Fredagen den sista Maj.

Snart börjar sommarmånaderna att komma.
Idag ska Andreas och Eddie ha en egen mysdag. De ska ta tåget in till stan och gå på Jönköpings marknad och titta runt lite innan de går upp till A6 och tar bussen hem därifrån. Jag och Cajsa ska vara hemma kanske gå till öppna .. Vi får se. Tenhults rör ska komma hit idag och byta våran kökskran men vet inte vilken tid det blir än..
 
p&K

Balen 2013.

Så fina ni va idag!!
 
 
Hoppas att ni får en underbar kväll och en toppen natt!!
Älskade lillebror och Linda.
 
Det blev en heldag borta för mig idag.
Åkte hemmifr¨ån kl 10.00 och var hemma igen 17.00
Jag gjorde Lindas frisyr och hjälpte henne lite med sminket. Sen följde jag med de till hennes skola och lekte fotograf. Fick många fina bilder. Sedan åkte jag med in till stan och gick till stora hotellet, där festen ska hållas.
Mamma körde de i deras fina cadillac. Och så åkte jag med min bror Tobias hem han kom oxå och tittade på de!!
Bäst av allt de fick toppen väder!!!
 
P&K

Torsdagen den 30:e Maj

Idag är det Linus och Lindas baldag!!
Baldagen var en helt underbar dag. Tänk att det redan gått 11 år sedan jag och Andreas gick på balen.
De var här i tisdags och hämtade kläderna. Jag har sytt Lindas klänning och linus fluga och näsduk.
Jag ska hem till mamma idag kl 10.00 för att hjälpa Linda med smink och frisyr. Det ska bli så kul. Sen i eftermiddag ska jag åka in till stan och se de gå på bal. Kl 15.50 börjar det. Jag ska se om jag får tag i någon som vill följa med och titta på de. Andreas stannar hemma med barnen.
 
 
Igår fick jag en chok när jag kom hem från jobbet kl 22.20.
Båda barnen  var vakna. (Eddie hade ju inte sovit något på dagen och Cajsa sov middag mellan 12-14...) Jag nattade Cajsa och hon somnade på en gång och så tog jag med mig Eddie till våran säng så somnade vi ihop. Jag hoppades på lite sovmorgon idag då. Men nej 07.15 ropade Cajsa efter mig!!
 
Imorgon är jag ledig med men inget är planerat än. Sen är det jobb lördag och söndag...
 
P&K
 
 
Denna bilden är tagen för ett år sedan. Hon växer!!
 
 

Hemma igen!

Som jag skrev innan så blåste det rätt så rejält i Spanien men vi hade det varmt runt 22-24 grader i skuggan så helt okej.
På måndagen när vi skulle åka så vaknade Cajsa med ögoninflammation..
 
 
När vi var i Spanien så smittades det över till hennes andra öga oxå även Eddie fick det men inte så mycket som Cajsa. Igår morse vaknade Andreas med det.. Så nu är det bara jag kvar hoppas att jag slipper det!!
 
Vi shoppade,solade,badade, gick promenader, åt på resturanger, besökte en slatsjö.
 
Men natten mellan onsdag och torsdag så började Cajsa att spy och skita och det höll hon på med tills vi skulle åka hem.. Hon var jätte trött, sov mycket och var helt utmattad. Min stackars lilla tjej..Hon var även väldigt arg och bestämd . Ingen annan än jag fick röra vid henne men som tur var så tyckte hon om att sitta i vagnen med. Men det gör så ont i mamma hjärtat när ens barn mår dåligt..
Det känns som vi har haft sådan otur på våra sista utlandsresor..
 
 
Eddie och Filippa i köpcenter den regninga dagen.
Barnen badade trots dåligt väder.
 
 
Sand konst.
 
 
Var
 
dagsrummet i lägenheten.
 
 
Bilder från stranden och saltsjön.
 
 
 
Vi åker nog i September igen och hoppas på bättre väder och inga sjukdommar då!!
 
P&K

Spanien!

Vi lever och har det bra i Spanien. Vi kom fram i måndags eftermiddag. I tisdags så regnade det så vi shoppade istället. Igår och idag så skiner solen men det blåser.. Nu vet nu hur vädret är. Skriver mer när vi är hemma igen!!! Puss och kram


semester

Tänkte bara logga in och säga hej och att jag lever. Har 5 timmars jobb kvar att göra ikväll sen är vi lediga i hela 8 dagar!! Semester!! Jippi!!!!!

Tisdag kväll.

Idag så har jag varit ledig. Vi åkte på utflykt med öppna förskolan imorse. Vi tog bussen till Rogberga kyrka vi gick runt lite där och så fikade vi innan vi gick hem. 4.6 km var det hem när vi nästan va hemma så började det att regna och hagla och har hållit på hela dagen fram tills nu.. Jag har varit så sjukt trött hela dagen då jag somnade 23.30 igår kl 01.45 vaknade båda barnen och de krånglade och höll låda och kl 06.00 va det dax att gå upp.. Så nu längtar jag bara efter att få gå och lägga mig.. Längtar..
 
En vecka i sommar runt midsommar så ska Andreas och barnen åka hem till hans föräldrar. Jag ska stanna hemma och jobba tänkte även den veckan passa på att renovera sovrummet. Så idag började jag att riva lite tapeter där det satt löst.Tänkte även hinna med att spackla innan de åker så det bara är till att sätta igång och måla och tapetsera då. Tänkte (hoppas att jag hinner) måla lite bruna möbler vita här hemma då. Men som sagt jag ska jobba också. Jag kommer att sakna ihjäl mig efter min lilla familj då men jag kommer att hålla mig sysselsatt som sagt.
 
 
Lite ihopsatta bilder från min 30 års fest!
 
 
Mina gullungar.
 
 
Lilla linsluusen.
 
 
Ja det är jag oxå!!
 
 
I fredags så gick vi till skogen med Sara och Oliver där vi busade och fikade...
 
Detta får bli allt för denna gång.
P&K

En vecka kvar.

Om en vecka vid denna tiden så sitter vi på ett flygplan på väg till Spanien!!
Ska bli underbart skönt att komma iväg lite. Vi var hos mamma igår och skrev ut biljetterna så nu är det viktigaste fixat. De är packade och passen med så nu klarar vi oss.
 
Igår så sov cajsa ingen middag för första gången. Hon vaknade kl sju och höll sig vaken till kl åtta på kvällen. Det trodde jag aldrig. Idag så har vi varit på öppna förskolan. När vi kom hem så lekte barnen lite i sandlådan och nu när vi gick in så nattade jag henne i sin säng med en flaska välling.
 
Ihelgen så jobbade Andreas natt. Så jag var mest ensam med barnen. I lördags så hälsade vi på hos Nilklas så kusinerna fick busa lite.
 
 
Och igår så kom Linus och Linda hit på förmiddag och fikade lite och så provade de balkläder så nu ska det sista fixas innan vi ska till Spanien så slipper jag tänka på det..
 
 
Jag avslutade helgen med ett skönt springpass i skogen. Somnade riktigt gott kl nio igårkväll och fick sova till kl  07.00 imorse. Guldvärt!
 
Nej nu ska jag komma på vad jag ska laga til middag. Andreas sover än. Hade hoppats på att han va vaken och redan fixat middag.. Men inte.. Sen så är det jobb 17-22.15 ikväll imon är jag ledig igen!!
 
P&K

Fredag

Oj oj redan 2 veckor sedan jag fyllde år..
På måndag är det bara en vecka kvar till Spanien!!
Tujja häcken är helt färdig planterad, skönt..
Nu är jag ledig i 3 dagar. (Andreas ska jobba natt i helgen.. )Sen ska jag jobba i 7 dagar innan det bär iväg!!
Idag ska jag och Sara hitta på något med barnen. Fika i lekparken eller gå en sväng i skogen.. Vi får se vad det blir..
 
Har ni känt lyckan i att komma i ett par jeans som har varait för små i x antal år??
Det gjorde jag igår. Underbart!!!
 
Trevlig helg på er..
 
P&K

onsdag den 8:e maj.

Fullt ös, dagarna går i ett..
Söndag så va det jobb 11-18.30. Jaqg tittade på en film när jag kom hem sen så somnade jag runt 22.00 tiden när Andreas kom hem från jobbet.
Måndag..
Jag och barnen var på öppna när Andreas tränade sen så åkte vi till Vaggeryd fram och tillbaka. Andrreas hade beställt lite filmer av en gubbe där. Vidare till plantagen och hämta våra tujja plantor och lite jord hem och lämna av allt. Andreas tömde släpet och jag och barnen gick och kollade på alla djur för det va cirkus i byn. Hem och lämna barnen ner till stan igen  och lämna släpet vi lånade.
 Väl hemma igen så hade Andreas börjat gräva och jag satte igång med att plantera. kl åtta  och 40 plantor senare gav vi upp. Då sprang jag 6 km HÄRLIGT med denna sommar värme. kl 21.00 så va det 15grader ute.
Tisdag.
Jag jobbade 9-19
Andreas fortsatte med häcken så gott det gick själv. Men han va nästan klar när jag kom hem  och så hade de grillat så fick bli en god kvällsmat,
Onsdag.
Idag så jobbar jag 8-19
Eddie ska få gå till Susanne en sväng idag.
Andreas har en beställning på en smörgåstårta som han ska lägga ihop idag.
 
P&K

Söndag..

Idag ska jag jobba 11-18.30 sen är jag ledig imorgon.
Igår så jobbade jag 9-14 hämtade barnen hem och äta. Cajsa hade inte sovit middag så hon sov mellan 15-17 lite sent men men. När jag ätit färdigt så lagade jag mat så jag och Andresa får med oss matlåda idag. Sen så satte jag igång och bakade bullar.. När de var klara så storstädade jag i lekrummet. Så jag fick en hel del gjort igår. Kl 19.00 sa Eddie att han skulle gå och lägga sig i sitt rum och titta på film. (Han somnade så gott). Andreas kom hem kl 20.00 då åt vi kvällsmat sedan tog han Cajsa och tittade på hockey och jag gick och la mig!
Cajsa vaknade kl 07.00 idag så nu har vi ätit frukost. killarna sov er än..
 
 
Cajsa börjar få lite hår på huvudet nu. Så igår fick hon 3 st toffsar den sista hade hon dragit ur strax innan kl två så de får inte vara kvar länge..
 
 
Invigde min köksmaskin igår!!
 
P&K

lördag den 4e maj

Idag ska det jobbas 9-14 barnen ska vara hos sin mormor och morfar då.  Skönt med en kort lördag. Och idag verkar det som att det blir fint väder med..
 
Igår så tog vi fram dynorna till utemöblerna och gjorde det fint på altanen. Jag köpte även mer blommor så nu är det fint och färggrannt!!
 
 
P&K
 
 

3:e maj

Vi hade en bra dag igår med..
Jag lämnade Eddie hos Susanne och så tog jag med mig Cajsa till stan. Vi handlade blöjor och så åkte vi till plantagen och pratade med en tjej där om tujjor. Sedan vidare till A6 där jag shoppade loss på H&M till mig. 2 t-shirt, bh,trosa och strumpor. Jag hämtade Eddoie strax innan kl ett och så åkte vi till tandläkaren. Han va super duktig!! Jag ringde på morgonen och så fick jag en tid 13.10. jag ringde för att jag tycker att hans framtand börjar bli lite grå. Men det va inget fel på den. De kan byta lite färg när man en gång har slagit i den... Så det va skönt att det inta va någon fara och att jag fick en tid så fort! När andreas kom hem så fikade vi lite innan vi började att gräva upp en stubbe. 3 timmar tog det kl 18.00 va vi klara. Då hoppade hela familjen in i duschen sen köpte vi pizza och myste framför tv innan vi totalt däckade kl 21.00
 
 
Idag blir det nog en sväng till öppna, medans Andreas tränar. Sen kanske vi beställer tujja plantor så det blir en sväng till stan. Vi ska även köpa färg så vi kan börja måla om allt det vita på huset när man får lite tid över...
 
Sen så har vi jobb framför oss hela helgen..
 
P&K

1:a maj

Underbar dag med fint väder var det igår!! Jag ,Andreas och barnen åkte med Sara och Oliver till Vissmålen och deras familjedag där. Eddie fick rida och fiska i fiskedamm mm. Efter det så åkte vi hem och städade altanen, plockade fram utemöblerna och åkte till sortergården. Vi gtrillae korv och så bakade jag en hallobpaj som vi smaskade på tillsammans med Niklas och barnen skusiner som kom förbi en sväng. Jag avslutade dagen med att jobba 17-22.15 en perfekt dag blev det.
Nu är jag ledig torsdag och fredag. Eddie ska få leka hos Susanne idag en stund så då tänkte jag ta med mig Cajsa och åka in till stan en sväng. Ska nog åka till plantagen och fråga/beställa lite tuja börjar bli dax att plantera lite häck snart. jag skulle vilja hitta lite nya fina kläder som jag jan ta med till Spanien oxå.. Få se vad jag hinner med för blöjor ska köpas oxå.
 
p&k

RSS 2.0