Sista Juni...

I onsdagas så kom tjejerna hit vi grillade men åt inne. Sedan så satt vi ute hela kvällen kl hann bli över ett innan Annelie gick hem. Jag och Frida kom i säng runt kl två.
Torsdag. Då vaknade vi kl halv elva pigga och glada!! Vi åt frukost varma frallor, ägg, juice och kaffe super gott. Sedan tog vi med oss Nemo på 5 km rundan i spåret. När vi kom hem så duschade vi och lagade mat innan det var dax att säga hejdå...Halv fyra satt jag i bilen på väg till Hjo för att hämta  min familj!! Barnen blev superglada när de såg mig och rusade emot mig, många pussar och kramar blev det på parkeringen innan vi åkte hem igen.
Barnen var pigga och höll igång hela kvällen. Kl elva kom vi i säng..
Fredag. Cajsa vaknade kl sex så bara till att kliva upp. Strax efter så kom Eddie. Vi lekte i lekrummet, tittade på en film, myste tills Andreas kom upp strax efter kl nio. Då gjorde vi iodning oss för att åka till Ikea. Eddie lämnade vi i lekrummet och så gick vi en sväng där inne med Cajsa. Vi bytte sängbordet som jag köpte i veckan och det saknades ett ben i så bara till att byta. Seadn åt vi en korv handlade lite blöjor och välling på Willys innan vi åkte hem igen. När vi kom hem så satte jag ihop sängbordet.
 
 
Så här ser de ut.
 
Kl fyra åkte jag ner med barnen till mamma och pappa för de skulle åka med de till karlskrona och deras stuga.
Så knappt ett dygn hann jag träffa mina guld klimpar. jag och Andreas gick på bio på kvällen vi såg Tyskungen. Den var bra..
 
 
Igår så jobbade jag dubbel pass när jag kom hem så låg Andreas och sov. Och idag passade jag på att ta sovmorgon. Kl 9.30 gick jag upp. Idag är det jobb 11-18.30 sedan hämta barnen och hem och mysa med de!!
 
 
Jag och Frida efter våran promenad.
 
Jag har hunnitr med mycket veckan som Andreas och barnen åkte iväg. Jag började redan innan de åkte med att göra om i hallen.
 
 
 
Sedan sovrummet.
 
 
 
Gjorde om en byrå till sovrummet.
 
 
 
Fixade till nyckelskåpet till hallen.
 
 
 
Målade Eddies matsol vit.
 
 
 
Oljat in köksbordet.
 
 
 
Även bakat en tårta.
 
 
 
Jag har även hunnit måla hela lilla hallen vit. Jag har ingen bild på det.
Nu får det räcka med inomhusprojekt på ett tag för under semestern i sommar så ska det byggas hönshus och måla huset. Och lite utflykter med barnen ska vi allt hinna med.
 
P&K
 
 
 
 

Onsdagen den 26:e Juni!

Idag så kommer Frida hit. Hon kommer kl fyra och då ska vi mysa. Kl sex kommer Annelie och Sara hit och det är tänkt att vi ska grilla och äta ihop . Jag la kyckling file i marinad igår. Annelie skulle ta med sig en grönsallad och så har jag köpt potatissallad. Och så ska vi dricka några öl och kanske ett glas vin!! Sara får hålla sig till dricka hon har ju lilla Emil med sig. Det ska bli super mysigt.
Sen imorgon så ska jag äntligen åka och hämta hem min familj bara en natt kvar sen så ses vi!! Som jag längtar..
 
 
Ååå vad jag längtar efter er mina busfrön!!
 
Idag så vaknade jag 9.30 skönt med lite sovmorgon. Nu har jag ätit frukost ska ta och städa upp lite överallt så det är fint ikväll när Frida kommer och så att det är fint när familjen kommer hem!!
Ni får ha en bra onsdag!!
 
P&K
 
 
 

Go kväll.

Ville bara gå in en snabbis och önska min man ett stort grattis på hans dag! Det är inte många minuter kvar på denna dagen men jag hann!! Hoppas att du har haft en toppen dag! Ligger i sängen nu och ska sova. Bara 2 nätter till sen kommer min familj hem! Börjar allt att sakna er mycket nu!!! Det ska bli skoj att visa Andreas allt jag har gjort här hemma!! Även fast han har sett en del på bild så är det inte samma sak som i verkligheten. Och jag har inte visat/ berättar allt! Hi hi. Nej nu måste jag sova är super trött. Natti natt!


24:e juni

Ny vecka nya möjligheter.
Jag har nu sovit 5 nätter själv och det är 3 nätter kvar tills min familj kommer hem. Det kommer att gå fort!!
 
 
Denna vecka ser ut så här.
 
Måndag jobb 17-22.15
Tisdag jobb 15-22.15. Andreas fyller år.
Onsdag ledig Frida kommer och hälsar på och sover över natten.
Torsdag ledig hämta hem min familj
Fredag ledig. Då ska jag bjuda ut mannen på bio och middag (som present). Och barnen ska hänga med mina föräldrar till deras stuga i Karlskrona över helgen. Så en natt får jag ha de hemma hos mig!!
Lördag jobb 6.45-13-00 och 17-22.15 Andreas jobbar 07.00-20.00
Söndag jobb igen 11-18.30 sen kommer barnen hem!! Andreas jobbar 9-22
 
Ja så det är fullt upp denna vecka.
Men bara 3 veckor kvar att jobba innan lång ledighet väntar.
11 veckors semester!! Ska bli underbart!!
 
P&K
 
 

Midsommarafton 2013

Oj vad jag höll igång igår. 9-18 hela tagen tog det men jag blev KLAR med sovrummet så gött.
Hann tapetsera klart. Få upp gardinstången, sydde upp gardinerna, och sydde små gardiner till lilla fönstret.
Sängen kom på plats och så bäddade jag rent.
 
Det blev så himmla fint jag blev super nöjd. Känns som man går in i en gammalt lantligt sovrum.
 
 
 
För och efter.
 
 
 
Sängen på plats med!!
Nu ska vi bara köpa nya vita sängbord och nya lampor.
Jag ska även måla en gammal byrå som jag köpte på loppis förra veckan. Tänkte att jag skulle tapetsera lådorna och så ska den in i sovrummet  sen är det helt klart..
 
 
Byrån som jag köpte för 75kr. Jag har slipat den och tagit bort knopparna. Så målar nog den ikväll och så ska jag köpa nya knoppar på indiska tror jag att det får bli.
 
 
Idag är det en vecka sedan jag var så klantig och skar mig i tummen..
 
 
 
Så här mysigt såg det ut...
På tisdag 9.15 har jag fått en tid till att ta bort stygnen.
På tisdag fyller även mannen min år.
Men jag får träffa min lilla familj på torsdag igen.
Sover 3 nätter själv nu. Bara 5 nätter kvar.
Jag saknar mina hjärtan men tiden har gått sjukt fort och jag har fullt upp.
Ska snart iväg till jobbet. Jobbar 11.18.30 idag och imon jobbar jag dubbel pass.
 
Efter allt arbete igår och alla gånger som jag gick/sprang upp och ner för trappan igår så känns det i vaderna idag..  Jag tog även en cykle tur hem till Jenny kom lagom till tårtan och regnet. Det va mysigt vi satt och tjötade lite och alla barnen lekte. Jag var hemma igen kl 23.00 och vaknade kl 08.00 imorse pigg och utvilad.
 
 
Lite midsommar fin!
Jag älskar denna klänningen!!
 
 
Jag fick mysa med lilla Emil med.
 
 
 
Eddie och Emil förra veckan när vi hälsade på hos Sara.
 
Hoppas att ni alla har haft en bra midsommar!!
Nu ska jag städa undan här lite innan jobbet kallar!!
 
P&K
 

Sovrummet.

Nu har jag kommit en bit på vägen.. I onsdags så spacklade jag. och efter jobbet igår så slipade jag hela rummet och målade det som ska vara vitt 2 ggr. Dock är det en vägg som behöver målas en gång till. Så när jag har gjort det idag är det bara till att tapetsera. ska bli så kul. Vilken midsommar jag kommer få. Men nu först ska jag äta min fukost. (jorgubbar) mums. och städa iordning lite innan jag sätter igång..
 
P&K

Ensam hemma!!

Ja nu är jag ensam hemma.
Igår så gick hela familjen till öppna förskolan och firade mini midsommar med dans runt stången och åt sedan jordgubbstårta. Nu är det stängt i 2 månader..
Kl ett så åkte vi mot Hjo. Andreas föräldrar kom med dit. Vi gick in på Hem och Hobby sedan gick vi över vägen till en grill och åt lite. Så var det dax att flytta över aqllt från våran bil till deras. Kl fyra så pussade och vinkade jag hejdå till min lilla familj som hängde med svärföräldrarna hem!
 
När jag kom hem igår så spacklade jag hela sovrummet (vi tömmde det innan vi åkte till Hjo).
idag ska jag jobba 9-19 så när jag kommer hem ikväll ska jag slipa och börja måla!!
Jag har en hektisk vecka framför mig med jobb och renovering. Men det ska nog gå  bra.
 
 
Cajsa igår.
 
 
Eddie äter jordgubbar.
 
I tisdags så  smygstartade jag renoveringen fick ett ryck  och  gjorde om i hallen. Så här kommer det en före och efter bild.
 
 
Ny tapet, målat lite vitt , bytte ut tavellisterna och satte upp 2 små krokar i ek till barnen. jag är så sugen på att måla hela hallen vit nu!!
 
Nej nu måste jag lägga på ett kol snart sticka iväg till jobbet!!
 
P&K
 

Tisdagen den 18:e Juni

I söndags så gick jag och Eddie hem till Sara med familj och myste lite med lilla Emil. Han var så söt och gosig. Eddie var jätte snäll och fick hålla i hanom när han satt i mitt knä.
 
Igår så jobbade jag hela dagen 8-19... Jag åkte hem på min lunch så jag fick träffa familjen lite.
Nu är jag ledig i 2 dagar. Idag har vi inget planerat.
Men imon så ska vi till öppna förskolan och deras midsommarfirande. Det är dans runt stången och så bjuds det på tårta. Sedan åker vi till Hjo där vi ska träffa Andreas föräldrar. Andreas och barnen följer med de hem och så åker jag hem till oss och så gör vi likadant om en vecka. Kommer kännas väldigt konstigt att vara ensam hemma i ö ver en vecka och sitta hemma själv på midsommar. men men det får går. Jag kommer att ha fullt upp med jobb och renovering. Jag tror att jag ska hinna med så mycket när de är iväg. Kanske kommer att hinna med hälften?!..
 
P&K
 
 
 
Midsommar firande på öppna för 2 år sedan.
 
 
 

Söndagen den 16:e Juni.

Herregud nu har halva Juni gått med..
 
 
Igår så fick jag sovmorgon och givk upp kl nio det va gött det!
Andreas satte igång och läktade våran vedbod vi ska göra hönshus där och skaffa oss några hönor. Ett litet projekt vi har tänkt syssla med i sommar så kanske det blir några hönor till hösten.
 
Jag gav barnen lite fika och tänkte börja grundmåla läkten hittade ingen mejsel när jag skulle öppna burken men jag hittade en mora kniv och slant när jag skulle öppna den. Så dum man är...
 
 
Jag åkte in till akuten. 3 stygn i tummen fick jag som ska tas bort på vårdcentralen om 10 dagar..
 
Så typiskt att detta hände nu när Andreas ska åka iväg iveckan och jag som har tänkt renovera sovrummet under tiden.. Jaja det får allt gå endå.
 
När jag kom hem så var jag hungrig efter 4 timmar på akuten. Jag tog med mig Cajsa till mormor. Eddie sov och Andreas ville fixa lite till med det blivande hönshuset. Vi åt maten som hade blivit över från studenten.
När vi kom hem så tittade vi på en film och myste med lite popcorn.
 
Idag har vi inga planer än..
 
P&K
 
 
Jag ska ha bandage på tills måndag/tisdag sedan räcker det med ett plåster över stygnen. Få se hur det går att jobba på måndag. Tror att det blir smidigast att stå i kassan. Jag fick även en stelkramps spruta som gäller i 20 år. kan ju vara bra..
 

Linus student.

Linus student dag var toppen. Men det kunde allt ha varit lite bättre väder. När Linda sprang ut stog jag och mamma i ösregnet och såg ingenting som tur var så var det uppehåll när Linus sprang ut.
Mamma hade fixat med supergod mat och efterätt. Vi var så mätta när vi gick hem kl 22.00
 
 
Hela familjen var matchade i kläder som gick i marinblått och vitt. Jag var så glad och nöjd över min klänning som jag har köpt i Spanien.
 
 
Jag och mamma står och väntar på Linda innan regnet.
 
 
Glad tjej!!
 
 
 
Andreas och barnen väntar på Linus.
 
Glad brosa!!! Grattis igen och välkommen till arbetsmarknaden.
 
 
 
Middag, paket öppning och söt tjej.
 
Mina killar!!
 
p&K
 
 
 
 
 
 
 
 

Student dag!

Jag pratade med Sara igår kväll. Emil var en stor pojke på 4130gram och 53cm lång. Allt hade gåttt bra. Underbart!!
 
Idag är det dax för Linus att ta studenten. Tänk att det redan har gått 11 år sedan man själv tog den..
Linda springer ut kl 11.00 sen så åker vi direkt från henne till Linus som springer ut kl 13.00.
Sedan är det middagsbjudning/fest hos mina föräldrar från kl 15.30 det ska bli skojjigt det!!
 
Hörs imon.
 
P&K

Grattis älskade vän!!

Ett stort grattis till min vän Sara som nu imorse har fött en pojke. 10 dagar för tidigt.. Jag vaknade av ett sms halv sju där hon skrev att de har blivit föräldrar igen till en pojke. Han ska heta Emil. Han hade inte blivit mätt eller vägd än så jag vet inget mer. Jag är så glad för din skull vännen. Vi hörs av när du orkar!!
 
Annars igår så gick jag spåret med Cajsa och putsade alla fönster på nedervåningen. Andreas lagade vildsvinsgryta. Super gott. Sen bakade jag en rabarberpaj som Sara och Oliver kom förbi och smaskade på. (Då hade Saras förvärkar börjat.) Sedan så jobbade jag 17-22.. Var döds trött när jag kom hem så bums isäng.
 
Jag idag blev jag väckt av ett sms men det gör inget!!  Cajsa vaknade strax efter det och Eddie en liten stund efter.
Barnen ligger i soffan och dricker välling medans jag sitter vid köksbordet med datorn och äter gröt.
 
P&K
 
 
Eddie och Cajsa 1 månad. Ja man blir allt lite bebis sugen. Men så skönt det börjar nu när de blir "äldre" och mer med på allt!!  Idag blir Cajsa 20 månader och Eddie blir 3,5 om en månad..
 

Borås djurpark

Igår så åkte jag och barnen med öppna förskolan till Borås djurpark. 3:e året vi åker dit.
Vi fick en toppen dag med fint väderr och sällskap.
 
 
 
Vi åkte kl nio och var hemma igen kl fem.
När vi va hemma så kom vi på att barnens välling var slut så det vara bara till att åka och handla så va hemma igen kl halv åtta så borta hela dagen blev det..
 
Idag så jobbar jag 17-22.15
Imorgon jobbar jag 9-19 sen är jag ledig hela helgen!!
Min lillebror Linus tar studenten på fredag!! Och även hens tjej Linda.
Det ska bli kul att önska de lycka till i livet! Lördag och söndag är det inget planerat än, men det ska bli skönt att få vara lediga hela familjen en hel helg!!
 
 
 
Tycker att det börjar synas att jag har gått ner lite i vikt på denna bilden!!
 
 
 
Underbar bild på Eddie.
 
 
 
 
så här ser det ut i våran hall nu när vi inte har kvar någon garderob..
 
P&K

Snart är dagen slut..

Ja vi kom ju upp tidigt idag. Vi har var och handlade lite på konsum på morgonen.
Sen satt vi ute  i solen och fyllde upp poolen. Andreas kom upp runt 11.30 då jag precis hade nattat Cajsa. Märktes att hon hade v aknat tidigt idag. Jag tog med mig Eddie till stan vi åkte till Rusta och tittade lite på tapeter men hade för svårt att bestämma mig .. Men fick med mig  vit färg hem iallafall. troligtvis så kommer jag att köpa tapeter till sovrummet på Ekholms.  Jag har fastnat för en där. Men det finns ju så mycket fint. I eftermiddag så kom Sara, Henry och Oliver förbi på lite fika. Sara har blivit så tjock och fin om magen. Nu är det mindre än 3 veckor kvar tills deras lilla bebis är beräknad!
När Andreas cyklade till jobbet så hängde jag med de andra på en promenad till affären. Hyrde en film till Eddie som han tittar på nu.
Ja just det vi har idag också rivit ut våran garderob som vi hade i hallen..
Vilket projekt detta kommer att bli...
 
P&K

Gäsp

05.25 tyckte Cajsa att det var dax för uppstigning...
 
Efter i tisdags kväll/ natt så kom det inga mer spyer. eddie va jätte pigg redan i onsdags. Jag hade lite ont i magen och kände mig konstig. Men jag klarade av att jobba 8-18.30 igår
Nu är jag ledig i 3 dagar och Andreas ska jobba natt i helgen. Hoppas på att vädret håller sig lika fint som de sista dagarna.
 
På tisdag ska vi åka till Borås djurpark med Öppna förskolan. De bjuder både på bussresan och inträde iår.
Det ska bli mysigt så hoppas på fint väder då med!!!
 
 
Förra året i Borås.
 
 
Och 2011. Så nu blir det 3 :e året på raken som vi åker dit!!
 
P&K

5:e Juni.

Fy sjutton...
Igår så jobbade jag 9-19 när jag ställde mig i kassan kl 17.00 så började jag att må så fruktansvärt illa ville bara spy men det kan jag jag ju inte göra på jobbet. Så jag stod ut. Jag sa det till Lillan när jag åkte hem att jag mådde dåligt. När jag kommer hem så är det första Andreas säger att Eddie har spytt 2 ggr..Jaha...
Eddie spydde många gånger till sen och jag 2 ggr. Så vi har sovit i hans säng inatt med en hink och papper nära till hands kl 23, 01 och 04 så fick jag ta fram hinken så Eddie kunde spy i den.. Så det har inte blivit mycket sömn inatt. Fick även bädda rent 2 ggr kl 23.00. Idag mår jag bra än så länge så hoppas att det är över så jag kan jobba imon. Har ju räknat med lite extra pengar på nästa lön.(6 Juni= röd dag!)
 
P&k

2:a Juni

Nu är vi inne i  en sommarmånad, det har varit varmt och skönt hela veckan igår trodde jag att det skulle bli åska såg lite svart ut på sina ställen. Solen försvann men det var varmt.Idag är det mulet med men redan 14 grader.
Idag sak jag jobba 11-18.30
Andreas jobbar 9-22 så barnen ska till sin mormor och morfar.
Morfar hade hand om barnen själv igår. (Då mormor var iväg hela dagen) Det hade gått jätte bra. Barnen hade ätit mycket och Cajsa hade sovit middag i 1,5 h.
 
Nästa vecka så jobbar jag heldag tis.ons,tors och ledig hela helgen.
Andreas han är ledig hela veckan och jobbar natt hela helgen...
 
Ja så ser vårat liv ut!!
 
P&K
 
 
God frukost 2 dagar på raken nu. LYX.
 
 
min goa unge.

RSS 2.0