Första och enda semester veckan detta året!

Vecka 35 har jag haft min enda semester detta året! 
Vi bokade och betalde en resa till Danmark redan i mars, i måndags så åkte vi ifrån Tenhult kl 05.30. ( Andreas har jobbat hela helgen.) jag och barnen sov hos mamma och pappa sön-mån. Vi åkte färjan Varberg -Grenå. Den tog 4,5 h. Barnen tyckte att det var jätte kul och så fanns det ett lekrum. Vi var framme i Billund ca kl fyra på eftermiddagen. Vi checkade in vårt hus och så handlade vi och lagade mat. 
Tisdagen så gick vi in på Legoland. 
Onsdagen så var vi inne på Lalandia! 
Barnen älskade det och så hade vi  tur med vädret. 
Torsdag var det dax att åka hem igen. 
Detta kommer vi att göra om igen!!! 
Jag lämnade av Andreas i Tenhult för i helgen har han jobbat natt. Jag och barnen har haft det bra här hemma i Hjälmseryd. Imorgon ska vi åka och hämta hem mannen. 
P&k 


Färjan till Danmark. 

Perfekt med lekpark bakom huset. 












Bilder ifrån Legoland. 









Båten hem igen! Tiden går fort när man har roligt! 

Torsdag den 21:a augusti

I söndags så körde vi 2 lass till, nu har vi nästan allt här hemma!! Vi kommer att köra 1 lass till om några veckor närAndreas  jobbat klart sina helger och vi kan låna lastbilen igen! 
I tisdags så var vi på kalas ho Tobias, vi passade på att bada i han nya pool, varmt och skönt var det. 


Barnen älskade det! 

Annars så har jag jobbat mån, tis och ons, och så har vi packat upp. Idag har vi fått upp tavlor i sovrummet. 


Fönstrerna börjar att bli fina. Men har många kvar att gå igenom! 

P&k

Igår så gick det stora flyttlasset!

Ja igår så körde vi 2 vänder med bil+släp, minibuss och lastbil. Och ändå blev vi inte klara.. Blir nog 2 vänder idag med.. Jag ska aldrig mer flytta.. Vad mycket grejer vi har, fy sjutton. Men snart så är vi Hjälmserydsbo på riktigt!!! Nu ska vi bara plocka upp allt och ställa iordning var allt ska vara med.. Vi har mycket jobb framför oss. 
P&k 


Flyttlasset. 
Barnen satt och hejade på! 



Helgen som var!

I fredags så åkte vi till Växjö med mamma och shoppade! Det var kul. När vi kom tillbaka så somnade vi ganska fort. På lördagen så åkte vi hem kö 10.00. Vi var vid sjön med Linnea och så städade jag lite här hemma. På kvällen myste jag och barnen i soffan med godis och film! 

Idag så gick vi upp kl sju. Vi mötte Anneli i lekparken. Sen så köpte vi glass på vägen hem. Under tiden så var det visning på vårt hus igen. Idag kom det 15 par. Sen så började jag att packa lite och så va vi vid sjön en stund med. Jäkla vilken värme det har varit idag!! 

Vi åkte till stan för att hämta hem Andreas som har varit i Tyskland sedan i tisdags. Bussen skulle vara framme kl 20.55, kl 21.45 gav jag upp och åkte hem. Båda barnen somnade i bilen så nu ligger de i sina sängar. Jag hade glömt mobilen hemma. Såg när jag kommit hem att jag fått ett sms. Bussen skulle vara framme kl 22.30... Men nu ska jag sova och Andreas får ta en annan buss hem. Imon ska det jobbas 8-14 så upp tidigt imon.. 

P&k 

1: a Augusti!

1 Augusti idag! Då betyder det att vi flyttar om 15 dagar! Shit va fort det går... 

Idag ska jag och barnen åka till mamma och så ska vi åka med henne till Växjö. Shoppa och mysa lite med barnen. Sen så sover vi över hos mamma och pappa i Hjälmseryd! Nu hoppas vi bara på att solen tittar fram ned så det blir lite värme! 

P&k 

RSS 2.0