe och tjötade till kl va 16.00 då åkte jag och hämtade hem Eddie som hade fått stanna lite längre hos Susanne idag för de skulle baka pepparkakor på eftermiddagen, han fick med sig en stor burk med pepparkakor hem.
Nu har vi ätit lite mellan mål och om en timme ska jag iväg och träna lite cx works..
5:e träningspasset för denna vecka!! Det ni!!
 
P&K
 
 

Full rulle.

Vilken dag det va igår fullt upp från morgon till kväll.
det va min tur att få sovmorgon så jag gick upp kl 08.00 sen så lämnade vi av Eddie på bergatrollet kl 09.00 och åkte vidare till stan Jag, Andreas och Cajsa.
Vi hann av verka- Lidhl, biltema, rusta, Ö&B, IKEA, apoteket och Eko-hallen. Va hemma igen 13.30.
Alla julklappar blev inköpta så skönt att det är klart!! Och även födelsedagspresnter till Felicia som fyller 2 år den 6/12. Väl hemma så började Andreas att slå in allt medans jag gick och hämtade hem Eddie. Vi busade åt mellan mål och vek tvätten sen va det dax för mig att ge mig iväg på lite träning. Det blev hela 3 pass på raken.
Cx, spinning och funktionell träning känns allt i kroppen idag. I brevlådan när vi kom hem låg mitt smink paket från Yves Rocher som jag hade beställt för ett par dagar sedan. Glad!! Hade inte kvar något  så idag ska jag testa det va ju ingen ide igår när jag skulle iväg och träna.. Kom isäng runt kl 21.00
 
 
 
Cajsa har krånglat och vaknat en del gånger de sista nätterna och somnar när man står med henne i famnen men så fort man lägger henne ner så skriker hon tills hon får komma upp igen. Hon håller sig även för munnen det verkar som hon har tandvärk stackaren. Det kommer flera tänder på en gång hela tiden. (Förkyld och lös imagen) så ja det är tänder på gång... Så inatt fick hon sova hoss oss kl 05.00 vaknade hon och skrek igen när jag väl fick tyst på henne så kom Eddie in smygandes efter en stund så gick vi ner. Längtar till min sovmorgon imon..
 
 
Idag så kommer Anneli och Sixten hit vi ska gå till öppna. Sen hem till oss och äta lite tacos tjöta och umgås. Och ikväll får det bli ett Cx pass.
 
Hur ser eran dag ut??

Öppna förskolan.

Idag ska jag och barnen till öppna förskolan med Sara och Oliver som är lediga idag. Alltid lika trevligt att gå dit.
 
 

Ingaryd

Nu har vi kommit hem från Ingaryds julmarknad.
Det va kallt som attan och barnen frös så vi gick snabbt igenom det hela och så träffade Eddie tomtemor. Han berättade för henne att han ska ge tomten sina tuttar på julafton. Nu har vi ätit lite kvällsmat och till Solisdan sen ska vi äta lite pepparkakor med ädelost och drick glögg!
Jag har satt upp julgardiner och stjänor i all fönster med. En vecka tidigt jag vet men det är ju så mysigt!!
 
P&K

Söndagen den 25:e november.

Om en månad så har det varit julafton!!
 
I fredag så åkte vi till media markt och fick med oss en 60" tv och en ny kondenstumlare.
 
 
Den va stor men passade perfekt på våran vägg i tvrummet...
 
På kvällen så åkte jag hem till mina föräldrar. (de är ej hemma) De har varit/är i Göteborg hela helgen och myser, bror min som bor hemma skulle iväg med hemvärnet. Så jag och barnen har sovit/bott hoss de i helgen. I fredags kväll så va vi i lekrummet hela kvällen vi tittade på film och åt ostbågar och lekte. Vi vaknade runt kl sju på lördags morgonen. Vi åt frukost och strax efter kl nio kom min bror och hans barn så badade vi och fikade. När de hade åkte så åkte jag och barnen hem en sväng och sov middag. När Andreas vaknade så tittade vi lite på tv!!
Kl 16.30 kom Sara och Oliver hem till mamma och pappa vi beställde pizza och badade (IGEN).. Sen blev det lite lek i lekrummet innan de åkte hem . Jag och barnen la oss kl 21.00 Idag så gick vi upp kl sju. Vi följde med Nilkas och baren till Eko hallen. Jag köpte en tomte dräkt till Eddie kom på att han inte har någon. De från förra året är för små. Har släppt ut hundarna. Men nu är vi hemma och Cajsa sover middag. Ska åka ner till de sen igen en sväng och så kommer de hem kl 18.00 ikväll. Jag ska väcka Andreas kl 15.00 för då ska vi gå på julmarknaden en sväng så Eddie och Cajsa får träffa på tomten. Få se om jag hinner med ett träningspass ikväll med!!
Ja det va denna helgen det!! vad har ni hitta på då?
 
 
Eddie i lekrummet hos mamma redo att gå och bada.
 
 
Eddie hittar sockerdricka hemma i trädet.
 
 
Jag har gjort en julgrupp.
 
 
Jag avslutar med en bild på klänningen jag sydde till Cajsa i veckan.
 
P&K
 
 

Fredagen den 23:e November.

Imorgon är det dax för bad igen för mig, ungarna och bror min!! Vi bestämde att vi ska bada redan runt nio tio tiden och sen ta en fika på det. Idag ska vi nog träffa Anneli och sixten en sväng. Sen så funderar vi på att åka till mediamarket en sväng. De har erbjudande fram till Söndag. Köp en vara få 2:a varan för halva priset.
Vi har hittat en tv för 9000kr och en torktummlare för 4000kr då får vi tummlaren för 2000kr, så då går hela kalaset på 11000kr.  Får ta lite på avbetalning så blir vi av med det på mindre än ett år.
Vi behöver en ny torkrumlare när vi är klara med tvättstugan i källaren då måste vi ha en kondenstumlare, då kan vi inte ha den vi har nu med ett rör som går ut i ett hål i väggen. Få se om vi lyckas sälja den gamla för det är inget fel på den!! 
Jaja djupa funderingar så här en fredagmorgon...
 
Bild från Januari 2012. Tänk om det snart kunde ta och komma lite snö så man kan få lite mer julkänsla och det skulle bli ljusare ute. Och vi kan åka pulka med ungarna!!

Träning

I måndags så gick jag på 60 min bodypump.
I tisdags så gick jag på 30 min spinning och 30 min funktionell träning.
Igår blev det ingen träning utan jobb istället.
Idag har jag och Cajsa varit på  45 min mamma/barn gympa och så laddar jag för att gå på  60 min bodycombat kl 17.40 ikväll.
Då har jag redan hunnit med 5 träningspass på 4 dagar!!
Hoppas att jag hinner gå på lite cx imorgon kväll med och eventuellt ett combat pass på söndag.
Men det kanske jag inte hinner med för det är julmarknad i Tenhult på söndag...
Idag innan gympan så vägde jag mig på en Tanita våg och jag har endast 2 kg kvar att gå ner för att ligga inom "sund" vikt när det gäller fett i % och muskler. Jätte roligt att se hur mycket musklar och (fett) man har i varje kroppsdel... Nästa vägning ska jag göra i Februari och hoppas på att jag ligger bra i % då. Och vägningen efter det ska jag göra i slutet på Maj och hoppas att jag nått min mål vikt då!!! Hoppas går ju alltid.. Jag som är en sådan gotte gris...
 
P&k

Torsdag den 22:a November

Snart bara en månad kvar till julafton juuuu..
Igår så jobbade jag 9-18 så hela dagen försvann. Eddie somnade kl 19.00 och cajsa kl 20.30 så det va inte så mycket jag hann se de. Men det tar jag igen idag!!  Eddie ska jui ochförsig till Susanne, men jag och Cajsa ska gå på mamma/barn gympan kl 10.00. Båda barnen vaknade kl 06.20 idag och det va min tur att gå upp med de. Så nu ligger frukosten i min mage och vällingen i barnens.
I måndags och tisdags så va vi på öppna förskolan på förmiddagen och så sydde jag på eftermiddagen. Cajsa har nu fått en super fin klänning jag blev riktigt nöjd över, har även sytt en fin svart kjol till mig själv som jag nog ska ha när vi ska på Sabbaton nästa fredag. Det kliar i fingrarna jag vill sy mer!! Jag har fått äran att sy Lindas balklänning det ska bli så kul.!!
 
P&K

Söndag..

Idag så vaknade barnen 6.30 tack för den sovmorgonen.
Andreas han jobbar 9-22 så han får sova en stund till.
Har inget planerat idag så är det någon som vill umgås är det bara till att tjoa till!!
 
 
Mitt stora och lila hjärta!
 
 
Gunga är livet!
 
 
Ja syrmaskinen går för fullt här hemma!
 
 
Eddie och Cajsa för ett år sedan. Snart dax att ta nya kort på de om jag ska ta och göra egna julkort i år igen.
 
 
Så här små va Eddie och Cajsa förra året i November.
 
 
Och så här ser de ut nu när de ligger jämte varandra. Ser inte ut som Eddie har växt något men Cajsa hon växer så det knakar...
 
P&k
 
 

Lördag morgon.

Godmorgon.
Idag tyckte Cajsa att det va dax att gå upp kl 06.20, Eddie vaknade kl 07.00 då hade Andreas redan hunnit ge sig iväg till jobbet. Jag bestämde med min bror igår att vi ska ta med oss barnen till mamma och pappa i förmiddag ska träffas där runt 10.30 och bada!! Blir inte av att man gör det så ofta fast att de har en pool. med alltid 29 grader i året runt. LYX!!
 
 
Förra året på julafton i poolen.
 
P&K

Fredag igen!!

Igår så åkte jag in till A6 själv!  Eddie va hos Susanne och Andreas va hemma med Cajsa. Det va inte igår som  man gick och handlade helt själv. Men jag fick köpt julklappar till Andreas så nu är han helt klar! Nu har jag bara mamma och pappa kvar att köpa till. Storhandlade också så nu är kyl och frys uppfyllda igen.
Idag så ska jag jobba igen. 3:e dagen denna vecka. Men det är bara bra för Andreas är pappaledig med Cajsa denna  vecka och jag är hemma (obetald) så bara bra att jobba lite. Börjar jobba kl 10.00 så Andreas är iväg och tränar nu innan.
Jag gick upp kl 06.00 med Cajsa så jag har hunnit vika tvätten och bäddat rent i barnens sängar. Eddie kom upp kl 06.20 men de somnade båda två innan kl 19.00 igår.
Igår var jag iväg på bodycombat och när jag kom hem kl 19.00 så låg båda barnen och sov i sina sängar och det hör inte till vanligheterna.
Efter jobbet ska jag iväg och träna lite och när jag kommer hem så ska vi ha lite taco/fredags mys!!
Andreas jobbar dag hela helgen så vet inte vad jag och barnen ska hitta på!! Några förslag??
 
P&K

Host host host

Jag Eddie och Cajsa hostar som aldrig förr. Inatt vaknade jag av att jag hostade och så höll det på hela natten. Cajsa hostar så hon blir ledsen gör ju säkert ont i halsen samtidigt.
Jag klarade mig ifrån host attacker på bion igår iallafall. Filmen va bra om det är någon som undrar det. Rolig tjejfilm i samma anda som svensexsan..
 
Idag är det jobb som gäller hela dagen!!!

Tisdagen den 13:e November.

Ja kom ju på att det är det idag. Så då är det redan en månad sedan Cajsa fyllde 1 år! och bara en månad kvar tills det är Lucia. Snart är det jul!!!

Tisdag

Igår så blev det ingen träning jobbade en timme längre istället. 13-19 blev det.
Ska jobba på onsdag  med 9-18 blir det nog då.
Ikväll ska jag och Sara gå på bio vi ska se möhippan så hoppas att den är rolig!!
Vi ska träffas i stan en stund innan och ta en fika innan bion och köpa lite godis.
Så det ska bli mysigt och kul..
 
P&K

Träningshelg!!

Började i fredagskväll med att gå på ett cx pass igår så fortsatte det med en liten springtur på löpbandet i gymmet efter det så va det funktionell träning som avslutades med ett boxningspass.
Idag så tog jag mig en power walk i spåret.
Träningen fortsätter imorgon med en timmes bodypump efter några timmars jobb..
Så får vi se vad det blir för mer träning i veckan..
 
Det är bara så jävla tråkigt att jag har hårdtränat nu i 3 månader (minst 3 pass i veckan) och har gått UPP 3 kg va fan är detta???? Alla säger att det är muskler som väger mycket nu men när ska man börja gå ner i vikt då??
Min plan på att gå ner 5 kg innan Januari kan jag ju utesluta.
Ibland vet man ju inte vad man ska göra för att må bra??
men det är väl bara till att kämpa på och försöka ändra kosten så mycket det går. Funderar på att köra  en detox utrensning på 2 veckor..
 
Tjena tjena mittenbena..
 
 

Fars dag!

Idag är det fars dag.
Andreas tog sovmorgon til kl 10.00 för han ska jobba inatt. Men när han kom upp så drack vi lite kaffe och så fick han lotter att skrapa blev dock bara en vinst på 40kr...
Kl 18.00 ska vi till min pappa på lite kvällsmat till han har vi köpt mössa och vantar.
Nu har vi tagit en fika på en liten jordgubbstårta.
Vad hittar ni på så här på fars dag?

I torsdags så va det jobbdax.

Ja i torsdags så jobbade jag ju. 8-18.
Jag plockade bara in varor från lagret och gjorde iordning där och plockade upp alla varor som va kvar från tisdagen.
Så nu är det fint på lagret och i butiken.
Ska även jobba på måndag 13-18 och så är det personal möte på onsdag kl 15 så det blir lite jobb timmar i November hoppas på lite timmar i December med innan det är dax att börja jobba fullt igen..
Det va rätt skönt att komma hemmifrån lite och det kändes i kroppen igår att det va längesedan jag jobbade sist.
Men det känns roligt och bra att vara tillbaka/igång igen!!

Träning # 2

Full rulle lördag.
Kl åtta så åkte vi till stan och loppisen på kulturhuset sen vidare mot torget.
Väl hemma igen så fick det bli en snabb fika innan jag skulle till Berga och deras träningsdag.
Först så hann jag springa lite sen så blev det 45 min funktionell träning och efter det 45 min boxning.
Va lagom mör i kroppen när jag kom hem,  Andreas hade gjort kycklingkebab tallrik efter det så gick Andreas och Eddie ut och grejade medans jag tog med mig Cajsa in i duschen. Nu blir det mys resten av eftermiddagen.
 
Undrar hur min träningsvärk kommer att kännas i morgon..

Feberfri.

Idag är Cajsa feberfri. Måste vara tänderna som spökar! Hittade suppar hemma igår så när hon hade fått i sig en så blev hon mycket piggare och höll sig vaken till kl 22 kl 01 vaknade hon så då tog jag in henne till oss och kl 06.10 vaknade vi. Nu sitter vi och äter frukost. Om en timme ska jag vara på jobbet!!
 
P&K

Jobbeli jobb..

Jo som sagt så är det 2 månader kvar av min mammaledighet men förra veckan så ringde de från jobbet och undrade om jag vill jobba något nästa vecka. Och det ville jag och imorgon är det dax..  Ska vara på jobbet kl 08.00 och plocka upp/in varor från lagret. Ska bli kul!  Så får jag ingen chock när det är dax att börja jobba på alvar igen.
Men det kommer att kännas konstigt har ju inte jobbat p 16 månader..
men så typiskt att Cajsa har fått feber nu. Kommer vara jobbigt att lämna henne hemma en heldag när man ska iväg och hon är sjuk..
 
 

Feber...

När Cajsa vaknade efter sin tupplur så kände jag att hon va lite varm.. men tempen visade 37.3. Så Sara och Oliver kom hit som planerat kl  tre. Jag hade bakat kladdkaka och kärleksmums och bjöd på.. Gott gott. cajsa blev bara varmare och varmare så när de skulle gå tog jag tempen igen och då visade den 38.6... tTo över sex somnade Cajsa jag la henne då i sängen men kl sju vaknade hon igen och va glad tempen visade då 38.7  jag hittar inga suppar hemma och vill inte/orkar inte åka till affären nu.. Men flytande alvedon finns det hemma men det vil hon inte ha försöker lura i henne det nu blandat i saft. Nu har hon ätit en hel clementin så hemmes aptit är det inget fel på. hoppas detta försvinner snart och att det är tändernas fel..
 
Puss puss

Onsdag den 7:e november

Vill börja med att gratulera min vän Karin som fyller hela 29 år idag! Grattis grattis.
 
Har varit och lämnat Eddie på bergatrollet. Susanne är ledig resten av veckan så han ska dit imorogon med.
Har börjat staäda här hemma är klar med badrummet nu skönt. Så då tog jag och Cajsa en macka pause. Andreas är iväg och träna som vanligt. Har även dammsugit hela huset. Får skura golven sen när Andreas kommit hem eller när Cajsa sover middag. tänkte jag skulle ta och baka en kladdkaka. Är visst kladdkakans dag idag! Kl tre kommer Sara och Oliver hit för lite lek ohc tjöt så då passar det ju bra att bjuda på lite fika!!
Cajsa är grinig och vill helst bara sitta och gosa imitt knä så vet inte om det blir så mycket mer städat idag... Hon  har 3 tänder på gång sammtidigt nu så är nog därför.. De 6 tänder hon redan hade fick hon när hon va 7 månader så det har ju varit ett litet uppehåll nu. Men som sagt nu är det 3 st som har spruckigt igenom tandköttet..
 
P&K

Tisdag den 6:e november.

Tillbaka till vardagen igen. Idag så va jag och lämnade Eddie på bergatrollet och så skulle Susanne komma dit och va där en stund sen går de hem till henne så hämtar jag Eddie där!! Så ska de/vi göra varje tisdag nu.
 
Igår så va vi på öppna sen hem och åt mat, barnen sov middag och när de vaknade så hade Andreas gett sig iväg till jobbet. Då tog vi bilen till mamma och fikade på äppelpaj. Gott!! Vi va hemma igen strax innan kl 17.00 och då stoppade jag barnen i badet sen lekte vi lite innan det var välling och läggdax. Men de somnade sent. Cajsa strax innan kl 21 men så sov hon hela natten ända till kl 07.15 imorse!! Underbart!! Eddie han somade strax innan kl 22 och vaknade kl 08.00 så det blev lite bråttom imorse, det är man inte van vid!!
 
Idag ska vi bara vara hemma tror jag kanske baka något gott ieftermiddag.
 
P&K

Slut på alla helgona helgen.

I lördagsmorse så packade jag in Cajsa och övernattningsväska i bilen och åkte till Finnerödja va framme kl 11.00.
Det gick bra att åka och Cajsa sov halva vägen. Vi åt hamburgare till middag och så åkte vi upp till Mattias och Ullrika så barnen fick leka av sig lite. När vi skulle åka ville Eddie stanna kvar så han stannade i 2 timmar till och lekte innan jag åkte upp och hämtade honom. När han va hämtad så klädde vi alla på oss och tog en promenad bort till kyrkogården och tände ljus. Det va så fint med alla tända ljus i mörkret. När vi va tillbaka så stojjade och levde barnen. kl 21.00 gav jag upp och gick och la mig.. cajsa somnade kl 20.00 och vaknade första gången kl 05.00 då fick hon lite vatten och sov till 06.30. (Andra natten utan skrik avklarad).
Igår så tog vi det bara lugnt , Eddie va med farfar ute och matade djuren och så åt vi lite mat innan hemfärd.
Vi stannade till i Hjo och gick in på Hem&Hobby. Köpte med tyg, ljus och ljusfat. Andreas fick även tag i lite julklappar. Vi gick även in på Netto och handlade lite mat med oss hem. Jag hittade även lite rosa bakgrejer. ( Jag har tänkt att byta ut allt jag använder när jag bakar till rosa) så använder inte Andreas det till kött och annat...
Vi va hemma ganska exakt kl 16.00. Kl 19.00 spelade vi bingolotto men vann inget i vanlig ordning. Barnen somnade strax innan kl 21.00 så då tittade jag och Andreas på film. Så kl 23.00 kom vi i säng. Cajsa vaknade kl 04.00 jag gav henne nappen och så somnade hon om. Kl 06.30 vaknade hon igen och då gick vi upp. Killarna sover
än.
Det känns riktigt bra med Cajsas nätter nu underbart!!
Det tog 5 nätter med skrik efter vällingen men nu så har hon sovit 3 hela nätter och inte druckigt välling på en vecka.! Under natten. Hon får en flaska välling kl 18.00 och håller sig till ca 07.00 morgonen efter.. Vore så himmlans skönt om detta håller i sig nu så man hinner bli någolunda normal tills man ska börja jobba igen. Som för övrigt är om 2 månader exakt idag. Den 5:e januari är det dax igen.

Denna vecka jobbar Andreas eftermiddag så jag får se vad jag och barnen ska higtta på om kvällarna.
Idag så ska vi till öppna förskolan på förmiddagen!!
 
p&K
 
 

Ryck

Igår så fick jag ett litet ryck och bytte gardiner i vardagsrummet så nu har jag satt upp de röda fina. Är ju inte så långt kvar till jul och jag måste ju hinna njuta av de lite innan dess. Bytte även ut lampan och blomman i fönstret.
 
 
Blev väl fint?
Den svarta lampan tog jag upp till sovrumsfönstret och så gardinerna med.
Så möblerade jag om lite i sovrummet bäddade rent och tog in en hylla och gjorde det fint. Få se vad Andreas tycker om det när han kommer hem!!
 
Tycker att det är så mysigt med tända ljus nu när det är så mörkt när man går upp!
 
 
Eller vad tycker ni??
 
P&K

Äntligen!!

Inatt så sov Cajsa hela natten i sin säng i sitt rum. Jag blev så förvånad när jag vaknade kl 07.00 och hon låg i sin säng och pratade så snällt! Underbart hoppas att det vänder nu. Det tog 5 nätter utan välling och med skrik sen sov hon en hel natt!! Äntligen.

Ensam vecka!

I tisdags förmiddag kom barnens farmor och farfar hit och hämtade Andreas och Eddie. Vi åt lite mat innan de åkte även barnens faster Caroline va med och det va kul att ses!! När de hade åkt iväg så mötte jag upp Annelii och vi åkte till tygfabriken i Huskvarna sedan vidare hem till mig. Hon fick "lära" sig att sy en vinter overall till sin hund Disel. jag blev helt kär i deras svamp tyg så köpte lite av det rosa och svarta så jag sydde en tröja till Eddie och en klänning till Cajsa.
 
 
Så här fna blev de!!
 
I onsdags så åkte jag och Cajsa till min jobbarkompis i Spexeryd på lite fika och tjöt.
 
 
Så här skitig va våran bil när jag kom hem därifrån , har nog aldrig varit så skitig..
På eftermiddagen så åkte vi till Linda i stallet och hälsade på hennes häst Cornelia.
 
 
Sen åkte vi till Tygfabriken (2 dar i rad) Jag har fått äran att sy Lindas balklänning!! Så hon ville se lite vad som fanns. Då köpte jag med mig lite mer svamptyg hem grönt och gult.
 
 
Efter vi hade shoppat lite så åkte vi till Kroatorpet och tog en fika. Vad passade bättre en än en spökbakelse?
 
 
Super god!!
 
Sydde några mössor till cajsa med!!
 
 
I går torsdag så sydde jag en tröja till Cajsa på morgonen och jag blev super nöjd över den och hon va så fin så den fick sitta på hela dagen. Vi va på mamma/barn gympa och efter det så hängde Anneli och Sixten med oss hem. Vi åt mat, barnen sov och fikade lite. Sedan åkte vi in till A6 en sväng och tog en fika (igen) på IKEA innan vi åkte hem varför sig.
 
 
Så här fin blev skruttan i tröjan.
 
Nu ska vi strax gå till öppna förskolan med Sara och Oliver. Så nog att vi har en ensam vecka hemma så har vi fullt upp hela tiden !!
 
P&K
 
 

RSS 2.0