Tenhultsdagen

Idag är det Tenhultsdagen. Jag, Niklas och alla barnen ska gå till torget en sväng. Få se om det är mycket folk då det verkar som det blir regn idag.. Men Eddie vill så gärna hoppa i hoppborgen.
 
Igår kväll gick jag och barnen till Niklas när Andreas åkte till jobbet. Vi hade fredags mys!!
 
P&K

Simskola!

Japp nu är det bestämt. Eddie ska få börja på simskola. Jag ringde idag och fick en plats till han och nu har jag betalat in avgiften. Han ska gå på tisdagar kl 13.45. Han längtar så hoppas att han kommer att tycka det ska bli kul!!
 
P&K
 
 
Min badgoda!
 

Stadsparken.

Igår morse så åkte vi hela familjen till Stadsparken. Barnen matade ankorna sedan lektes det i lekparken.
 
 
Det var kallt , känns att hösten är på ingång..
 
Jag fick en liten present av mannen min häromdagen.
 
Därför att han älskar mig och att jag har stått ut med han i 13 år. ha ha
På måndag har vi köpt biljetter till snabba cash 3 äntligen ska vi få se sista delen.
Gå på bio och ta en fika med bara mannen  min ska bli mysigt!!
 
 
Igår fick vi upp lite tavellister i v-rummet. Ska ha lite bröllops och dop minne och foton på de!
Kistan har vi målat vit ska kanske ha den som soffbord sen..
 
 
Så här tillbringade jag min eftermiddag igår.. Skrapadse och tvättade alla fönster på 2:a våningen. Hoppas på att kunna måla de idag.
Jag har målat alla fönster nere+ alla knutar. Allt på balkongen(ej räcket) måste skrapas mer på det..
Och allt på altanen. Så har kommit en liten bit iallafall.
 
P&K
 
 
 
 

Ont

Jag har ont i varje kroppsdel/muskel... jag kämpade igenom mig ett jobbit cx pass igår. Ikväll har jag bokat mig till en timmes bodypump! Vill man bli fin får man lida pin..
 
Jag hann även med att måla lite igår upp på balkongen. Skönt att kommit igång nu.
 
P&K

Träningsvärk de lux..

Igår så tog Andreas med sig barnen in till stan på en liten utflyckt. Då passade jag på att börja måla huset hela 4 timmar höll jag på så jag kom en bit. Sedan åkte jag till Berga för de första träningspassen sedan i April.
Och JA det känns i kroppen idag.. Först målandet och sedan träningen, men jag är bokad till ett pass ikväll man tränar ju bort tränigsvärken. Nu ska de sista kilorna bort..
 
P&k

Tisdag den 27:e Augusti.

Barnen tyckte att det var kul på öppna igår.
Idag tog jag och Eddie sovmorgon. Så fick Andreas gå upp med Cajsa. Vi sitter och äter frukost nu.
P&K

öppna förskoloan.

Idag ska vi till öppna förskolan de har öppnat igen, efter att ha varit stängt 2månader under sommaren. (Fast det gjorde de förra måndagen men vi var ju inte hemma förra veckan.)  Eddie kommer nog att tycka det ska bli kul att gå dit. Han har frågat efter Monica ( som jobbar där) 
Sen får vi se vad dagen har att bjuda på.
 
P&K

25/8

Det har varit en bra dag.
Kl 9.30 träffades jag och Sara i Öggestorps lekpark. Vi stannade i 2 h innan vi åkte hem till mig. Vi grillade korv och barnen lekte sedan gick vi hem till Sara där barnen fortsatte att leka.
Kl 16.00 tackade vi för oss. Det blev en riktig heldag.
Vi åkte vidare hem till mina föräldrar jag och ungarna badade lite. Nu har vi precis kommit hem och ätit kvällsmat.
Hoppas att de somnar itid ikväll då de inte har sovit någon middag.
 
P&K
 
 
 
Cajsa i lekparken.
 

Söndagen den 25:e Augusti.

Idag har jag och Andreas varit ett par i hela 13 år!!  Det firar vi med...INGET. Vi firar våran bröllopsdag nu istället.
I April har vi varit gifta i 4 år. Vi har hunnit med mycket tillsammans. Om en månad så har vi varit husägare i hela 10 år. Cajsa fyller snart 2 år!! Och Eddie blir 4 år i Januari..  Men jag blir inte gammal nejdå..
 
Idag så har vi playdate med Sara och hennes pojkar. Ska bli kul nu har vi inte setts på ett tag.
Andreas ska jobba hela långa dagen..
 
P&K
 
 
I love You
 

Hemma igen!!

10 dagar går fort när man har roligt!!
12-23 var vi iväg i Spanien/ Torreveija.
Mina föräldrar har lägenhet där som vi fick låna och är super glada för.
Dagarna där såg ganska likadana ut.
standen på förmiddagen sedan hem och laga mat, äta och vila lite innan vi gick ner till havet igen. antingen så gick vi ut och åt på kvällen eller så stnnade vi hemma och tittade lite på tv.
Första torsdagen och andra tisdagen så var vi hela dagen vid ett poolområde  som finns där.
Våra barn är verkligen som små fiskar i vattnet och de älskar det!
Vi varb hemma i Tenhul kl 12.00 igår igen. vi käkade lite startade en tvätt åkte till mamma hämtade hem Nemo sedan blev det mys i soffan resten av kvällen. Andreas han jobbar hela helgen, så idag har jag och barnen haft besök av Anneli och Sixten sedan så åkte vi till stan och handlade och åt på Mc Donalds. Nu är vi hemma och Cajsa sover middag medans Eddie tittar på tv och jag hamnade här framför datorn.
Nu lite bilder från våran resa.
 
 
 
Vi hann även med att åka till La Zenia där vi shoppade en hel del kläder till barnen på  Primark.
 
 
Kort och gott en riktig bra semester blev det.
Vi var även på tivoli en kväll och Eddie älskade det!!
 
 
P&K
 
 

Vi ska till Spanien!!

Kl 11.00 lyfter flyplanet ifrån Växjö!!
Jag kommer nog inte uppdatera ifrån Spanien men följ mig på instagram. Oxov83 heter jag där.
Nej nu ska jag packa,städa och fixa det sista innan vi ger oss iväg.
 
P&K

Söndag den 11:e augusti.

Nu vet vi varför Cajsa har  varit så ledsen på nätterna .. Hon har fått höstblåsor. Tydligen så har kusinen Felicia det med. De måste ha smittat varandra när vi var i Karlskrona. Hon har prickar i munnen och det är de som har gjort ont på nätterna.. Hon har även prickar på/under händerna och fötter.. Tur i oturen att hon fick det nu innan vi ska ut och resa. Vore inte kul om hon blev sjuk igen när vi är iväg.. Nu återstår det att se om Eddie kommer att få det för det är tydligen väldigt smittsamt...
 
I torsdags så var jag iväg och fina naglar igen.  Jag valde turkost glitter denna gången. Och så fick de bli mycket kortare.
 
 
Sen på kvällen så var vi hos min bror en sväng på lite kvällsmat/ fika. (Han fyllde år för ettt tag sedan).
 
Super god smörgåstårta hade han gjort!
 
I fredags var de dax för mig att festa till det lite!!
Jag, Annelii och Karin träffades vid Tenhultskrogen kl fem för en öl och pizza. Sedan gick vi vidare hem till Annelii. Kl elva tog vi bussen in till stan. Vi gick till Karlssons och dansade hela kvällen. Vi köpte lite mat på Chicken mama innan vi tog bussen hem kl halv två. Jag sov hos Annelii så slapp jag väcka ungarna eller de mig på morgonen.  Kl halv tolv igår så var jag hemma.
 
 
 
Vi käkade lite och så vilade jag lite innan det var dax för Andreas att ge sig iväg.
Han tog tåget till Sävsjö för att hälsa på hos sin kompis Erol. Jag och barnen hyrde film åt godis och popcorn..Mysss

Sedan så hade Eddie beställt kräftor och det åt vi till kvällsmat.
 
Sen så fick det bli en dusch innan ungarna somnade. Jag kom i säng runt kl elva och upp kl sju idag..
 
Idag så ska vi åka till Sävsjö och hämmta hem Andreas. Får se när han hör av sig.. Annars så står packning på schemat. För imorgon så åker vi till Spanien i 10 dagar!!!
 
Ni får ha dett så gött!!
 
P&K
 
 

Jobbiga nätter..

I förrgårkväll när jag nattade Cajsa så tyckte jag att hon var lite varm. Hon vaknade kl 01.00 och höll låda till kl 03.00 då hon fick välling och alvedon. Hon vaknadde kl sju igen och skrek. Andreas gav henne en flaska välling i sängen och hon somnade om hos mig till kl 10.00. (Har aldrig hänt förut) Andreas gck upp med Eddie kl sju. Hennes temp låg på strax under 38g yela dagen igår..
Hon somnade kl 22.00 igår. kl 23.59 hämtade jag henne då hon bara skrek och sa att hon slog sig?!.. Hon höll igång till kl 04.00 Flera ggr vaknade hon och sa att hon slog sig. Så md alvedon och välling i magen sov vi till kl sex när hon vaknade igen.. Då fick hon lite vatten och somnade om till 07.30 då skek hon som en galning och väckte Eddie... Bara till att gå upp. Nu har vi ätit frukost och allt verkar vara som vanligt. Undrar om det är tänder som spökar?!.. Så hoppas på att enna natten blr bättre!!
 
P&K
 
 
 
Söt men jobbig unge jusst nu..

Bio

Idag kl 15.30 ska jag ta med mig Eddie på bio för första ggr. Vi ska se Monsters inc.nr 2.
Det ska bli spännade och roligt. Hoppas att han klarar av att sitta still i 1tim och 50 min. Filmen var lång för att vara en barnfilm.
 
P&K

Måndag kväll.

Igår eftermiddag åkte vi till Lekeryd och åt deras berömda mjukglass i kiosken. Sedan stannade vi tll vid Uddebo sjön för ett kvällsdopp. Jätte skönt i vattnet. Sedan fick det bli en ostomellet med kantareller till kvällsmat. Det var gött!!
 
P&K

MÅNDAG 5: AUGUSTI.

I torsdags så avbokade jag tiden för naglarna och åkte med barnen till Karlskrona och Sturkö. Det var skönt att komma iväg lite tidigare. Vi framme ca 14.20 Niklas och hans barn kom ca 2 timmar senare. Vi kokade korv och åt det till kvällsmat. Sedan tog vi en kvällspromenad ner till havet.
Så fint är det älskar att vara vid havet!!
 
 
 
I fredags så åkte vi i till Lyckeby och handlade och så stannade vi vid bron och kikade in på vikingabyn. Och så åt vi en glass innan vi åkte hem till stugan igen. Vi  gick ner till havet 2 ggr. Underbart varmt och skönt både i vattnet och på land.
 
 
I lördags så åkte vi till Barnens gård. Det är som en bondgård med en massa djur,lekpark,hoppkuddeland och badland.
Vi var mest i badlandet det var riktigt varmt och skönt och barnen älskade det!!
 
 
 
Vi avslutade dagen där med en Slush.
 
 
 
Det tog inte mer än 2 sek så sov barnen i bilen på väg tillbaka till stugan. Vi grillade på kvällen och så tog vi ett dopp i havet med.
 
Igår söndag så började vi att städa så fort frukosten låg  magen. Kl 10,00 kom vi iväg. Vi stannade i Kosta på väg hem och käkade lunch. Jag shoppade även lite p.o.p . 2st mössor till Cajsa till vintern 19kr st.  Och badtrosor med matchande badmössa 29kr st. Hade kunnat shoppa mer men barnen var otåliga...
Vi var hemma igen kl 14.00. Andreas pockade 0.5 liter hallon som vi ska ha på våfflor som det får bli till middag idag. Vi grillade hamburgare till kvällsmat igår annars så tog vi det bara lugnt.
 
Nu har v en hel vecka hemma innan vi åker till spanien. vi ska försöka hinna nmed att måla lite på huset..
Och så ska jag göra nya naglar på fredag.
Mina fransar fick jag bort igår med hjälp av lite olja, men har jätte korta fransar nu. tappade nästan alla så är lite ledsen över det.. Så det var första noch sista ggr som jag provade på ögonfransförlägning.. Jag har längre fransar under än över. Men men de växer ut igen men det tar tydligen väldigt lång tid ca 4-8 veckor..
 
 
 
Ni får ha det nså bra där ute. P&K
 
 
 
 
SÖTA!!
 
 

1:a Augusti.

Igår så gjorde Andreas lånkok soppa. Och Jag bakade bröd till i långpanna. Niklas kom förbi lagom när vi skulle äta så han stannade kvar!!
 
Tebröd med sesamfön. Jäte goda.
 
Sedan kom det ett jätte  åskoväder det regnade, blåste och HAGLADE.. Strax innan ovädret slog till så försvann Nemo.. Måste har varit runt kl två. Jag tänkte att han kommer nog hem snart. men när kl började att närma sig halv fyra så gav vi oss ut för att leta.. Men hittade honom inte.(Han är ju så åskrädd med) stackaren. kl hyalv sex så ringer Cinna. (Hon brukar vara hundvakt åt Nemo när vi åker bort.) Och frågar om jag är i närheten? Så strax iinnan kl sex är vi hemma igen. Nästan 4 timmar var han borta på vift. Tänk va rädd han måste ha varit..
 
Jag vann en ngarderob till Cajsas rum på tradera igår kväll. Den gick ut kl 19.30. När kl var 21.30 så hade vi hämtat den (på Ekhagen) och ställ in den och fyllt den i Cajsas rum. Så nu äntligen har hon en riktig garderob med klädstång. 100kr billigt billigt..
 
Idag ska jag och mamma till Modern nails istan på åter besök. Vi har haft naglarna i 4 veckor imon och de har växt. Denna gång ska jag inte har några tippar för att mina egna naglar har blivt så långa. Funderar på blått glitter denna gången. I eftermiddag åker jag, Niklas och alla barnen till Karlskrona ( Andreas får vara hemma och jobba). Det ska bli mysigt att komma iväg lite + att det ska bli super fint väder i helgen. Då kan det ju vara skönt att ligga vid havet!! Vi ska även åka till Branens gård!
P&K
 

RSS 2.0