och så va det det här med Cajsas nätter..

Natt 3..
Cajsa somnade strax innan kl sju igår så första gången vaknade hon strax innan kl tio.. Då tog jag med henne in till mig och hon tystnade rätts så fort. Sen så har hon vaknat 2-3 gånger och gnällt lite och somnat om. Men någon välling har hon inte fått. Kl 07.15 vaknade vi båda 2 pigga och glada!! Hon drack en flaska välling kl 18.00 igår kväll så över 13 timmar klarade hon sig. (och det ska de ju göra). På bvc sa de att hon kunde skrika 3-4 nätter innan hon börjar sova hela nätter så hoppas att hon sover en hel natt snart!!

Syr..

Jag är så glad att jag har fått kraften, lusten tillbaka att börja sy igen.
Har mest sytt barnkläder nu och det är så roligt. men snart ska jag nog ta och sy något fint till mig själv.
 
 
Igår så påbörjade jag en tröja till Eddie och en klänning till Cajsa. Och nu har jag sytt färdigt de. Det är så kul at hitta matchande tyger så de kan va lite syskon klädda fast de är en pojk och flicka.
 
 
Sydde en massa tights till cajsa häromdagen så smidigt..
 
 
Till Eddie har jag sytt en mysdress. Till Cajsa sydde jag en tunika i samma tyger.
 
 
De här moln tightsen har jag sytt till Cajsa. Eddie fick en tröja i samma tyg fast blått.
 
 
Eddie har även fått en biltröja. har dock gjort om den lite sen bilden togs. har sprättat upp nederkanten och sytt fast svart mudd istället och den blev mycket bättre då.
 
Önskar mig en ny symaskin när jag fyller 30 år!! Så nu vet alla det. Kan ni hjälpa Andreas att skrammla ihop pengar till en!!
 
 
Denna symaskin är det jag önskar mig!!
En Singer precis släppt i begränsad upplaga..
 
P&K
 
 

Lekt med lite bilder.

 
Nu lite hemskare bilder..
Lagom till halloween..
 
 
Ha ha blev ni rädda nu??

Cajsas välling drickande på natten..

Natt 1. Hon vaknar kl 00 och får en välling kl 01 vaknar hon igen och skriker då bestämmde jag mig för att det får bli ett slut på detta vällingdrickande nu tar jag tag idetta!!!
Så hon skriker en timme 01-02 sen somnar hon av ut mattning i våran säng och sover till morgonen.
 
Natt 2. (igår)  Cajsa somnade starx innan kl 21.00 och kl 00 (som vanligt så vaknar hon) hon skriker men hon får ingen välling och hon vill inte ha nappen men jag ger henne den i handen så efter ca 15 min stoppar hon in nappen i munnen och somnar  och sover i sin säng till kl 05.20 då det är dax att gå upp.
 
Natt 3. (idag) Hoppas att det går lika bra inatt och att hon helst inte vaknar alls.
 
P&K

Mitt hjärta fastnade i halsgropen..

Igår kväll när jag och Andreas va iköket och grejade med kvällsmaten. Hör vi ett skrik och dunder och brak.
Eddie flög ut från trappen mmed huvudet före från övervåningen och hade grinden med sig. Nästan helt nere får jag tag i honom och slänger iväg grinden och frågar om han lever? Om han har ont någonstans? Det enda han säger är stackars mig och gråter. Efter en stund när vi alla har lugnat ner oss (Cajsa började också stor tjuta när hon hörde Eddie.) Så ser vi att han har skrapat upp halva sidan på rygggen och en rejäl stor bula i bakhuvudet och en liten på pannan. Ringde till barnakuten för lite tips och råd. Hon sa att det va bra att han hade slagit sig lite överallt så det inta bara va huvudet som fått stryk. Vi skulle hålla kolla på han så han inte mådde illa och andades normalt fram till midnatt. Men efter en liten stund va det inget fel på han. Och idag så har bulan nästan helt gått ner..
Min älskade lilla pojk du får inte skrämma oss så här något mer. Någon mer olycksdrabbat barn vet jag inte om..
 
 

måndag igen...

Nu har snart halav måndagen passerat..
Och jag är så trött som vanligt..
Börjar tröttna på att vara trött!!!!!
Avbokade precis mitt träningspass till ikväll känner att jag orkar bara inte..

Full rulle söndag..

Igår så gick v up kl 05.00 När Andreas kom hem från jobbet kl 09.00 så hade jag bakat bullar, städat skafferiet, dammsugit och skurat alla golv. Cajsa somnade kl 9 Eddie kl 10 så det va nog jobbigt att gå upp tidigt. själv va jag också trött så jag la mig isängen och så sov vi alla 3 till kl 11. När vi hade vaknat så ringde vi till mamma och bjöd ner oss själva på middag. vi åt tacopaj. Så gott. Va hemma kl 15 igen och då kom en kompis med hennes dotter och de stannade till 17.30 sen åt vi kvällsmat. Kl 21 låg jag i sängen och barnen sov. kl 22 cyklde Andreas iväg till jobbet så nu sitter vi och väntar på att han ska komma hem!! Han kommer  nog vilken minut som helst..
 
p&k

Bilder..

Ja nu blir det ett bild inlägg som jag lovade igår.
 
 
Eddie träffade på en ren i affären.
 
 
Cajsa i fåtöljen så fort man släpper blicken från henne så är hon uppe iden..
Häromdagen så hoppade hon rätt ut och fick en bula ipannan. så numera har vi fotpallen i fåtöljen..
 
 
Jag har sytt lite tights till Cajsa.
 
 
Min och Eddies nya jackor vi köpte i fredags.
 
 
Lek i trädgården.
 
 
Bakade lite bullar igår.
 
 
Så här somnade cajsa igår..

Sista söndagen i oktober..

Inatt så ställdes kl tillbaka en timme så barnen vaknade kl 05.00 imorse istället föör kl 06.00 som de brukar trodde inte att de skulle märka av det men det gjorde de allt. Aja då kanske de somnar en timme tidigre ikväll istället. Nu har jag satt igång att baka bullar. Degen står på jäsning så snart ska den bakas ut. Eddie älskar att baka han står jämte mig och häller i allt och så ska han hålla i elvispen..  Jag har köpt via jultidningar en bak bok som heter baka i långpanna. Den skulle jag vilja ha haft nu.. Men vet inte när de kommer och delar ut va man har beställt och ska ha betalt.??! Har beställt via Susannes son så år fråga henne när det är på G!
 
Nästa uppdatering får nog bli ett bild inlägg tror jag allt..

Snart är denna lördagen till ända..

Vi har gått till affären sen hem och lagade mat efter maten somnade Cajsa 12-15 då lekte jag och Eddie med tågbanan och åt lite glass till efterrätt. Andreas kom upp kl 15.30 då staxk jag iväg till gymmet. Så skönt att komma iväg själv en stund och rensa tankarna. jag sprang 4 km sen gjorde jag lite övningar för magen. nu är jag hemma och nyduschad. Skönt en lördag kväll. Andreas ska iväg och springa nu med innan han börjar jobba kl 20.00 så är snart denna lördag slut!!!

Sista lördagen i oktober.

Underbart Cajsa vaknade bara en gång inatt. Det är inga problem att få henne att somna i sin egna säng och det är skönt. Hon somnade som vanligt när jag nattede henne kl 20.00 och så vaknade hon kl 23.45 sedan vaknade hon nästa gång kl 06.40 fick tillochmed lite sovmorgon. Men så klart skulle Eddie vaknad kl 04.20 tog med han in i våran säng så somnade han om.  Är så sugen på att baka bullar men det får vänta tills imorgon ska sätta igång så fort vi vaknar har bara ett litet problem ingen plats i frysen!! Vi va och handlade igår när vi hämtade Eddie så frysen är uppfylld. Köpte även en vinter jacka till mig och Eddie. Jag fick en helsvart med en lila text och en snöflinga på armen många fickor och härlig mudd med hål för tummen. Eddie fick en röd skidjacka typ. Smidigt att ta på han en jacka när vi ska till stan eller en snabbis till affären så slipper han ta på sig sin overall.
Idag är det kallt har pendlat mellan 4-, 6-.. Så snön den ligger kvar.
 
p&K

ändrade planer..

Jag pälsade på barnen sina kläder sen gick vi till Susanne och lämnade Eddie. Idag så invigde Eddie sin nya fina overall. Jag tog en omväg på vägen hem så blev det en lite längre promenad på 1 timme. Cajsa somnade så gott i vagnen och sov 1 timme. När jag kom in så drack jag kaffe och åt lite havregrynsgröt. Andreas behagade att gå upp kl 12,00 idag så då hade jag kokat potatis och stekt fisk. Så ingen IKEA lunch idag inte... Vi åker in till stan en sväng när vi har hämtat Eddie istället!!
Vi måste köpa lite välling och blöjor och lite mat hem och jäst så jag kan baka bular i helgen..
 
P&k

Fredag igen!!

Ja då har ytterligare en vecka passerat..
 
Igår så kom den första snön. Så mysigt vill börja julpynta NU! Vi va ute när det plötsligt blåste upp till storm sen så började det att hagla så det blev helt vitt och efter det så kom snön. Nu är det helt vitt ute och 4 minus grader. Och de som har lovat fint väder till helgen.. Men solen kanske kommer att skina så all snön smälter?! Vi fick iallafall lite julstämmning och åt pepparkakor och drack lite glögg till. Mysigt!
 
Idag ska Eddie få gå en extra dag hos Susanne de ska ta kort. Grupp kort och poträtt bild! Eddie bara älskar sin kompis Evelyn som han leker med hos Susanne så nu blir de nog glada att få leka en extra dag.
 
Ska in till A6 en sväng sen med och leta efter en vinter jacka till mig och Eddie.
Det kanske blir en köttbulle lunch på IKEA!
 
Nu är det dax för Andreas att jobba natthelg. Så tråkigt.. Va ska jag och barnen hitta på då?
Jo imorgon så ska vi till mamma en sväng och hälsa på sen så vaknar han ju någon gång under dagen.
Kanske skulle ta och passa på att baka bullar för nu är den sista påsen upplockad ur frysen.
 
På söndag när Andreas har vaknat så ska jag iallfall iväg och träna bodycombat!!
Nästa vecka blir det inte så mycket träning.. På tisdag så kommer mina svärföräldrar hit och hämtar Andreas och Eddie så ska de åka med de hem och stanna hela  nästa vecka. Jag kommer nog / kanske att åka upp till helgen och ta med mina killar hem. Men vet inte om jag ska åka fredag eller lördag beror lite på hur det blir med vädret med. Lite tråkigt att svärmor jobbar hela lördagen med. Har inte planerat så mycket vad jag och Cajsa ska hitta på här hemma själva.. Men på Onsdag ska vi hem till Catharina och fika och på torsdag blir det lite mamma/barn gympa.
 
Måste ta tag  idet här med Cajsas välling/natt drickande...
Kanske skulle passa på att göra det när vi är ensamma hemma och så får jag passa på att sova på dagen när hon sover middag (käns som det kan bli jobbiga nätter).... Som det är nu så dricker hon en flaska välling var 3:e timme på natten.. inatt så somnade hon kl 20.00 vaknade kl 22, 00, 03 sen upp kl 06... och nu när hon sover  i sitt rum så får jag springa fram och tillbaka flera gånger varje natt.. Inte konsrtigt att man är trött och helt slut på dagarna.. P&K
 
 

Onsdag.

Idag va det min tur att få sovmorgon. Gick upp strax innan kl nio då tog Andreas eddie och cyklade och lämnade han hos Susanne. Jag och Cajsa stannade hemma idag, jag har dammsugit hela huset och så har jag rensat i barnens garderober och tagit fram kläder till de för hela veckan. har även packat kläder till eddie som han ska ha med sig till sin farmor och farfar nästa vecka!!
 
Idag har jag och mannen varit gigta i hela 2,5 år, tiden går fort när man har roligt!!
 
Kram kram

Då va tisdagen här.

Igår så gick dagen iett. såg ut ungefär så här..
 
Öppna förskolan, äta mat, sova middag 2 timmar, handla lite, baka lite, utvecklingsamtal hos Susanne om Eddie, träna, titta på tv, sova.
Susanne hade bara bra saker att säga om Eddie och det va skönt han trivs som fina fisken och äter bra där så det är skönt!
 
Idag blir nog en repris på gårdagen bortsätt från att Eddie ska lämnas och hämtas på bergatrollet och lite annan träning ikväll.
 
Natt nr 2 för Cajsa i egen säng. Hon somnade kl 19.00 vaknade kl 23.00 och kl 04.30 sen vaknade jag strax innan kl 06.00 av att hon låg och pratade i sin säng. Det är skönt att hon inte är ledsen när hon vaknar på morgonen utan är ganska nöjd. Hon har en liten nattlampa i kontakten som lyser jag tror att det hjälper en del. Men va skönt det skulle va om hon sov en hel natt någon gång!!
Eddie han vaknade kl 00.20 och ville att jag skulle komma in och sova hos han, men där kunde jag inte somna så jag lurade han och sa att jag bara skulle ge Cajsa hennes napp. Så gick jag in och la mig i min säng..
 
P&K

Måndag morgon vecka 43.

Festen i lördags va jätte kul och bra planerad. Först fick vi bål och gick tipspromenad iväntan på att alla skulle komma. Sen va det middag och lekar, efter det var det fika och present öppning. Sedan va det dansa som gällde.
Va hemma kl 01.30 somnade på en gång!
Söndag - Första gången jag vaknade så va kl 07.22 nej tänkte jag typiskt när man får sova ut. Så vaknade jag från och till tills jag gick upp 09.50. Jag duschade och åt frukost sen gick jag och hämtade hem mina barn. Mådde faktiskt riktigt hyffasat igår och det va skönt!! kl tre beställde vi pizza och åkte till Andreas och åt med han. Sen va vi ute och lekte lite när vi kom in så badade barnen och sedan så somnade Eddie i soffan kl 17.00 va helt omöjlig att väcka så jag la han i sin säng och vet ni vad?? Han sover än.. Snart 13 timmar i stäck så han va nog allt trött. han hade somnat 22.00 hos mamma i lördags och vaknat 06.00 på söndag morgonen. Cajsa somnade strax innan kl sju så 19.15 låg jag i sängen med. Skönt! I lördags så ställde jag in Cajsas säng i hennes rum hade tänkt att hon skulle börja sova där nu när han har fyllt 1 år. Så jag la henne där, hon vaknade kl 22.00 och fick en välling nästa gång vaknade hon kl 01.20 och fick lite mer välling sen så hörde jag henne nästa gång 05.40 då gick jag in till henne, hon hade bajsat så det va bara till att gå upp. Så denna natten blev inte så jobbig som jag hade trott 2 gånger vaknade hon i sit rum hoppas hon fortsätter att sova där nu utan att vakna flera gånger!!!
Nu ligger frukosten i magen och så väntar vi på at killarna kommer upp. Spelade in Solsidan igår så vill titta på det nu!!  Hoppas att ni har haft en bra helg därute!
 
 
Redo att gå på fest!!
 
 
Presenten till Petra. Jag ocg Tobbe hade köpt ihop. Hon fick 45+25 min massage och ett 10kort på solning.
 
 
Eddie åkte kana igår..
 
P&K
 
 

Lördag..

Lördag igen. För en vecka sedan  fyllde Cajsa 1 år att det går så fort...
Idag så gick hela familjen upp kl 06.00 strax inna kl 07.00 cyklade Andreas till jobbet, jag har vikt tvätt klätt på barnen och borstat deras tänder , plattat mitt hår, nu sitter vi och morgon fikar lite med kaffe och bulle. (cajsa får gröt).
 
Idag är det dax att gå på Petras 30 års fest. Undrar hur detta ska gå har typ inte druckit alkohol på 2 år (1år och 9 månader)  innan jag blev gravid med Cajsa iallafall. Visst har jag druckit en öl eller två men inte blivit onykter. Men det behöver man ju inte bli heller. Min syn på alkohol har ändrats totalt sedan jag fick barn. Aldrig någonsin att jag skulle bli/ vara påverkad inför de!! Förstår inte föräldrar som kan sitta hemma och dricka så de blir fulla när de har sina barn hemma... Mina barn ska sova över hos sin mormor och morfar inatt så hämtar jag de imorgon när jag har nyktrat till!  Jag har iallfall valt ut viilka kläder och smycken jag ska ha på mig ikväll och så ska jag ta och sminka mig lite senare får passa på och göra det när Cajsa sover sen.
 
P&K

Fredag igen..

Att veckorna de springer iväg..
Igår så klippte jag mig. jag toppade allt lite bara och klippte upp detb rejält och efter träningen så färgde/blekte jag håret så är riktigt nöjd nu!!
Idag så har jag och barnen varit på öppna nu ska vi strax äta sen blir det att åka till stan en sväng och hitta något gott som vi kan äta ikväll till fredagsmyset!!
 
P&K

klipptid.

Idag så har jag klipptid kl 15.00 så ska snart ge mig iväg. Har precis varit och hämtat Eddie så nu sitter han och Cajsa och äter plättar till lunch/mellanmål. Jag och Cajjsa va hemma hos Kicki på förmiddagen och det va mysigt/kul att se hur hon bor.
 
puss hej

Cajsa på bvc

I Tisdags så var jag med Cajsa på bvc och 1 årskontroll. Hon väger nu 10400gram och va 76.4cm lång.
Hon 2 sprutor ett i varje lår hon blev jätte ledsen men det gick fort över.. Igår hade vi inget planerat ifall hon skulle få feber eller något konstigt av sprutorna. Men hon har inte reagerat alls. Så jätte skönt. Idag ska Eddie till bergatrollet
och de ska ut i skogen så ska packa en fika ryggsäck åt han. När jag har lämnat han ska jag och Cajsa åka ut till en gamal kompis. Ska bli kul att träffas
 
p&K

Full rulle..

Ja nnu är det fullrulle.
Kl nio åkte jag till stan och lämnade in våran bil på lagning fick en söt liten limegrön låne bil.
Sen hem och släppte ut mammas hundar så de fick kissa lite. (ingen hemma där idag).
Sen så åkte vi till stan (Igen) och handlade lite fick bli Mc Donalds mat hem idag. Nu har jag vrit och släppt ut mammas hundar igen och snart kommer Linus hem från skolan till de. Började att sy en klänning till Cajsa men min vita btråd tog slut.. Typiskt. Så då hamnade jag här istället. Kl 18.00 är det dax för en timmes bodypump.
 
Imorgon ska jag med Cajsa till BVC hon ska få sin 1 års spruta
Onsdag är det inget planerat mer än träning på kvällen.
Torsdag ska jag hem till en gamal kompis och hälsa på och så förhoppningsvis så är våran bil klar,
annars så är den det på fredag och då är det också träning på kvällen som gäller.
Lördag är det dax för Petras 30 års fest ska bli kul. Då ska barnen sova hos sin mormor och morfar. Det blir första gången som Cajsa ska sova borta själv. (men det ska nog gå bra)..
 
P&K

Cajsa 1 år i bilder.

Nyfödd.
 
 
3 månader.
 
 
6 månader.
 
 
9 månader.
 
 
1 år.
 
 
Tänk att 1 år kan gå så fort!! Mamma och pappa älskar dig du lilla skrutta.

Kalas nr 2.

Igår så hade vi kalas nr 2 för Cajsa det va mina föräldrar och bröder med respektive och barn som kom.
Vi åt kålgott i gryta och efter det tårta och kaffe. Men först lite paket öppning.
 
 
Eddie och kusinerna Filippa och Felicia ville hjälpa till.
Cajsa fick dockvagn, våningsäng till dockorna, docka, rolig gubbe som spelar och låter, presentkort på h&m.
Tack så mycket för allt!!
 
 
Mysungen Felicia gosade med Cajsa.
 
 
Tårtan!!  I lördags så va det hallontårta med sockerpasta igår så blev det chokladtårta med grädde.
och den tyckte Cajsa va god för hon åt en del.
 
 
Min fina 1 åring!!

Cajsa 1 år!!

Idag så blir Cajsa hela 1 år!! Vart tog detta året vägen??
Får lite ångest när jag tänker på att det bara är ca 2 månader kvar att vara hemma innan det är dax att börja jobba igen...
 
Ja nu är kalas nr 1 avklarat imorgon kör vi nr 2.
 
Så här såg det ut hos oss imorse..
 
 
Eddie hjälpte mer än gärna till med att öppna Cajsas presenter trots att han fick ett eget!!
 
 
Idag så kom Andreas föräldrar (barnens farmor & farfar) Mattias, Ullrika; Ronja &Wilma. (Barnens farbror med fru och kusiner) och Kristoffer. (Barnens farbror).
Barnen kom igång och lekte bra på en gång.
 
Sen va det paket öppning!!
 
 
Min lilla prinsessa! Hon fick docker, dockvagga, kläder.mm
 
Sen så åt vi tacogratäng efter det så blev det kaffe och tårta!
 
 
Eddie och Ronja fick sitta vid eget bord och det gick jätte bra!
Cajsa fick smaka på tårta och lite saft. Saften va en höjdare men inte tårta...
 
 
Tänk nu har vi ingen bebis längre utan en 1 åring och en blivande 3 åring..
 
Imorgon blir det repris på denna dag då min familj kommer på kalas!!
 
P&K

12:e Oktober.

Fredag förmiddag.
Igår så va det full rulle. Jag va iväg och tränade på morgonen sen hem och hämtade Cajsa som skulle till tandläkarn kl 11.00 då passade Andreas på att springa en sväng. Sen hem och äta lite innan det va dax att hämta Eddie. Väl hemma så somnade Cajsa och sov 15-17.. Jag och Eddie bakade hallongrottor och sirapskakor. Och så kom min kompis Karin. Hon sov över så vi satt uppe till kl 22.30 och tjötade.
Nu har vi följt Karin till bussen för hon skulle till skolan. Andreas är och tränar sen ska vi städa iordning lite här hemma för imorgon ska vi ha Cajsas första kalas. Tänk att min lilla skrutta redan blir ett år i morgon?!
 
 
Denna bild skickade jag in till Jnytt så den kommer att synas där imorgon.
 
 
Lite småkakor..
 
Puss hej!
 
 

Avbokat.

Ja jag har avbokat min morgonträning idag.
Jag tar med mig barnen och går till öppna istället. Få se jag kanske hinner springa en runda istället innan Andreas ska iväg till jobbet.
Kom på att jag måste ta ett bra kort på Cajsa och skicka in till Jnytt. Så hon får va med på bild på sin födelsedag.
 
 
P&k

Träning.

Ja lite träning har jag ju också hunnit med efter att vi har kommit hem från Spanien så har jag tränat.
 
vecka 1
måndag pump
tisdag pump + cx
onsdag cx
fredag cx
söndag bodycombat
 
Vecka 2
måndag pump
tisdag cx+ funktionel träning
torsdag mamma/barn gympa
söndag bodycombat dagens pass som jag kom hemifrån för en stund sedan.
 
Vecka 3 nästa vecka...
Måndag bodybalance
torsdag cx+ mamma/barn gympa
söndag bodycomat.
 
Kan inte träna så mycket nästa vecka för Andreas ska jobba eftermiddag så får gå på förmiddags passen.
Eller ska jag kanske säga morgonpassen för imorgon börjar det kl 8.45.
 
P&Kt
 
 
 

Söndag!!

Idag så vaknade Cajsa 6.30 LYX och hon drack "bara " 2 flaskor välling inatt...Eddie vaknade 6.50. Vi åt frukost och lekte lite. Andreas gick upp kl 09.00. Kl 10.00 stack han iväg till gymmet och har inte kommit hem än. Jag tog med mig barnen och möltte upp Sara, Henry och Oliver och så gick vi tipspromenaden i elljusspåret. Cajsa somnade i vagnen och ligger nu ivagnen på altanen och sover. När Andreas kommer hem ska det lagas och ätas mat. Kl 16.30 är det dax för mig att gå på en timmes bodycombat. Och därimellan så vill jag hinna städa lite på övervåningen och i trädgården. Få se hur mycket som hinns med idag!!
 
P&k

Tider..

Har en del uppbokat..
 
Torsdag kl 11.00 ska Cajsa till tandläkaren.
Lördag och söndag kl 13.00 ska vi ha kalas för Cajsa.
Tisdagen den 16.e ska Cajsa till bvc 13.45 på 1 årskontroll och få spruta.
Måndagen den 22:a ska vi på utvecklingssamtal hos Susanne kl 17.15..
 
Ja kalenderna är fulltecknad.
Jag är även bjuden på me&i party den 18:e och gå på en träff och göra ett eget ängla halsband den 25:e..
 

Mycket att se framemot.

Ja vi har mycket att se frem emot denna höst!!
Cajsa fyller 1 år den 13/10.
Petras 30 års fest den 20/10
Alla helgona den 3/11
Sabaton den 30/11
Sen är det December, advent, lucia julafton,nyårsafton och en massa mys!!

Har inte bloggat på ett tag..

Nej har inte haft framme min dator och då har det inte blivit av..
Cajsa krånglar fortfarande varje natt. Hon dricker 3 flaskor välling varje natt och vaknar nästan varanan/ var tredje timme. Så jag har varit riktigt trött, mått illa hela dagarna men har ändå tvingat iväg mig på träning på kvällarna och efteråt så har jag känt mig ganska pigg men sen så är det dax att "sova " igen..
 
Jag har faktiskt haft lust till att sy så förra fredagen åkte jag och köpte tyg och sydde hela helgen.
 
 
Sydde en rosa Hello Kitty gardin till Cajsas rum.
Nya kuddfodral till soffan .
2 tröjor till Eddie, Cajsa fick en tunika och 2 par leggings. Men har mer tyg kvar så ska ta en dag framöver och sy lite mer..
 
 
Här har Cajsat klättrat upp i köket. (Hon har även ett par av leggingsen på sig som jag sydde). Nu går hon mer än hon kryper och springer nästan lite med. Idag är det bara en vecka kvar tills hon fyller 1 år!!! vart tog det här året vägen??
 
 
I torsdags var jag hemma hos Anneli och hon gjorde mina naglar fina!!
 
 
Är super nöjd!! Hoppas att de håller ett tag nu.
Nästa helg ska vi ha Cajsas 1 årskalas här hemma och helgen efter det ska jag på Petras 30 års fest så hoppas de håller så man kan va lite fin då!!
 
Ja lite va jag har haft för mig de senaste veckorna..
 
 

RSS 2.0