Full rulle!

Fullt upp hela dagen lång. 

Jobbat 8-14 sen hem och hämta barnen kl 15.00. Sen så har vi hjälpt Maria att flytta det sista då hon skriver papper på sitt hus imorgon och flyttar till Bolivia i 1 år snart.. 

Kl 17.00 lämnade jag barnen hos Sara. Hem och städa och fixa det sista till visningen på vårt hus. Under tiden så var vi hos min moster Lykke. Nu är vi hemma igen. 

Helt galet hela 26 par kom och tittade på huset!! Känns lite konstigt faktiskt att det för en liten stund sedan har varit 50 pers i vårt hus.. 

P&k

Godmorgon

Nu så ska Andreas vara framme i Tyskland efter en natt på bussen. 
Fy vilken natt det har varit. Jag tog med mig barnen i säng kl 21.00 igår. Jag låg i mitten med ett barn på varje sida. Eddie trillade ner på golvet 2 gånger och Cajsa 1 gång. De har inte legat stilla om vi säger så., idag har vi inget planerat, hoppas på fint väder fast de har lovat åska idag igen.. Kanske skulle packa lite mer i köket.. Inte långt kvar tills flytt! 

P& k 

Tisdagen den 29:e Juli.

Nu har jag jobbat färdigt för denna vecka tänkte jag men icke.. Jag ska jobba ett pass på torsdag med 8-14, barnvakt är fixat! Jag ska strax skjutsa Andreas till stan så han kan börja sin festival vecka!! På torsdag eftermiddag är det även visning på huset! Då ska vi vara hos Sara undertiden. På fredag åker jag och barnen till mamma och så ska vi åka till Växjö för lite shopping! Blir nog en bra vecka detta! 

P&k

Måndag vecka 31!

Idag ska jag jobba 14-19 imorgon 8-14 sen så är jag ledig till nästa måndag. I helgen har Andreas jobbat. Jag och barnen har haft fint väder på dagen och åska och regn på eftermiddagarna. Vi har varit och badat vid sjön och i mormors pool. Och så har vi varit på ridhusloppisen. Igår så var vi hos Niklas och åt mat och tittade på åskan.. Nu så är Andreas och Eddie i stan och fixar det sista till hans resa imorgon. Jag och Cajsa har varit i lekparken och nu badar hon k en balja på altanen. Jag ska laga till lite mat innan jag ska iväg till jobbet! Andreas åker till Tyskland på festival imorgon och kommer hem på söndag igen. Så är det någon som vill hitta på något med mig och barnen i veckan, hör av er!! Jag är så sugen på att åka till Karlsrona och havet men vill inte åka själv.. P&k 







Nu ligger vårt hus ute på hemnet! 







Godmorgon.

Det var riktigt varmt att jobba igår! Efter jobbet så åkte jag mamma och pappa och tog ett kvällsdopp det var riktigt skönt. Sen så grillade vi korv innan läggdags. Nu så ligger maten i magen och jag har ett 11 timmars pass att se framemot.. Ha en bra dag! 

P& k




Alla är hemma igen.

Direkt efter fotograferingen i tisdags så åkte jag till Finnerödja. Barnen och mannen blev glada över att se mig! Vi tog ett dopp i poolen och myste lite innan vi la oss. Igår så åkte vi till unden och badade. Jätte skönt. Vi åt mat och så fick det bli ett dopp i poolen innan vi åkte hem. Idag så har besiktningsmannen varit här och allt såg bra ut! Vårt hus ligger ute på Blocket bostad nu. Och i helgen kommer det ut på hemnet!! Idag ska jag jobba 14-19 och imon 8-19 så jag sover hos mamma inatt och sparat in 14 mils bensin... Lite jobbigt att sova borta inatt då barnen precis kommit hem.. Men men. Jag är ledig i helgen och då ska vi hitta på något kul! Dock så jobbar Andreas.. Vi har vår semester vecka i Danmark att se framemot tillsammans. Men först så ska vi flytta och sälja vårt hus i Tenhult!! 


Unden. 


Farmor och farfars pool. 


Kom och köp! 


Nu badar barnen hemma för fullt! 

P&k 

Fotograferingsdag!

Fönstrerna blev putsade i söndags. Jag åkte en sväng till ridhusloppisen med. Sedan så fixade jag och grejade här hemma. Kl 17.00 tog jag med mig Sara till Hjälmseryd och visade huset för henne. Vi åt även kvällsmat hos mamma. 

Igår så kom Niklas hit med sin gräsklippare. Jag klippte gräset, gjorde rent hos hönsen, städade badrummet och köket, hälsade på hos Maria en sväng, och så tog jag mig ett kvällsdopp i mammas och pappas pool. 

Nu har jag varit på A6 en sväng och köpt presenter till mina barn. Jag ochNiklas  har även varit på tippen en sväng. Nu så ska jag små fixa innan fotografen kommer! 

P&k 


Så här tjusig var jag i lördags! 


Så här fint har det blivit vid entrén! 


Mitt drömkök! 



Måndag vecka 30.

Idag är det en vecka sedan jag körde Andreas och barnen till Hjo. Nu börjar jag allt att sakna de lite. Men imorgon så  ska jag åka och hämta hem de! 

P&k

Söndag!

Idag ska jag putsa alla fönster så är det bara! I torsdags så åkte jag till tippen fyllde bilen igen och åkte till huset med ett lass innan jobbet. Jag jobbade 14-19.15 i fredagar och 8-16.15 i lördags. Igår så blev jag klar med städandes på övervåningen och källaren! Skönt! Nu ser det nog ok ut inför fotograferingen. Sedan så mötte jag Madde på krogen vi delade på en pizza och drack en öl. Vi gick hem till mig och myste ner oss på altanen och satt och tjötade till kl var 01.30..  Det var jätte trevligt. Nu ligger frukosten j magen och jag ska ta tag i de där fönsterna.. 

P&k

Torsdag den 17:e juli.

 Jag fick jobba 11-19.15 i tisdags så jag hann inte med så mycket här hemma. Jag sov hos mina föräldrar för mitt pass ändrades igår så jag jobbade 8-14 istället. När jag kom hem igår så rensade jag allt i badrummet så nu ska det bara städas så det ser fint ut! Jag hann även med en liten promenad med Sara. Idag ska jag hinna till tippen innan jag åker och jobbar 14-19.15. Undra om jag hinner med och putsa fönster med?! Nej nu är det nog dax att jag sätter igång! 

P&k

Tisdag morgon..

Nu sitter jag och äter frukost i min ensamhet. Igår så skjutsade jag Andreas och barnen till Hjo så mötte vi upp hans föräldrar där. Sedan så följde de med de hem! De blir nog borta en vecka precis som förra sommaren. Jag ska jobba 14-19.15 tis,ons,tor, och fredag. Och så ska jag städa rensa och slänga här hemma inför fotograferingen som är om en vecka. Så förhoppningsvis kommer vårt hus ut på hemmet i slutet på nästa vecka! 

P&k

Packa packa.. 




I söndags så var vi på Leos lekland! 
Väldigt nöjda och glada barn! 


Kag köpte en tavla till sovrummet igår på Hem&hobby. 85kr vi har packat alla tavlor och redan kört de till nya huset. Så det ser lite tomt ut med bara tavellister överallt. Haha 

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen efter 3 arbetsdagar på Tempo. Det hat varit kul, inte så mycket nytt.. Kassan kunde jag bara lite nya plu nr som jag ska lära in. Men det ska bli kul att lära sig charken framöver. Personalen är trevlig och lättsamma. Så det känns bra. Men det är skönt att få sova hemma inatt. 




Igår kväll så tog jag mamma och pappa en promenad och hittade ett smultronställe. 




Och så fick det bli en kvällsöl! 




I torsdag kväll så tittade vi på en fin sjö. 




Och så åt vi en pizza i Rörvik. 
Vi har många nya platser att undersöka när vi flyttar! 

P&k 

Jobb jobb jobb

Måndag och tisdag jobbade jag halva dagen hemma och halva på Bergatrollet . Idag så var det jobb på Bergatrollet 7-14. Imorgon jobbar jag 6.30-14.30, och vet ni vad. Jag jobbar min sista dag som dagmamma imon. Hela 6 månader blev det att jag jobbade som dagmamma. Direkt när jag slutar så
Åker jag till Stockaryd och Tempo min nya arbetsplats. Jag ska jobba 16-19.15! Hela fredag och hela lördag. Lika bra när jag ändå är där! Så kommer jag in i det. Jag ska jobba  tisdag- lördag nästa vecka. Så hoppas att det kommer bli bra och att jag trivs. Vi har bestämt att vi tar över huset 1:a augusti och det är ju lika bra , kanske man slipper pendla allt för mycket. Men jag ska sova hos mina föräldrar tor-lör. Andreas får vara hemma med barnen. Så ska vi hitta på något skoj med barnen på söndag. 

Natt natt 

Sommarvärme!

Igår och idag har vi fått känna på lite sommarvärme igen. Det har dock inte varit så soligt men varmt och skönt! 

Igår så åkte jag och barnen till Huskvarna vi handlade lite på Willys sedan så mötte vi upp Niklas och tjejerna på ridhusloppisen. Barnen fick rida 2 varv var på hästarna. Sen så fikade vi lite innan vi åkte hem och lagade mat ochpackade in lite lådor i släpet. Vi avslutade kvällen på Suzis cafe. Vi åt gott matt grillat. Sedan blev det kaffe och tårta och paket öppning för Filippa som fyllde 6 år i veckan. Kl hann bli mycket vi var hemma kl 23.00 barnen somnade i bilen så det var bara till att lyfta över de. 

Idag har jag och barnen varit vid sjön, det var riktigt skönt i vattnet. När vi kom hem så lagade jag mat, tacogratäng
Medans barnen fortsatte att bada här hemma med granntjejerna. När Andreas hade vaknat och ätit så åkte vi till ekohallen en sväng och sedan vidare till Lekerydskiosken för en mjukglass. 

Nu är det snart dax för sängen. Jobb 7-16.30 imon.. 



Cajsa. 



Eddie. 



Filippa med paket och tårta. 


Sjön idag. 


Glass! 

P&k

Då var det helg igen.

Vi rensar, slänger och säljer av saker.. 
Skönt men jobbigt.. Va mycket saker man har samlat på sig under dessa 10 snart 11 åren i huset! 

Idag ska vi till ridhusloppisen här i Tenhult sen så bär det iväg till Hjälmseryd. Lasta av biljardbordet och lite kartonger och så ska vi fira Filippa på Suzis cafe! 


I veckan var Oliver här och lekte. Cajsa fick putta på killarna på cykeln. Ha ha 


Stackars lilla Nemo han är så rädd för åskan. 



Skam den som ger sig...

Som sagt, jag har skickat iväg en del cv, men jag ringde själv till Tempo i Stockaryd i onsdags och frågade om de behöve folk? Han ville att jag skulle komma dit och prata lite, sagt och gjort. Så nu har jag blivit med jobb och ska troligtvis börja redan vecka 29!! Tjoho!
Det är ca 1 mil till Stockaryd ifrån Hjälmseryd så det är ju inte så långt att pendla.Tar ju bara 15 min i bil.
Skam den som ger sig!!
 
Idag är det jobb till kl 15.00 sen så ska det bli skönt med helg igen. Vi ska till Hjälmseryd och fira Filippa som fyllt 6 år hos mina föräldrar på lördag. Jag ska även till huset och lämna av biljardbordet som vi var och köpte i veckan.
Mina syskon ska få se invändigt på huset med. På onsdag ska vi ner igen med Andreas föräldrar så de får spana in läget!
 
P&K
 
 
Eddie i hans blivande rum.
 
 
 

Fick besked igår.,

Jag fick inte jobbet jag hade sökt.. Lite tråkigt hade allt hoppats på det!  Men jag tog nyatag igår och skickade iväg lite cv. Jag ska ringa upp och prata med lite folk idag som inte var på plats igår. Det är bara till att köra på!! Vi måste verkligen få tag i nya jobb nu när vi ska flytta!

P&k 


Vår dröm!! 

Vi har blivit med hus!!

Ja vi har ju visserligen varit husägere i 11 år i September men nu har vi hittat vårt drömhus. Det ligger i Nya Hjälmseryd imellan Vrigstad och Lammhult. Ca 7 mil ifrån Tenhult där vi bor nu. Så det blir en bit att flytta allt. Och shit va grejer man har när man går runt och tittar i huset... Huset vi har köpt är Prästgården Stort gult trähus. 303kvm boyta men totalt 426kvm så stort är det!! 12 rum och kök. Med rum i fil och stavparket. Huset känns stort, ljust och fräscht så vi känner inget akut behov av att renovera det. Men vi ska måla taken ,lister och väggar i barnens rum till att börja med så det blir fint och mysigt och så ska Andreas lägga golv i de rummen för att det är plastmatta nu. Jag har även tänkt budgetrenovera köket. Ta bort listerna på luckorna och måla de vita och byta knoppar. Det är det vi har tänkt göra till att börja med.
 
Jag fick en fråga om det var mer barn på G? Nej det är det inte..
 
Hur blir det med jobb då?
Jag har varit på intejuv på ett företag i Rörvik och väntar på svar därifrån. Hoppas jag får jobbet för då är allting löst. Då tar vi över huset redan 1:a augusti. annars blir det 1:a september. Och då blir det till att leta jobb.
Jag kunde inte jobba som dagmamma där då efterfrågan inte finns. Synd för huset hade varit perfekt för det..
 
Jag har ställt Eddie och Cajsa i kö på dagiset som finns i Hjälmseryd så hoppas att de får en plats där.
 
Vårt hus kommer att komma ut på Hemnet om 2-3 veckor , sen så hoppas vi på en bra budgivning på det!
 
Vi har hittat vårt dröm hus, ett stort hus på landet!!
 
 
Vi framför vårt hus.
 
 
Baksidan på huset med inglasad altan. Huset har även 2 st balkonger.
 
P&K
 
 

RSS 2.0