Vilken underbar dag.

Jag hade igår.
För det första så var det toppen väder HELA dagen sol och varmt.
Kl 9,30 träffades Sara och jag på öppna förskolan där det var sista träffen innan sommar uppehållet.
Så det var lite midsommar firande och det bjöds på jordgubbs tårta.

Sen gick vi en promenad och hem till oss där vi slog upp parasollet och la flera filtar runt så vi kunde vara både i solen och skuggan.  Men Eddie och Oliver var i skuggan och jag och Sara höll oss mest i solen. så i gårkväll var vi båda röda. Jag hade bränt pannan och axlarna det känndes i natt kan jag säga. När ungarna sov så passade vi på att doppa oss i poolen som höll sig på 18 grader ungefär. Sedan kom Andreas kompis Fredde och vi grillade och åt hamburgare. Vid sex tiden så tog vi oss en promenad igen. Sen åkte jag med Andreas och Fredde till Lekeryd och käka glass, efter det så åkte killarna till stan de skulle på bio och se den senaste Beck filmen. Då ringde jag till Anneli och hon kom hit.
Eddie somnade ute i vagnen kl 21,00 och det var 20 grader varmt.
Jag och Anneli tog oss ett glas rosé vin och satt och tjöta tills klockan blev 00,00.


Så en riktigt helyckad dag blev det..
Det enda jobbiag är att Eddie vaknade kl 07,00 idag men det är smällar man får ta.. Hah

puss hej..

Grattis!!

Idag vill jag gratta min man Andreas som blir 31 år. Så grattis till han.. Kolla in Jnytt har skickat in en bild på han där. Eddie grattar han!!


Puss puss

16 års kalas.

Har vi varit på idag. Linus fyllde ju 16 år igår så idag var det kalas hos mor och far. Vi åt grötbullar, cup cakes, drömmar, bullar och så lite tårta på det. Det var gött och tjocka det blev vi. Men efter fikat så tog vi oss ett dopp i poolen. Jag Andreas och mina 3 bröder.
Det var skönt 29 grader varmt så vi var nog i en timma.

Nu är vi hemkommna och som vanligt så är det ju fotboll på tv ... :(



I Finnerödja bor Eddioes farmor och farfar.
Dessa jorgubbar hittade vi dock på torget i Jönköping.



Vi fikade efter torget förra LÖrdagen.



Eddie har provat sin gunga i veckan och det tyckte han om.



Det haglade så in i bomben igår morse så det kom in på altanen.



Mys i sängen har vi hunnit med.



Linus med jordgubbstårta idag.

Tack och hej!!!

Idag då..

Vi sov till 09,00 skönt det. Denna natten var mycket bättre.  Eddie ville bara äta en gång sen var det bara nappen som gällde.
Igår var vi stenhårda på mat var tredje timme och idag med. Så kl 18,00 fick Eddie gröt ska se om han vill ha ersättning kl 21,00 om han inte hinner somna innan.

Funderar på att gå ner till mamma en sväng och ta ett glas vin och tjöta lite, pappa är i väg till stugan i Karlskrona och fixa lite.

Jag och Andreas åkte till A6 innan tänkte ta en lunch på IKEA men det var så mycket folk så det fick bli en kebab tallrik på dragon istället.

Annars har jag titta lite på bröllopet på tv men Eddie somnade hos mig och då somnade jag i soffan med.
Har ju varit så trött de sista dagarna så har ju lite att ta igen så bara passa på när tillfälle ges.

bye bye

Min lille bror Linus blir ju 16 år idag. Så ett STORT grattis till dig!!!

3:e jobbiga natten..

Jag vill SOVA!!!
Eddie är verkligen genom förkyld stackaren..
Tror jag har suttit upp med han hela natten, och knappt vill han äta något heller.
Men det är ju inte så lätt med täppt näsa. Vi har en näsfrida som vi suger ut snoret med och näsdroppar till han men han blir ju täppt så fort igen..  Nu har han somnat igen ( istället för att äta) hoppas att det går över fort..

Annars idag så har vi gått en sväng till Konsum. Jag har bytt sängkläder och vikt in kläder i garderoben. Blir nog inte så mycket mer gjort idag. Ska nog försöka sova en stund..

SnarkZZZZZZZZ

3:e jobbiga natten..

Jag vill SOVA!!!
Eddie är verkligen genom förkyld stackaren..
Tror jag har suttit upp med han hela natten, och knappt vill han äta något heller.
Men det är ju inte så lätt med täppt näsa. Vi har en näsfrida som vi suger ut snoret med och näsdroppar till han men han blir ju täppt så fort igen..  Nu har han somnat igen ( istället för att äta) hoppas att det går över fort..

Annars idag så har vi gått en sväng till Konsum. Jag har bytt sängkläder och vikt in kläder i garderoben. Blir nog inte så mycket mer gjort idag. Ska nog försöka sova en stund..

SnarkZZZZZZZZ

Grattis

Frida och Peter till er underbara lilla tjej som föddes igår.
100616 blev Haldoras datum!!!


Igår så mådde jag lite bättre så det blev mat på piren. Oxplanka och citronglass till efterrätt. Det var riktigt mumsigt så tacka så mycket chefen!!

och det hade gått bra här hemma med Andreas och Eddie. Jag gick hemifrån kl 18,00 och var hemma igen kl22,00 så 4 timmar blev det iallafall. Men när jag hade kommit hem så hade jag lite frossa igen. eddie vaknade och somnade runt kl 00,00 sen kl 02,00 vaknar han igen och skriker som en galning inget får han tyst, då upptäcker jag att han har blivit förkyld med så då sög jag rent hans näsa och gav han droppar. Vi somnade om runt kl 04,30  så det blev en riktig jobbig natt detta med. När jag vaknade vid kl 9,00 hade Andreas redan gått upp så då gick jag ner med Eddie till han och somnade om till kl 11,00 men jag är fortfarande trött. Jag vet ju hur det var sist Eddie var förkyld det blev inte många timmas sömn per natt så det är bara att ställa in sig på det igen..  Bara han inte blir förkyld igen sen när jag ska jobba..

Annars idag så har vi varit hos Petra och Filippa en sväng. Till middag blev det Mc Donalds ( måste ju sammla alla glasfärger. Haha)

Tack och hej leverpastej..

Fyy

f-n vilken kväll/natt jag haft.
har ju haft ont i halsen sedan i lördags morse och igår vaknade jag med rinnande näsa och på kvällen fick jag feberfrossa. Har frysit och svettats omvartannat hela natten. Hosta har man fått med. Har dock ingen feber nu. Ska ju ut och äta med jobbet ikväll något som jag har sett fram emot länge. Har tagit 2 st alvedon nu. (hade ju inga hemma igår, så typiskt). Så hoppas jag mår bättre ikväll för då hänger jag med jobbet ut ska äta på Dal baffo på piren.  Ska bli trevligt att umgås med lite vuxet folk ett par timmar utan Eddie. Fast jag kommer ju sakna ihjäl mig efter han..

Ska bli spännande och se hur det går för Andreas med nattning och allt.  Men det fixar han nog galant.

Nu ligger Eddie ute och sover i sin vagn. Ska nog väcka han snart och mata han lite får ju inte gå mer än 3 timmar mellan målen (han väger för lite). Han hade hoppat ner en halv viktkurva igår när vi var på bvc. Så nu väger han 6430 gram och är 68,5cm lång så växer det gör han ju iallafall.

dax att fixa käk..

Jaha

Vad har hänt sedan sist?
I söndags så gick jag och mamma spåret med Eddie opch Filippa. SEn käkade vi lite sen blev det till att åka till A6 där vi kikade runt i lite affärer. Eddie fick 3 par byxor som hans mormor köpte åt honom. Det var bra och snällt. SEn när vi precis kommit hem så ringde Niklas och undra om vi ska med till Lekeryd och äta glass och det ville vi. (Inte Andreas denna jäkla fotbolls vm..) När vi kom hem så somnade jag och Eddie i soffan vaknade av att Andreas kom upp och sa att han skulle till jobbet. I går när Andreas låg och sovb så hängde jag med mamma till A6 igen och till IKEA. Där hon handlade lite födelsedagspresenter till bror min som blir 16 år på Lördag.
Idag så har Eddie fått sina 5 månaders sprutor. Så hoppas att han håller sig kry hela kvällen och inte få feber som när han fick sina 3 månaders sprutor. Nu ska jag göra kassler hamburgare  ska bli gott det. till middag. Sen går jag nog hem till mamma medans Andreas tittar på fotboll.

Imon får Frida sin Bebis ( planerat kejsarsnitt).
Är så glad för hennes skull måste ringa och prata lite med henne sen.
Så kul att en till kompis får barn samma år som jag..

I Augusti

så kommer både Chanel och Gucci att få valpar..

Det kommer att bli mysigt Undrar hur många de får och vilka färger.

Idag så har jag och mamma varit på torget, fikat på stan och varit i Huskvarna på tygaffären där. Vilken lust man fick till att sy kanske skulle passa på att göra det nu, när Eddie sover och Andreas kollar på fotboll.
Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, Andreas jobbar natt. Men jag har köpt mig en liten flaska rosé vin så det kanske blir till att slörpa på den.



Min gullunge!!!

Som sakt så

städade vi i Måndags.. Men det blev inget dopp i poolen..
I Tisdags åkte jag och Andreas en sväng till A6 och inhandlade lite tavellister, (jag hade fått en idé om att göra som en bokhylla av de i Eddies rum.)



Så här blev det.

Vi köpte även en del kläder till Eddie bla. Kläder till Bröllopet/ dopet vi ska på den 3 Juli



Han ska ha den vita skjortan och svart/bruna shortsen så det blir nog bra det.

Sen gick jag och Sara en långpromenad och på kvällen åkte jag och Eddie ner till Mamma och jag badade i poolen så skönt var det 27 grader varmt är det nu.



Eddies hand och hans mormors hand lite färgskillnad är det allt.

I går = Onsdag så var det en riktigt skit tråkig dag gjorde ingenting förutom att jag var iväg och träna en timme på kvällen och det var skoj.

Idag har vi inte gjort så mycket här hemma heller. Jag har varit hos mamma mellan 13,00-19,00 och nu sitter jag här framför datorn..




Detta fikat bjöd jag på i helgen när det var så fint väder hoppas att det blir så fint snart igen..
För denna vecka har ju bara bjudit på skitväder och tråk..

Puhh

Nu har vi städat. Andreas städade nedervåningen och jag övervåningen och badrummet.
Skönt att ha det gjort och klockan är bara 12.05.

Snart ska vi äta lite middag och sen blir det nog en sväng till tippen och slänga lite skräp.

Få se om man kan åka ner till mor och far och ta ett dopp i poolen med.. Det hade ju varit skönt blev ju riktigt svettig nu av städandet. 

bajs bajs

Helgen är över

Och värmen oxå om man ska tro på de som talar om vädret,,
Jag har bakat,fikat,solat,badat, varit på Andreas jobb och ätit, gått promenad och bränt upp mig i helgen..
Ja det är ungefär vad jag har gjort denna helg.. Och gosat med min lilla plutt Eddie och Nemo!!

Det går bättre och bättre att ge Eddie ersättning nu. Han har druckigt en flaska för 3:e kvällen i rad.
Så skönt att han tar flaskan nu, så att Andreas kan börja ha han lite mera själv nu. Jag ska ju snart börja jobba. Närmare bestämt den 12 Juli på Eddies 6 månaders dag.

Men bara 2 dagar i veckan under sommaren. (4 veckor)
Sen ska jag jobba 1 dag i veckan hela hösten så det ska bli kul att träffa lite människor och tjöta av mig på jobbet igen. ( och så drygar man ju ut pengar kassan lite) Sen börjar jag att jobba fullt igen den 1:a Februari. Då har ju Eddie hunnit bli 1 år. Då ska Andreas börja plocka ut lite pappadagar.
Tillbaka till Eddies mat.

Nu får Eddie gröt när vi äter frukost och pure när vi äter mat och en flaska ersättning på kvällen. (och därimellan ammar jag)  Men tänkte försöka sluta med det när han blir 6/7 månader. (kanske bara amma natte tid).

Har ni några bra tips på hur man slutar amma? Men jag tycker att det har gått rätt bra att tappa ner på det.
Men som sakt det blir mycket enklare när jag slutar att amma så att Andreas kan ha Eddie mycket mer så jag kan få lite mer "egen tid" för det har jag inte som det ser ut nu. 1 timme på onsdagar när jag tränar är jag ifrån honom, annars är Eddie med mig hela tiden!! Inte konstigt att han är " mammig".. Aja snart får jag lite "egen tid" på jobbet.. haha..



Nu blev det mycket skrivet om bebis mat..

ha det bra..



Min lilla älskling i kläder jag sytt till han.. håller jusst nu på att sy 4 par shorts upptäckte att han bara hade ett par nu när det blev varmt.

Morsdag

Var det ju i söndags. Då åkte jag med mamma pappa linus moster kusiner och mormor och morfar till Munkaskog tänkte fika på Lustfyllt men det var mer än vi som tänkte att det skulle passa bra med tårtbuffe på morsdag. Vilken kö det var så vi åkte vidare. Vi hamnade i Rödån. Åt en glass och tittade på lite loppis.
Eftersom Andreas jobbade i söndags så firade han och Eddie mig igår. Min första morsdag. Vi åkte till statsparken och hade picknick. Sen åkte vi hem och Andreas klippte gräset och gjorde fint ute medans jag var inne med Eddie och städade badrummet. Sen åkte vi till Lekeryd och där blev det mjukglass. Gött var det!! Efter det gick jag spåret med mamma ( så jag inte skulle känna mig så onyttig).. haha Sen på kvällen blev det tacos framför en film. En perfekt dag blev det. ++ att jag fick sovmporgon idag.. Det var riktigt skönt det.



På en promenad förra veckan så gick jag och mamma förbi en ko hage..



I fredags när vi grillade hos mamma och pappa.



Pool huset som snart är klart.
Ska bli sköntt att ta ett dopp där!!



I statsparken igår.



Fint rött träd fanns det där.


Min lilla älskling blev så mätt av maten igår så han somnade i stolen.
Min sötis!!!

p&k

RSS 2.0