Vetlanda..

Idag har jag varit i Vetlanda på arbetsförmedlingen. Var tvungen till att åka dit och gå en kurs om hur man stämplar för att få göra det.. Jag jobbade 14-19 i måndags och inte fått några mer tider för denna vecka.. Förra veckan fick jag ihop ca 16 timmars jobb och det är ju inte mycket.. Jag har målat väggarna i Cajsas rum nu med. Så det som är kvar är att tapetsera fondväggen och lägga golv sen är hennes rum klart och jag kan påbörja Eddies rum. 



Rosa är fint! 



Cajsa i sitt rum. 



Vi har fått upp en takkrona i trapphuset. 



Perfekta små möbler fick vi av mamma till pusselrummet. Jättebra att sitta och bygga med lego vid. 

P&k

Jobb

I måndags började Andreas på sitt nya jobb. Aktiv kemi i Rörvik. Han jobbar 7-16 måndag-torsdag och fredagar 7-13 riktigt bra tider så skulle jag vilja ha det! Men men. I måndags fick jag jobba 17-19 sen så har jag inte fått några mer tider denna vecka.. Riktigt tråkigt faktiskt.. I måndags hade vi besök av Sara och barnen. Super trevligt som alltid. I tisdags när barnen var hos Lotta så började jag att måla listerna i Cajsas rum. Målade garderobs dörren och dockhuset med. 







Det kommer att bli så fint när det är klart. 

Imorgon ska barnen till Lotta och jag ska till Tenhult och städa huset. 

P&k 

Bakis söndag..

Igår så jobbade jag 8-14 sen så skyndade jag mig hem och gjorde mig iordning och städade det sista. Kl 17.00 kom första gästen och sista 18.30. 
Vi åt tacopaj sen satt vi ute på altanen och tjötade, vi spelade biljard, dansade och hade husvisning för våra vänner. Jag hade skit kul en riktig toppen kväll! 




Mat och gäster. 



Biljardspel. 



En och annan lakritsshot slank ner... 



Ha ha. Jag och Sanna. 


Så här såg Jaguar igår kväll! 

Kl 03.00 gav jag upp och la mig.. Vaknade 8.30 sen igen 9.50. 
Då gick jag upp och började att städa, duscha. Pappa kom upp med barnen. När alla var vakna och klara så gick bi till mamma och käkade. Kl 15.00 åkte de sista gästerna hem. 
Jag och barnen frågade Nina om hon ville följa med till dagiset. Det ville hon efter vi lekt och busat lite så tog vi en fika hos mamma. När vi kom hem kl 18.00 hade Andreas precis vaknat.. Nu badar han med barnen. Sen så ska vi äta kvällsmat innan det är dax att sova! 


Söta lilla Cajsa som gärna vill vara med på bild! 

P&k

Fredag!!

Igår så blev det jobb 8-15 barnen var hos Lotta och det gick jättebra. När vi kom hem så åt vi våfflor sen var det dax för Eddie att börja på barngympa i Rörvik. 17.30-18.30. Medans han var där så gick jag, Andreas och Cajsa elljusspåret. Eddie tyckte att det var kul och längtar redan till nästa vecka. 




Idag ska min bror Linus komma på besök. 
Imorgon ska vi ha lite inflyttnings fest för lite vänner. Barnen ska sova hos mormor och morfar då! 
Det ska bli skoj. Vi ska bjuda på tacopaj! 
Nu ska jag städa och greja lite här hemma. 

P&k 


Gjort lite fint på altanen. 

Veckorna springer iväg.

Ihelgen så är det en månad sedan vi flyttade. Det går fort. Jag vill renovera och få iordning huset så som jag vill ha det men det tar sin lilla tid. Vi har bestämt oss att vi ska bo in oss först innan vi sätter igång med ett rum intaget  och börjar uppifrån och går neråt i rummet. Så Cajsas rum står först på schemat. Jag började med att ta bort tapet i hennes rum igår. Imorgon ska jag måla alla lister, sen så blir det till att måla väggarna och tapetsera fondväggen och sist lägga golv, sen så står Eddies rum på tur. 
Färg och tapeter är inhandlade till deras rum! 
Sen så blir det nog mitt syrum som behöver en makeover. Allt är inhandlat till detta rum med. Jag har även köpt tapeter till köket. Men vi ska troligtvis renovera köket i vinter så ingen ide att tapetsera där än. Vi måste även ta hit en elektriker och en rörmokare så de får gå över huset och de är ju inte billiga direkt.. 


I söndags så var vi på Lokes dop! Allt gick bra och han var så snäll! Barnen lekte och busade. Sedan så lämnade vi av Andreas i huset i Tenhult och jag och barnen åkte hem. 
I måndags så var barnen hos deras dagmamma Lotta. Jag var och fikade hos Åsa undertiden och det hade gått jättebra. Igår var barnen hos Litta igen 11-15. De hade haft gympa och barnen hade haft jätte skoj. Undertiden de var där åkte jag och hämtade Andreas. Nu har han jobbat sin sista dag i Tenhult! 

Idag så är barnen lediga. Jag ska jobba 14-19. 
Jag har inte fått några mer tider för denna vecka.. 
Imorgon så ska barnen till Lotta igen 9-14 sen så är inskolningen klar. De ska gå 2 dagar i veckan hos henne tisdag och torsdag 15 timmar i veckan. Sen så får vi ändra lite hur jag kommer att jobba. 

P&k 


En söt Cajsa hemma innan dopet. Jag glömde min mobil hemma så jag fick inga kort på dopet.. 


Jag och barnen bakade bullar i måndags eftermiddag ! 


Förkylnings tider..

I måndags så hämtade vingen Andreas. Vi tog med hönsen och hönsgården till Hjälmseryd . I tisdags så byggde vi ihop hönshuset så nu är hönorna på plats och de verkar till att trivas bra i deras nya hus! På kvällen kom mamma och pappa hit på kvällsmat. I onsdags så vaknade kag med feber och jätte förkyld.. Men jag jobbade ändå 8-14. När jag kom hem så hade Andreas klippt gräset. Och så började vi att såga ner häcken.  På torsdagen så mådde jag fortfarande dåligt. Andreas fixade klart med häcken. Idag så har jag mått bättre. Har även jobbat 10-18. När jag kom hem så kom mamma och pappa och hämtade oss i raggarbilen. Vi åkte till Rörvik och åt en pizza. Nu är vi hemma igen och myser i soffan hela familjen. Imon blir det jobb 8-16. 
På söndag ska vi åka till Tenhult igen för att gå på  Lokes dop. Sen så lämnar vi Andreas där och så åker jag och barnen hem igen. Andreas ska jobba sin sista dag i Tenhult på måndag. Och jag ska skola in barnen hos deras dagmamma på måndag. Jag har inte fått några jobbtider för nästa vecka men jag var och skrev in mig på arbetsförmedlingen i tisdags så jag får ju stämpla upp tiden jag inte jobbar. Jag har sökt massor med jobb och har kanske ett nytt på G nu. Jag trodde verkligen att jag skulle få ett schema på Tempo men så blir det inte.. 

P&k 




Hönorna på plats! 




Vår baksida. Soligt och fint har vi haft det i veckan. 




Utsikten från mitt syrum. 
Väldigt kort häck nu.. 
Blev så mycket bättre. 


RSS 2.0