Tisdag.

Idag klev vi ur sängen 07,50 gjorde oss iordning och gick till ÖF i regnet Eddie va duktig och gick hela vägen själv och höll i vagnen. När vi kom hem så höll Andreas på med maten fläskfile i ugn egen gjord svampsås och potatis. Jätte gott efter maten så gick vi spåret. eddie somnade så gott i vagnen. medans eddie sov så vek jag tvätten och satt vid datorn en stund. Andreas skalade 4 hinkar med äpplen så nu finns det en del i frysen och nu har han gjort kräm jag gjorde äpple muffins som ska ur ugnen om 2 min. Nu öser regnet ner så får se va resten av kvällen/eftermiddagen har att bjuda på..

puss hej.







Bjuder på dessa..

Helgen som va!!

Ifredags så va jag och Eddie på öppna förskolan sennär vi kom hem och efter lunch så somnade Eddie middag och Andreas vaknade (hade jobbat natt). Då tog jag mitt pick och pacj och sa hej då. hämtade upp Karin på tågstationen så jag fick rese sällskap hela vägen till Gislaved. På vägen stannade vi till i Stjärnehult och hälsade på hemma hos Emma.  Det va jätte fint och mysigt hus de har köpt och inte långt in till Anderstorp utan det låg lagom på landet. När jag hade lämnat av karin så åkte jag hem till Rebecca. Vi åt mat coh satt ute och pratade sen så åkte vi till Systemet, Rusta och Ica och handlade lite.
På Rusta så va det rea jag köpte mig en ny vinter jacka för 299kr och en tröja för 25kr billigt tycker jag.

Denna jacka va det jag köpte.

Sen hann kl nästan bli 19,00 innan vi va hermma hos Rebecca igen. Vi pysslade och fikade lite kom i säng kl 23,00 då va jag jätte trött.


Lördag. Då ringde kl 06,45 jag väckte Rebecca och så drack vi lite kaffe. Kl 08,00 satt vi i bilen på väg till Värnamo och Fridas möhippa.(Har inte kunnat skriva om detta tidigare ifall hon skulle få för sig att läsa om detta här.) Kl 08,30 så mötte vi upp alla tjejer på City gross parkering och så åkte vi hem till Frida. När hon öppnade dörren så fick hon nog en smärre chock och sa kom inte in.


Haha

Vi åt lite frukost och klädde på henne så hon blev lika snygg som oss. Vi hade rocka billy tema på klädslen.



Frukost tajm.



en glad Frida med pluntan utanför Boda borg i Sävsjö.
Som vi åkte till efter frukost.
Vi va 3 lag. Det laget som jag va med i förlorade.. mohaa.

När vi hade lekt färdigt så åt vi taco buffe!!



Vi va tillbaka hos Frida runt kl 16,00 då slappade vi myste gav henne presenter bytte om och åt gott igen...



Lite folk 11 st tjejer va vi totalt.



Så här såg jag ut på kvällen.

Kl hann bli 22,30 innan vi kom in till stan. Det va Värnamo dagarna så vi gick in i ett öltält. kl 00,30 va vi hemma hos Rebecca igen och jag hoppade i säng. En super lyckad dag blev det allt!!

Söndag. Kl 10,00 ringer Andreas och väcker och frågar mig när jag kommer hem?! Jag som ville ha en rejäl sovmorgon. men men

Va hemma rujnt 13,00 då åkte vi till A6 och käkade middag.

Ja detta va min helg det!!


Lite gravid bilder...



Vecka 10



Vecka 12



Vecka 20



Vecka 22



Vecka 30



Vecka 32..

Nu är jag i vecka 34!!

11 år

ja idag har jag och Andreas varit "tillsammans" i 11 år. Tiden bara springer iväg.
Och i Tisdags var det 4 år sedan jag tog mitt körkort.

Idag så gick jag och Eddie till öppna förskolan. När vi kom hem så åt vi mat och gick sedan och la oss När vi kom upp igen kl 15,00 så fick jag en stor buket med 11 st långa röda rosor av min man och lite choklad!!
Han hade jobbat natt så han låg och sov när jag och Eddie la oss så hade han vaknat och hunnit till affären imellan..

Imorgon när Andreas vaknar så ska jag åka till Gislaved och sova över hos Rebecca det ska bli himmla mysigt med en tjej kväll. Ska även passa på att hälsa på Emma som har köpt hus i Anderstorp. Och så får jag rese sällskap med av Karin hon slutar skolan i Jönköping kl 12,00 så det passar ju jätte bra att hon åker med mig..
Ska bli en kul helg det här..

Puss puss

Helgen är över.

I Lördags så åkte vi på loppis runda men det blev inga stora inköp. Senare på kvällen så gick vi hem till min bror Tobias som hade 25 års fest grillade och hade det trevligt. Eddie somnade så gott i vagnen på vägen dit och sov så gott hela tiden. jag tog mig i kragen och gick hem kl 22,30 men min käre man kom hem runt 01,30 tiden..
Så igår va han bakis och seg hela dagen. Det konstiga va att jag också kände mig sådan fast jag inte drack en droppe alkohol. Jag gick upp med Eddie kl 19,30 och somnade med han vaknde igen 21,30 gick ner och tog mig en macka sen gick jag och la mig igen. Det va skönt fast jag och Andreas hade planerat en film kväll.

Idag så vaknade Eddie kl 07,00 då gick vi upp och gjorde oss iordning för Öppna förskolan som öppnade idag efter sommar uppehållet. Vi va där kl 09,00 och hemma igen 11,30.
Andreas håller på att laga en smarrig fisk soppa så snart blir det middag och sen försöka få Eddie att sova en stund.

Imon kl 08,00 ska vi lämna in bilen på service skulle ta ca 2 timmar så det blir att promenera till Österängen och gå in på Willys under tiden och ta en fika. För Andreas och Eddie föjer med så jag slipper va själv.
2600 kostar servicen sura pengar men bra att ha en komplett bok ifylld den dagen vi vill sälja bilen!!


Jag måste nog ha världens bästa föräldrar!!!

När pappa fyllde 50 år (för 8 år sedan) så bjöd de med oss på en resa vi åkte till Bulgarien i 2 veckor.
I Februari nästa år så fyller min mamma 50 år.
och igår sa hon att de ska bjuda med oss på en resa igen!! Så i Februari ska vi ut och resa..Det blir såklart till ett varmt land men vilket är inte bestämt än. ( Marocko, Tunisien, Egypten, Spanien.) Så det ser vi framemot ska bli spännade. Då har Eddie precis hunnit fylla 2 år och bebis kommer att vara runt 4 månader.

Puss och hej leverpastej.


Fredag och snart helg!!

ja nu har jag jobbat mina sista dagar så nu är man lång ledig igen!
Andreas jobbar 12-18 idag. Vi åt lite middag innan han gav sig iväg och nu ligger Eddie och sover i soffan så gott. När Andreas kommer hem så ska vi äta fruktsllad och mysa i soffan. Men när Eddie vaknar så vet jag inte riktigt va vi ska hitta på, vill åka och leka med någon men ingen är ju hemma.. edie har inte träffat5 några barn på hela veckan så han skulle behöva få leka av sig lite.
Tur att öppna förskolan öppnar på måndag igen varje dag mellan 9-11,30 så man kan gå dit och aktivera han lite på dagarna och få in lite rutiner igen efter sommaren och semester.

Imorgon så ska vi åka på loppis runda ska se om vi hittar en billig och bra enkel liggvagn. Kan vara bra att ha en enkel vagn också om jag och bebis ska iväg någonstans själva och Eddie är hemma eller iväg med Andreas... Då använder de sittvagnen. Och så får vi använda tvillingvagnen när vi är allihopa tillsammans.
Imorgon så blir det tacos till middag har vi bestämmt.
På söndag är det inget planera än.

Men nästa vecka så är det något varje dag.
Måndag så ska vi till öppna förtskolan.
tisdag så ska vi lämna in bilen på service.
onsdag så ska vi vara på mvc.
torsdag så har jag och Andreas varit ett par i 11 år så vi funderar på en bio eller middag då?! Barnvakt någon?
fredag då ska jag åka till Gislaved hälsa på hos Emma sen ska jag hem till Rebecca och sova över till
lördag.....






Min söta unge med sin mormor.


Semestern är slut.

Ja det är den. Igår så jobbade jag 8-19 och idag 8-18 Imon är jag ledig och på Torsdag så jobbar jag 8-17 sen har jag jobbat färdigt för den här perioden. Då kommer jag att vara LEDIG ca ett och ett halvt år. Har tänkt börja jobba i januari 2013 sen.

Sista semester veckan så va vi hemma och tog det lugnt. Det va ju dåligt väder med. eddie kom in i en konstig sömn period och sov 3 timmar om dagen så då passade vi på att titta på film mitt på dagen. Men i Fredags så va det fint väder så då åkte vi till Skara o9ch Skara sommar land. Det va  roligt och mysigt. Eddie fick åka 3 karuseller restyen va han för kort för så lite för liten va han nog för att åka dit. han fick åka lite sen lekte vi ilekparkerna gick promenad fikade och sedan så badade vi.



jag åker med Eddie.



Sen så va det Andreas tur.



Och så fick han åka själv.


På vägen hem på kvällen så stannade vi i Mullsjö och på Mullsjö camping. Där hade vi hyrt en stuga i 2 nätter. Så vi va hemma igen söndag runt lunch tid.
På lördagen så va det släktträff.



Min farfar med alla sina barn barns barn.

natten mellan lördag och söndag så fick Eddie feber så Andrreas har varit hemma från jobbet idag och igår. Men nu verkar han må mycket bättre så hoppas att han blir frisker nu.
Nej nu måste jag sluta för Andreas och jag ska se en film innan vi somnar.

puss hej.

Lite mera semster bilder.



En bison oxe från när vi va på bison farmen i Hjo.



Eddie.



Fjärils museet.



Finnerödja när vi va och badade i Unden.



Eddie fick en uppblåst bar haj av sin farmor och farfar som va rolig.



Eddies nya söta kusin Wilma.



Avslutar med en gravid bild från vecka 28.

(Verken jag eller Eddie ser roade ut...)

Tobbes kalas



Eddie Felicia och Rambo.



Födelsedags barnet och grill mästaren.
Jätte god mat bjöd Tobbe på.



Vi åt på altanen i solen!!



Sen blev det bad i tunnan. 41 grader riktigt varmt var det!!

En hel mysig lördags kväll!!

Lite semester bilder från min mobil!!



Eddie äter glass i Karlskrona.



Eddie hjälper Andreas att grilla.



Hallon!!



Eddie leker med faster Carolines skor på stranden.



Sover gott i farmor och farfars hammok.



Eddie åker traktor med pappa och farfar.



Idag så gick jag och Eddie en promenad mer Sara och Oliver till en lekpark. Så fullt ös.

Vi har haft hand om Kenzo sen vi kom hem i Torsdags för att mammas tikar löper.
Imorse när jag släppte ut Kenzo och Nemo på morgon kiss i trädgården så rymmde Kenzo men han hade sprungit hela vägen hem. Så när vi va klara i lekparken så gick vi till mamma och fikade lite och tog med Kenzo hem (men han ville inte följa med). Så pappa skjutsade upp han lite senare. eddie somnade när vi gick hem 13,30 och han sover än. Andreas vet jag inte var han är Vaken är han för det va larmat när jag kom hem han har nog tagit en promenad men varit borta länge nu.  kl 18,00 ska vi hem och fira min bror som har fyllt 25 år. Ska bli mysigt!!

puss hej..

Loppis

Va vi på igår men hittade inget..
Vi badade lite och satt på altanen på dagen sen kl 16 så började det att regna repris från dagen innan.
Eddie somnade 19.15 igår och sov nästan till kl 08.00 idag va nog rekord 12 timmars sömn det va inte igår det.
Idag på vägen hem så ska vi åka och fika i Tiveden med Andreas föräldrar och Mattias med familj. Få se när vi ger oss iväg. Det är soligt och fint idag men det blåser lite kyligt. Andreas tog en promenad nu med nemo skulle se om han hittar lite kantareller. Eddie är ute och leker med sin farmor.Idag har Eddie sagt både farmor och farfar. Så roligt att han har börjat " prata" så mycket.  Och förstå så mycket frågar vi var grisen är så pekar han på grisarna och var är pippin då pekar han på hönorna. Mage, näsa, öga, öra, mun vet han ochså va det sitter någonstans.
Det går fort i utvecklingen nu!!

puss hej

Finnerödja.

Ja här är vi nu.
Vi åkte i måndags morse. Kl 12.30 va framme hos Andreas bror med familj och gosade med deras lilla bebis Wilma 1 vecka så söt va hon.
Sen åkte vi vidare hem till Andreas föräldrar och käkade mat och tog oss ett dopp i poolen. Andreas syster och bror va också här så det va kul att träffa alla.
Igår förmiddag så åkte vi allihopa till sjön och badade och kokade korv på stranden.
När vi kom hem igen frammåt 14.00 så va det hela 34 grader på altanen så det blev ett dopp o poolen. Kl 15.30 kom ösregnet och det höll på ända fram till kvällen men vi grillade bosin oxe hamburgare på altanen så nu har vi smakat på bison oxe kött.

Idag om en timme så ska vi åka på loppis. Få se om vi hittar något men det ska visst vara ett stort ställe. Sen till lunch blir det våfflor med sylt och grädde. Mumma.

och imorgon är det hem färd igen.
På fredag kl 9.00 har jag en tid på mvc en vanlig kontroll för att se hur mycket magen har växt och blodprov och lämna lite kiss.

puss hej

RSS 2.0