Jobbhelgen.

Nu är det dax att jobba helgen igen.. 14-21 idag. 8-17 imon och 8-14 på söndag!  Och så 11-17 på måndag innan jag är ledig på tisdag igen. 
I tisdags så hade vi besök av Sara och hennes killar. Vi fikade, åt mat och barnen lekte så bra! På kvällen så gjorde jag och Andreas julbocken fin. Så nu står den på trappen! 
I onsdags så satte jag upp julgardiner på övervåningen i hallen och så köpte jag julstjärnor till Fönstrerna så nu är det jul k vårt hus! 











Igår så var jag med barnen hos tandläkaren i Sävsjö. Det gick jättebra! 



Bustjejen först! 
Sen så lämnade jag barnen på dagis och jobbade till 17.00. 
Jag var jätte trött på kvällen så kl 19.30 låg hela familjen i sängen. 

När jag kommer hem ifrån jobbet på lördags så ska vi nog baka julgodis! 
Lussekatterna jag bakade för ett tag sedan börjar att ta slut så det är snart dax att baka nya där med. 

Fredagen den 19:e ska vi ha lilljulafton hemma hos oss med min familj. Det ska bli så mysigt. Sen så firar vi jul hemma hos Andreas föräldrar. 

P&k 

24:e november

Bara en månad kvar till julafton! 

I lördags så åkte vi till Tenhult kl nio och lämnade av barnen hos deras mormor och morfar! Vi kom fram till Ullared strax efter kl tolv men det var mycket folk där, det tog ca en halvtimme att få parkering och kö in och kö ut.. Man ska inte åka dit på helgen när alla andra är lediga, tänker jag inte göra om igen.. Men men. Vi var hemma kl åtta och kl 23.00 var alla julklappar inslagna. Då gick vi och la oss. 
I söndag så vaknade jag kl tio. Det var underbart skönt med denna sovmorgon. 
Jag satte igång med att byta gardiner och sätta upp adventsljusstakar. Så nu är det juligt och mysigt hos oss! Efteråt det gick jag en 5 km promenad köpte kebebtallrik och tittade på en film innan mamma kom och lämnade av barnen kl 17.30 ca. Det har varit skönt med en barnfri helg. Inte ofta som det händer!  Idag så har jag jobbat 11-17. Imorgon är jag ledig igen. Då kommer Sara och hennes barn hit! Ska bli mysigt med en helgdag med henne igen! 

P&k 



Jag har rivit tapeten k trapphuset och hallen upp.. Funderar på denna tapet som en fondvägg och resten vitt?? 

Då var det tisdag igen!

Syrummet är klart!! Men det ska nytt golv med , men det tar vi sen! Är super nöjd. Älskar tapet ifrån pip!! 




Jag pysslade även ihop 2 tavlor med tapeten. 

Idag har jag och barnen varit i Lammhult och fått bytt till vinterdäck på bilen. 

 Jag jobbar onsdag torsdag och fredag denna vecka. På fredag förmiddag kommer en granne hit på lite fika. Kul att lära känna lite nytt folk i närheten. Hon har med sig sin son på 6 år med. 

På lördag ska jag och Andreas åka till Ullared och shoppa klart alla julklappar ! 

Nu är jag sugen på att måla nästa rum. Får se vilket det blir. Har ju en del små hallar också som behöver sig en renovering! 

P&k 

Måste ju få visa mina nymålade köksstolar med! 


I Lammhult idag vid fiskdammen. 


En till bild på stolarna. 

Ledig tisdag

Ledig dag idag!! Effektiv som vanligt. När kl var 10.00 kom mamma och pappa hem till oss på nybakat fika. Jag och barnen bjöd på saffrans kladdkaka och lussekatter. Vi satte igång och baka direkt efter frukosten idag! 


Så super god blev den. 

När de pkt hem så satte jag igång med att dammsuga övervåningen och städa alla toaletter/ badrum. 
Sedan så har jag målat syrummet med ett lager färg. När Andreas kom hem så gick jag och mamma elljusspåret i Rörvik. Ett perfekt avslut på denna dag. Nu har jag 6 dagars jobb framför mig. 

P&k 

Ledig tisdag igen!

Vad har hänt sedan sist.. 
Jo jag hat fått förlängt mitt schema till sista december och troligtvis blir det förlängt igen efter det. 
Jag har jobbat 6 dagar på raken så det har varit skönt med en ledig dag. Jag har städat och plockat här hemma. Lagat mat och matlådor. Nina var här en sväng på en kaffe. Barnen ska sluta hos deras dagmamma och börja på dagiset i Rörvik som heter Snickaregården. Vi var där och hälsade på i fredags och igår. Idag sp var de där en timme skälva och det hade gått jätte bra. Nu går de hos Lotta onsdag torsdag. Då slutar de. Och så börjar de på dagiset på måndag. Snabb och smidig inskolning. Det gillar vi. På fredag ska de vara där själva 9-12 och om det går bra så är det nog inga problem att lämna de på måndag. De ska gå på 2 olika avdelningar och det kan nog vara bra för barnen att få vara ifrån varandra lite med. Fast de kommer att äta frukost, mellanmål och vara ute samtidigt.  Jag har även gjort klart Eddies rum. Jättenöjd!! Men där ska golvet också bytas. Jag har tänkt mig vitt parkett / klick golv i båda barnen s rum. Få se när det finns tid till att göra det! 


Fondtapeten i Eddies rum. 






I helgen så var det alla Helgona. Vi grillade korv i öppna spisen och gick en promenad på kyrkogården. Så fint med alla ljus! 


Att lite eld kan vara så mysigt! 


Min lilla bustjej. 


Kramfest i köket. 

P&k

RSS 2.0