Ledig fredag!!

31 januari idag då. Då har en månad av detta året redan gått. Helt sjukt att det redan är 1 Februari imon..
 
Igår så jobbade jag 9-19 hämtade barnen hos mamma hem äta kvällsmat få barnen i säng innan kl 20.00 sedan så tittade jag på nybyggarna innan jag la mig.
Kl 06.20 tyckte Cajsa att det var morgon idag..
Nu ligger frukosten i magen det fick bli filmjölk och cornflakes.
 
Andreas jobbar 12-18 idag när han kommer hem så blir det fredagsmys med tacos.( Som övriga svenska folket).
Vet inte om vi ska gå till öppna idag eller hälsa på hos mor min.. Jag funderar på att träna en stund i eftermiddag och boka barnpassning där.
 
Nu återstår det bara 2 dagars jobb till på Konsum. 20 timmar kvar att jobba i helegn.
 
P&K

Torsdag och jobb 9-19

Nu har jag haft 2 lediga dagar. I tisdags så lämnade jag Eddie på bergatrollet. Jag och Cajsa åkte hem till mamma en stund. Sedan så åkte Andreas och jag till macken och skickade en massa paket, vi lyxde till det med lunch på krogen innan Andreas stack till jobbet och jag hämtade hem Eddie. Kl 17.00 var jag och barnen på Berga jag tränade och det hade gått jätte bra att lämna barnen i lekrummet så det gör jag nog om. (Iallfall när Andreas jobbar sent) kl 20.30 fick jag barne i säng och somnade själv. Vaknade kl 21.30 med ett ryck vad hemskt det är...
 
Igår så var Eddie hos Susanne, jag passade på att stor städa lekrummet, dammade av alla hyllor och slängde en hel sopsäck med trasigt/leksaker 3 timmar tog det. Och så flyttade jag ut allt pyssel, pussel,kritor,pappper och pärlor till köket. Förra onsdagen så började Eddie på gympa och igår var det dax igen som han hade längtat. Niklas hämtade och lämnade Eddie och Filippa på gympan så var Felicia här under tiden. Kl 18.00 kom Petra, Virgina och Lizette hit för att bestämma om när vi ska åka till Spanien.. Vi kom fram till att vi åker i höst men inget datum bestämt än.Jag ville jätte gärna åka i Maj men alla hade inte råd att åka då.. Jag funderar på att åka iallafall då. Någon som vill med??
 
Jag ska vara på jobbet om en timme så bäst jag slutar nu..
 
P&K

3 dagar..

Nu har jag 3 arbetsdagar kvar på Konsum. Igår så jobbade jag 8-19 långdag!  Idag ska jag besöka mina föräldrar som kom hem från Thailand igår efter 17 dagar där. Och ikväll blir det träning jag har bokat barnpassning . Så hoppas att barnen kommer att tycka att det är kul där när jag tränar. 


En nöjd Eddie i lördags. 


Mysungar! 


Eddie med hans nya fina jacka! 


Cajsa fick också paket av sin farmor och farfar. 

P&k

Söndag den 26:e januari

Resten av dagen igår så hängde jag och barnen i soffan och myste.
Idag ska vi på loppis en sväng innan jag ska jobba ikväll.
 
P&K
 

Överaskning utgång kalas

Igår så åkte jag hem till min goda vän Karin och överaskade henne. Hon tog sin lärar examen förra fredagen och jag kunde inte vara med och fira henne då. Så jag gjorde det själv igår och hon blev verligen överaskad och jätte glad!!
När jag kom så fick hon snällt hoppa in i duschen medans hennes kille fixade iordning en pizza som jag hade köpt med mig grejer till. Vi käkade drack lite och tjötade kl 22.30 tog vi bussen in till stan vi gick först till Solsidan och drack en cider sedan blev det dans på Karlssons. Innan Linda kom och hämtade oss kl 01.30. Skönt att få skjuts hem och slippa ta bussen. Jag somnade ca 02.20 kl 09.00 väckte Eddie mig idag så det var bara till att kliva upp.
 
Idag har vi haft Eddies 3:e kalas så nu är han färdig firad. Idag kom barnens farmor och farfar. Mattias, Ullrika med barnens kusiner Ronja och Wilma. Vi åt lite innan det var fika dax med tårta. Alla verkade nöjda och glada när de åkte hem. 
Nu har Eddie och Cajsa lite lördagsgodis i soffan och filmmys. Jag hamnade då här framför datorn.
Börjar att känna mig lite seg nu men som tur va så blev det inte så onyktert igår..
 
Imorgon så ska jag jobba 17-22.15 jag har nu bara 5 pass kvar att göra på Konsum innan jag slutar.
Söndag 17-22.15
Måndag 8-19
Torsdag 9-19
lördag 8-18.30
söndag 6.45-13 & 17-22.15
Det ska bli kul att byta jobb spännande men samtidigt lite läskigt.
 
P&K

Onsdagen den 22:a Januari

I måndags så gick vi till öppna förskolan. Gick hem åt mat och så kom Sara med sina pojkar vi fikade och tjötade. Sen så var det dax för mig att jobba 17-22.15.
Tisdag-ledig dag. När vi hade lämnat Eddie hos hans dagmamma så åkte jag , Andreas och Cajsa till A6.
Jag fick i julklapp presentkort på H&M och Kicks. Det blevv en riktig fyndrunda i all rea. På H&M så köpte jag  4 par jeans till mig och behövde bara betala 325kr helt ok.
På Kicks handlade jag gratis fick en hel del nytt som jag behövde.
Var inne på Kappahl med och lämnade tillbaka ett par jeans som Eddie fick i present. (kräsen kille).
Istället så kom jag över en ny vinter jacka, 7 kalsonger 1 jeans. för samma peng. Jätte bra rea halva priset på röda lappar.
När jag hämtat Eddie så åkte vi hem till min kusin så barnen fick leka lite. Och på kvällen så blev det träning. Funktionell och cykling.
 
Idag ska jag lämna Eddie hos Susanne och sen tänkte jag sticka till gymmet en sväng.
Ikväll blir det jobb 17-22.15
 
P&K

Bildbomb.

 
Dessa frallor bakade jag i veckan.
 
 
I onsdags när jag kom hem från jobbet så hittade jag de här busarna i soffan.
 
 
Fredagsmys med mina små hjärtan. Dippar morötter.
 
 
 
Mina lilla sötnos.
 
 
Ostfrallorna från igår.
 
p&K
 
 
 
 

Söndag....

Vi hade en super mysig dag igår. Jag och Niklas träffades hemma hos våra föräldrar. Vi väckte Linus och Linda, sedan så började jag med maten långkok med rostbiff. Vi hoppade alla i poolen och badade en timme. Sedan gjorde jag klart maten. Alla åt som hästar och tyckte att det var super gott. Det tog helt slut. Vi kom hem igen runt två tiden. Andreas vaknade strax efter det. Vi tittade på filmen Turbo och åt lite smågodis. Andreas sprang en sväng då gjorde jag ostfrallor till kvällsmat som vi åt när Andreas kom hem. När Andreas cyklade till jobbet så nattade jag barnen. Jag tittade lite på tv innan jag la mig..
 
Andreas slutar som först kl nio idag.. Jag och barnen har inget bestämt än men det kanske blir som så att vi träffar Niklas och åker lite pulka.
 
P&K

Lördag den 18:e Januari

Igår var jag ledig efter att ha jobbat 3 långa dagar.. Jag och barnen gick till öppna förskolan. När vi kom hem så åt vi lite middag. Andreas kom upp kl 12.00 han jobbar natt i helgen. Vi packade snabbt in oss i bilen och åkte till Huskvarna. Nemo hade klipptid kl 12.30 nu är han så fin! Vi gick till apoteket sedan  storhandlade vi under tiden, på vägen hem så blev det ett stop på konsum och pizzerian. Väl hemma igen så åt vi lite igen. Barnen målade sen vid köksbordet. Medans jag och Andreas städade upp i köket och gick ut med soperna. Sen så gav jag mig iväg till Berga för första träningspasset på 3 månader. Nu ska jag komma igång igen. 30 min cx blev det och det känns imagen idag. När jag kom hem igen så stack Andreas iväg till  jobbet. jag och barnen hade lite fredagsmys innan vi la oss i sängen alla 3.
 
Idag ska vi träffa Niklas och tjejerna hemma hos mamma och pappa. Vi ska bada och laga mat där en k vi nog åka lite pulka i eftermiddag.
 
Jag jobbar som först måndag eftermiddag. 10 arbetspass har jag kvar innan jag börjar på mitt nya jobb!!
 
P&K

Torsdag 16:e januari.

Jobb 8-17 idag sen 3 dagars ledighet! 

Godmorgon godmorgon.

Nu är ja inne på min 5.e lediga dag. Det går fort. Men denna vecka så jobbar jag bara 3 dagar.
tisdag 9-19 onsdag  8-19 torsdag 8-17 så helt okej. Nu har jag 13 jobb pass kvar innan jag slutar på Konsum.
Idag så kommer Johanna med hennes dotter Svea hit på fika och lek.
 
P&K

Eddie 4 år!!

Morgonen började med att barnen kom in till oss kl 08.00 så då sjöng vi och Eddie fick sina presenter i sängen. Sedan blev det en snabb frukost innan Eddie hade sitt första barnkalas 10-12.00.
Kalas blev jätte lyckat och alla barnen var snälla och söta. vi åt glassbomb och hade fiskedamm.
Frida, Peter och deras dotter Haldora stannde lite längre så de hängde med mig och barnen till Mc Donalds där vi åt dagens middag. på vägen hem så stannde vi till hos Andreas. (Tyvär så jobbar han 9-22.00 idag). Efter ett snabbt stop på Konsum så åkte vi hem och pysslade. Eddie fick en pyssl låda i present och han älskar att pyssla.
Nu sitter barnen och tittar lite på tv och jag hamnade här. jag tror att Eddie har haft en toppen dag!
 
 
Paket öppning i sängen.
 
 
Present öppning på kalaset.
 
Lite folk och glassbomb.
 
 
 
Mc Donalds.
 
 
Pyssel tajm..
 
Tror allt att eddie fick en bra dag.
 
P&K
 

 
 
 

Lördagen den 11:e Januari.

Imorgon fyller min Eddie hela 4 år. Då ska han få ha sitt örsta barnkalas. Han längtar så.
 
I torsdagskväll så kom min familj hit och firade han.Han tackar så mycket för presenterna. Vi bjöd på tårta och fika. eddie hade dekorerat tårtan själv med vad han ville ha på. Blåbär, silverkulor och röda hjärtan. Den blev jätte fin tycker jag. Imorgon ska vi bjuda på glassbomb och fika och så blir det såklart fiskedamm.
 
P&K
 
 

Torsdag den 9:e januari

Jobb kvällen igår gick fort och det var skönt att ha den avklarad nu är jag ledig ihela 5 dagar..
Igår så bestämdes det att jag och några tjejkompisar ska åka till Spanien.. Vi är 4 helt klara och kanske 2 till!!
Det ska bli jätte skoj. Vi åker en weekend  i mitten på Maj. Fredag-måndag. Det blir jag,Virgina och mina 2 kusiner Lizette och Maria. och kanske 2 kompisar till!! Vi ska låna mina föräldrar lägenhet och bara mysa, shoppa, sola,bada, och dricka drinkar så mycket det bara går på 3 dagar. Hihi.. Kul att ha något att längta efter..
 
Idag ska Eddie till Susanne för första gången på 3 veckor. Han säger att han inte vill dit och att han har slutat..
Men han ska ju gå kvar hos henne denna månaden ut.
Jag hade planerat att åka och handla till hans kalas när han är där. Sedan möta upp Sara och Emil och luncha med de på Ikea. Sedan hem och städa lite. När jag hämtat Eddie så ska vi göra klart hans tårta till ikväll. Då kommer mina föräldrar och syskon för att gratta han!
 
P&K

onsdagen den 8:e januari

Igår så åkte jag och barnen till mamma en sväng och så fick vi middag där. lyxigt. När vi kom hem så degade vi lite.
Jag och Andreas möttes idörren igår. han slutade jobbet 14.15 och jag började 15.00. Idag hinner vi ss lite längre då jag börjar kl 17.00.
Jag ska handla lite idag sedan ska Eddie få hjälpa till att lägga ihop tårtan till imon.
Jag hade tänkt gå till öppna förskolan idag men vi sov till 8.15 så nu blir det bara stressigt..
 
P&K

Tisdagen den 7:e januari

Nu är vi e vecka in på det nya året.
Igår så städade jag bort julen. Julgranen, alla stjärnor och stakar, Och de få tomtar jag hade tagit fram iår åkte ner till källaren. Jag bytte gardiner i köket så nu är det rosa och fint igen. Jag bytte inte gardiner i vardagsrummet tror att jag vill köpa nya in dit. Vita eller svarta.. Och så ska jg köpa någon svart/vit nya filt till soffan.  Jag bytte på kuddfodralen i soffan igår från rött till svart/vitt. Jag ska även köpa en stor matta att ha i vardagsrummet som barnen kan vara att leka på. Jag skulle gärna vilja ha en rund men de är ju så dyra så det får nog bli en vanlig fyrkantig från Rusta för 199kr.
Och snart så börjar jag med mitt nya jobb och det är lite som ska fixas innan dess. Måste bli klar med garderoben i hallen.
 
P&K

Trettondagsafton.

Är det något man firar? Vi har aldrig gort det... Men det är nog många som bjuder hem vänner på lite mat man får ju passa på de som är lediga dagen efter. Jag ska jobba ikväll. Jag och Cajsa äter frukost nu medans killarna fortfarande ligger och sover..Jag funderar på att komma iväg på en springrunda idag. Måste ju komma igång snart.
 
P&K

Hemma på 4 h rast..

Ja idag så jobbar jag dubbelpass..
6.45-13.00 är klart. Nu återstår 17-22.15
Är så trött men snart är det dax att ge sig iväg igen.
Ställde kl 05.45 imorse.. Fy för det. Och så kommer man isäng sent idag.
Imorgon så är det jobb 17-22.15
tisdag 15-22.15
onsdag 17-22.15
sen är jag långledig
torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Det ska bli skönt det!
Eddie fyller 4 år på söndag om en vecka.
Så på torsdag kväll kommer mina föräldrar hit och firar honom innan de åker på semester till Tahiland.
På söndag ska Eddie få ha sitt första barnkalas det ser han fram emot.
 
P&K

Nytt år!

Summering av förra året.
 
Eddie fyllde 3 år i Januari. Jag började att jobba igen efter mammaledigheten.
Jag fyllde 30 år i April och hade en rolig fest.
Jag och Andreas hade varit gifta i 3 år i April.
Vi åkte till Spanien i Maj och firade pappa som fyllde 60 år.
Var mammaledig  Juli-september
Spanien igen i Augusti.
Cajsa fyllde 2år i Oktober
Vi firade Nyår hemma hos oss!!
 
Ett riktigt bra år!
 
2014 kan bara bli bättre!!
Nytt år nytt jobb.
Ja från och med  1:a februari så är jag tjänsteledig från konsum i 6 månder för att prova på att jobba som dagmamma.
Det ska bli väldigt spännande och roligt. Kul att prova på något helt annat.
 
P&K
 
 

Nyårsdagen

Hoppas att alla mina fina läsare firade in det nya året ordentligt igår!
Jag höll igång hela dagen igår. Efter frukosten så gjorde jag sallad till middagen sedan så gjorde jag en cheesecake med hallon kessella och mörk choklad. Jag smälte vit choklad och spacklade toppen med det. Den blev inte så söt som jag hade hoppas på men den gick att äta.
Sedan så satte jag igång med att vika vätten, dammsuga, skura, duka, städa både inne och ute.
Kl 17.00 så satte jag igång med maten ris ,sås och fläskfile i ugn.
Kl 18.00 kom de föörsta gästerna Niklas, Petra med Fillippa och Felicia.
Lite senare så kom mamma, pappa med Linus och Linda.
Petra hade med sig en förrätt toast skagen.
Så det blev 3 rätters alla tyckte att det var super gott så bra betyg!!
Sedan så spelade vi bingolotto 20-22. Linus och Linda åkte in till stan på fest.
Barnen busade och var högljuda helakvällen.
Men kl 23.30 gav Eddie upp och somnade och Cajsa 23.55. Så båda 2 låg nerbäddade i sina sängar vid tolvslaget.
 
Då gick vi andra ut och skålade och tittade på fyrverkeriet och skickade iväg några ljuslyktor.
Efter det så åkte gästerna hem.
Vi plockade och städade lite här hemma innan vi kom i säng runt 01.00 snåret.
Det blev en toppen nyårsafton!!
Cajsa kom in till mig och väckte mig kl 08.20 så lite sovmorgon fick man allt men känner på mig att man kommer vara lite trötter idag..
 
 
Ja ett nytt år är här och nya utmaningar väntar!!

P&K
 
 
 
 

Gott nytt år!

2014 är nu här! 
Nu ska jag sova natti natt!
Ville bara ligga in och önKa alla ett gott nytt år! 







P&k

RSS 2.0