Torsdag!

Nu är jag ledig i 4 dagar ska bli så skönt. Idag är det fullt upp är hos mor min för Chanel fick 2 valpar i natt. Så söta så. Sen kl 11 är det fika hos Sara Lilla Oliver ska äntligen få sitt paket av Eddie. Imon bitti åker vi till Finnerödja och stannar över helgen.

Innan idag när jag satt vid datorn så kom Eddie och han va helt blodig i händerna men va inte ledsen. Såg att han hade varit i badrummet och fått tag på en nagelsax som han hande klippt sog själv med i båda tummarna. Så nu är han omplåstrad det slutar ju aldrig att blöda.

Ieftermiddag ska vi in till stan en sväng och skicka paket och handla lite..
Ni får ha det så bra..

Kram kram

ny frisyr

Ja jag lovade ju före och efter bild så här kommer de.

Före i fredags



Efter i lördags



Lite skillnad/kortare blev det.
Ska bara färga utväxten med så blir det nog bra.

Nu ska jag göra mig iordning för jobb.
Puss hej


Jobb

ja nu märks det att man har börjat jobba igen. Är inne på 3:e veckan nu. Igår jobbade jag 8-18 idag 8-19 och imon 8-19 ska bli så skönt att vara ledig på fredag. Är helt slut när jag kommer hem på kvällarna.  På fredag har jag en klipp tid i stan kl 14,00 men jag har inte bestämt än hur jag ska klippa mig.. Kommer kanske upp en före och efter bild på fredag/ lördag..  Något förslag?

Alla hjärtansdag. Måndag den 14:e Februari.

Det är mammas födelsedag idag, Andreas namnsdag (Valentin), Lizette och Christians bröllopsdag och svärmor och svärfars 30 åriga bröllopsdag.



Puss och kram

Fredag 11 februari

Oj nästan en vecka sedan jag bloggade. Denna vecka har bara sprungit iväg. jag har jobbat kvll hela veckan 17-22.15 idag har jag varit ledig så då tog vi n sväng på stan och köpte lite födelsedags presenter. Många som fyller år nu.
Eddies kompis Oliver (har fyllt)
Eddies mormor, farmor och faster.
Annars så har vi varit på öppna förskolan på förmiddagarna.
Nu ska jag och Andreas mysa med lite gott till  en film. Eddie sover. Han har somnat innan kl 20,00 nu i en vecka så hoppas att det håller i sig.
I helgen så blir det bara jobba hämta, lämna Eddie hos sin mormor och sova

..




Eddie med sin mormor när vi firade "mini jul"

Söndag 6:e Februari.

Helgen som varit.
Fredag.
Jag och Eddie va hos mamma på förmiddagen lekte och åt mat. Andreas jobbade 12-18 när han kom hem så åt vi Fajitas och tittade på en film , Vi la oss tideigt somnade runt 22.00.
Lördag.
När vi hade vaknat och va redo att åka iväg så va kl  bara 08,30 då åkte vi till stan ochh loppis. Men det blev inte så mycket fyndat. På vägen hem så hämtade vi mat på Sibylla gott va det men va mätt man blev. KL 16,00 traskade jag och Eddie hem till Aida och hennes dotter Emma. Erika och Hennes dotter Felicia kom också dit vi fikade och hade det trevligt. Men vilken buse Eddie va i jämförels med deras flickor. Vi traskade hemmåt kl 18,00 Eddie somnade ivagen. Han vaknade inte när Andreas  klädde av han. Så han fick sova en helvtimme sen väckte jag honom och gav han välling och så somnade han igen och sov till 07,15 imorse. Det är nog rekord. Så det va riktigt tyst och lugnt i tv soffan igår. Kl 19,00 kom Anneli så hon hann inte träffa Eddie. Vi tittade på slagern kl 23,00 gick Anneli hem.
Idag.
Så har vi städat badrummet och nedervåningen tagit en promenad. Andreas är snart klar med maten och Eddie ligger ute och sover som vanlöigt när jag sitter och skriver här.  Kl 16,30 ska jag gå på Zumba.

Hoppas att eran helg har varit bra.

Baka

Baka baka liten kaka..

Eddie sov i 3 timmar så då passade jag på att baka lite. Testade nya recept som stog i den stora muffins boken som jag fick i julklapp.

Först så gjorde jag choklad muffins med mocka galsyr.



Ser smarrigt ut va?



Gött gött. (Har inte smakat än!)

Sen så testade jag att göra maräng muffins.
De blev inte så fina som på bilden.. (i boken)




Hade i hallon sylt så de smakade gott iallafall.

Eddie fick smaka på smeten.



Då blev han så här glad.



Och sen lite sur.



Det var allt för denna gång!!




Onsdag 2:a Februari

Idag har jag och Eddie varit på öppna förskolan. Nu ligger han ute i vagnen och sover. När han vaknar ska vi äta mat! Börjar bli hungrig nu.  Ikväll ska jag och mamma gå på ett spinnig pass ska bli gött att svettas lite.





Eddie idag på Öppna förskolan.

Puss hej

Tisdag 1:a Februari

Nu har en hel månad av 2011 passerat tiden går fort när man har roligt.

Igår va det min sista lediga föräldra dag. Så idag går jag på och jobba mitt schema på Copp Konsum i tenhult. 30 timmar i veckan så 80% jobbar jag.  Men jag börjar med en bra vecka. Idag jobbar jag 11-20 och på torsdag 13-19.
Sen jobbar jag kväll hela nästa vecka + helgen bara ledig på fredagen..

jobb och hej....

RSS 2.0