Helgen som var.

I lördags så åkte vi till jätte loppisen på Elmia. Vi köpte faktiskt ingenting. Det var en stor lokal men ändå hade de tryckt ihop alla bord i ett hörn så det var svårt att ta sig fram med vagn och barn.. Så det var lite tråkigt.
När vi kom hem så slöade vi lite innan vi tog en promenad till affären, köpte blommor som jag sen planterade här hemma. På kvällen gjorde vi tacos. Sedan cyklade jag ensam hem till mamma och pappa. Tjötade och drack lite gött. Kom i säng 23.00 ca här hemma. Jag hade verkligen sett framemot en sovmorgon igår men så blev det inte.. Upp kl 07.00 men tack vare att vi ställde fram kl 1 h så blev det samma tid som vanligt och Andreas låg kvar och snarkade utan att gå upp med barnen som han hade lovat... Så nu får jag vänta i 3 veckor och se om jag får någon sovmorgon då... Aja hela förmiddagen igår så var jag sur över detta. Sedan så åkte vi till eko och köpte barkmull till vår tujja häck. På eftermiddagen så åkte vi till Lekeryd och tänkte äta deras berömda mjukglass men glassen var slut.. Vi orkade inte stå där och glo en timme på nästa satts så vi åkte till Konsum och köpte en massa gotte och gjorde egna glass tallrikar när vi kom hem.
 
Vi har iallafall haft tur med vädret hela helgen!!
 
P&K

Lördag igen.

Ja här springer veckorna förbi fort.
Idag så ska vi åka på jätte loppis som ska vara på Elmia hela helgen i Jönköping.
Det kostar dock 50 kr att gå in så hoppas att vi gör lite fynd så det går ihop sig.
Det kommer att vara över 400st säljare så det finns nog en hel del att gå igenom. Jag är inte ute efter något speciellt men det är alltid roligt att gå på loppis och fynda lite.
 
Igår var det en helt underbar dag. Strålande sol varmt och skönt en riktig vår dag!!
Jag jobbade 7-15 vi var ute nästan hela dagen. Jag har börjat rensa och göra fint på våran kulle. Klippt ner allt sly tagit bort några buskar och träd. Jag tog även bort en hel del mossa så berget kom fram på sina ställen. Jag ska köra med högtryckstvätten på de sen så de blir riktigt fina, och plantera lite blommor här och var. Är det för sent att sätta lökar nu??
 
Sen på eftermiddagen så var barnen på barnpassning medans jag tränade. Det blev ett cx pass och 3 km på crosstrainen. När vi kom hem så hade Andreas kommit hem från jobbet vi åkte direkt till stan och Liban Deli. Köpte med oss mat hem. Vi åt mat och tittade på ett avsnitt av Tjockare än vatten, vips så var kl 21.00 och vi gick och la oss.
 
5.30 vaknade barnen idag. Vi har ätit frukost och jag har gjort iordning mig. Nu busas det för fullt. Andreas har sovmorgon och det ska jag ha imon!!
 
Hoppas att ni mina kära läsare får en bra helg!!
 
P&K

onsdagen den 26:e mars..

Om en månad är man inte 30 längre utan man får kalla sig 30+... usch och fy..
 
Cajsa är min lilla otursfågel. Igår när vi var i skogen så ramlade hon och slog upp läppen. När vi kom hem och satt och pysslade så ramlade hon ner från stolen med en tjep i hållare och fick den rätt i ljumsken och skrapade upp. Sedan när barnen var med mig till träningen så fick hon tag på en 5 kg vikt och tappade på foten.. Ja hon ser lite misshandlad ut ibland. Men jag vet nog inget annat barn som är så klumpig som hon är..
 
Igår så var barnen på barnpassningen medans jag tränade. (Andreas jobbar eftermiddag). Jag gick på pump och cx. Känndes bra på pumpen igår jag ökade på mina vikter, men kände mig rätt så orkeslös på cx..
 
På fredag har jag bokat barnpassning igen. Då blir det cx och en stund i gymmet.
 
p&k

Måndag kväll.

Cajsas feber försvan igen i lördags och nu har den hållit sig borta.
Idag har jag jobbat 7-17 det har varit hyfsat fint väder så vi har varit ute mycket. Jag har planterat lite påskliljor och gjort ett jätte påskris! Imorgon så är det skogsdag och jag har all barnen med mig imon. (5)..
Nu börjar jag att jobba på riktigt med min lilla barngrupp.
 
P&K

Lördag= loppis.

Cajsas feber höll sig runt 38 igår men när hon hade sovit middag så var den över 40.. Men hon var pigg och glad ändå. Sen på kvällen var febern borta och har varit borta ändå tills kl 15.00 idag.. Mycket konstigt för nu har hon runt 38.3 ca..
Aja hon var feberfri hela natten och dagen så vi åkte runt på en del loppisar, vi gjorde inga jätte fynd, men jag fick med mig ett par nya skor och barnen lite leksaker.
 
Igår så låg jag och barnen i soffan hela dagen lång..
Och det kommer vi nog att göra resten av dagen idag med..
 
P&K

Fredagen den 21:a mars.

Igår så var jag och barnen ute och lekte på förmiddagen. När vi kom in strax efter kl 11 så var Cajsa varm och häning. Hon hade 38.7 i temp. Dagbarnen fick gå till Bergatrollet och vara där istället. Cajsa blev snabbt pigg efter alvedon och mat. Jag åkte på en barn&olycksfalls kurs på räddningstjänsten på kvällen 17.30-20.30, näe jag kom em så sov Cajsa hos Andreas i soffan hon hade 40.3 i temp så hon fick alvedon igen. Sen så har hon sovit hos mig inatt och vaknat från och till. Ibland var hon jätte varm och ibland kall. Nu är hon pigg har inte tagit tempen än. Men detta kommer att bli en väldigt tråkig dag. Jag ska sitta inne hela dagen ensam med båda barnen.. Andreas ska iväg med en kompis hela dagen... Vi får hoppas på att hon är frisk till imon när vi har våran lediga helg ihop.!
 
 
P&K

Onsdagen den 19:e mars.

Dagarna bara springer iväg. PÅ fredag jobbar min mamma sin sista dag som dagmamma så frånochmed på måndag så börjar E och L hemma hos oss på heltid.  Det ska bli skönt att arbeta ihop min barngrupp och se hur de fungerar ihop när de träffas varje dag. Jag ska nog även lämna in en liten önskan att få en liten tjej till barngruppen som består av 4 killar födda 2010 och Cajsa. Men hon är allt en liten tuffing med skinn på näsan.
 
Ikväll ska Eddie på sin älskade gympa jag tänkte försöka ta mig en springrunda medans han är där.
Det bara regnar ute funderar på om jag hinner till Konsum innan W kommer så kan vi kanske baka bullar idag..
 
P&k

Godmorgon godmorgon.

Ja igår så var det riktigt skönt med en sovlur. Kl 22.00 hade jag gett upp igen men kruxet var att Andreas skulle till jobbet och Cajsa var pigg som en mört. Hon har sovit hos mig inatt. Hon vaknade till runt 4 tiden men hon somnade om skönt så slapp jag gå in till henne i natt med. Eddie kom in och la sig strax efter kl 05.00 och så låg vi kvar till kl 06.20 känner mig nästan utvilad idag...
 
Nu är E här och vi har ätit frukost. Vi får se vad vi hittar på resten av kvällen..
 
P&K

" bara" 2 månader kvar till Spanien.

Japp idag så är det 2 månader kvar till 16:e maj och jag och Frida sitter på ett flyg till Spanien. Ska bli underbart!!
 
Helgen har rullat på i snabb fart. i lördags så åkte jag med mina jobbar kompisar till Bodaborg i Sävsjö. Det var skoj. Väl hemma igen så hämtade jag barnen och åkte till min mamma så satt vi och sydde hela kvällen. Min overlok har krånglat lite så jag har inte kunnat sy något på min beställning. Men mamma hjälpte mig och nu fungerar min overlock igen. # Glad.  Imorse så fortsatte jag att sy på min beställning. Sedan så lagade jag en köttfärspaj. Tog med mig den och barnen till mina föräldrar i Hjälmseryd.
Har inte varit där sedan i November/december tror jag och hjälp va fint det har blivit!!
1 maj är det invigning.. Av fiket och B&B.
Jag har varit så sjukt trött de sista veckorna. Barnen vaknar kl 05.00 nästan varje dag och gärna någon gång på natten med, det har hållit i sig i nästan 3 veckor nu. Och det är JAG som har gått upp med de varje dag.... Så när vi kom hem så var Eddie ute och lekte med granntjejerna ,Cajsa somnade i bilen hem så jag la henne i soffan. Andreas vaknade. (Jobbar natt i helgen) så gick jag och la mig sov 16-18.30.Gud det behövdes skulle nog ha kunnat sova vidare hela natten om inte barnen kom och väckte mig.
Nu har jag och barnen duschat/badat och ätit kvällsmat. Snart är det tv tajm..
 
Hoppas att eran helg varit bra.
 
P&K

Fredagen den 14:e mars

Ja nu är helgen här och halva månaden redan gått.
 
Denna vecka har bara sprungit iväg. Jag har haft fullt upp med barn på dagarna och träning på kvällarna så tiden den springer iväg. Idag så blev jag ledig och jag bokade in en frisör tid hos Alexsandra på Salongen. Gick därifrån 3 h senare med lite kortare hår, (ville inte ta så mycket då jag håller på att spara ut till långt)men jag var mycket blondare och så vågade jag mig på en rosa slinga på ena sidan. Lite coolt tycker jag!! Super nöjd blev jag.
Imorgon ska min bror och hans tjej vara barnvakt åt våra barn då jag ska iväg till Bodaborg med jobbet på lite kul. Andreas jiobbar natt hela helgen så han sover imorgon.
Barnen tycker att det ska bli kul!!
På söndag så har vi inget inplanerat men denna helgen går nog fort den med.
Nästa vecka så har jag det lite halvlugnt med barn innan alla börjar gå hos mig på riktigt veckan efter det.
 
P&k

tisdag= skogsdag.

Imorse så blev man ganska så besviken när man tittade ut och det var frost och 4- grader ute..
Men det ordnade solan snabbt till. Vilket vårväder det har varit idag hela dagen lång!!
Idag så har jag haft mina 3 dagbarn på samma gång och det har gått jätte bra. Alla fem barnen har lekt och haft det skoj.
På tisdagar så går vi alltid till skogen och leker och träffar alla andra dagmammor och barn. När vi kom hem därifrån så lagade jag och Andreas mat medans barnen var kvar ute och lekte sedan så gick alla in och åt en timme sedan så gick vi ut igen. Nu har barnen gått hem och vi har precis gått in.
Underbara vår!! Välkommen!
Igår så avbokade jag mitt bodypump pass men sprang en runda istället. Så lite duktig var jag allt.
Om en timme så ska jag iväg och träna 3 st 30 min pass. Sen så har denna dagen gått.
 
P&K

Godmorgon godmorgon.

Som jag skrev tidigare så har det varit hemskt tidiga morgonar kl 05.15 i lördags och 04.45 i söndags..
I lördags så kom Karin och Leon. Vi  fikade, var ute, köpte lördagsgodis, lagade mat, badade hos mamma, åt mellis innan de åkte hem kl 17.00 så det blev en riktig heldag. Men kl 19.00 var jag så trött så jag kröp ner med barnen i våran säng, läste saga och så somnade vi. Jag vaknade till kl 21.30 flyttade över barnen till deras sängar sedan somnade jag om. Och det var ju tur det att jag la mig i tid eftersom de vaknade så tidigt igår.. Men jag missade mello som jag tänkte ha tittat på. Aja..
 
Igår så var vi ute och lekte på förmiddagen sedan så kom Niklas förbi på middag och hjälpte mig att skruva upp allt på väggen här i köket så nu är pysselhörnan klar. När de åkte hem så åkte jag och barnen till Andreas på hans jobb. Vi åt glass och åkte lite truck.. hihi.  Sedan så lekte baren lite med granntjejen både ute och innen. Vi gjorde lite påskpyssel. Sedan så badade Cajsa. Vi åt kvällsmat. sen så somnade både barnen hos mig i soffan kl 18.30. Nu somnade de en halvtimme tidigare men de hade ju också vaknat en halvtimme tidigare. Kl 02.30 vaknade båda två inatt. Jag lyfte över de till våran säng sen så sov de till kl 06.00 vilken lyx!!
 
Snart kommer E och vi ska äta frukost.
 
Denna vecka är Andreas ledig så jag ska försöka få in lite träning på kvällarna.
 
P&K

Lite bilder från senaste tiden!!

Ja nu har jag fört över lite bilder till datorn igen. Så håll till godo.
 
 
Barnens nya favoritställe att leka i våran stora gran på trädgården.
 
 
 
Nya gardiner jag köpte i Ullared. 99kr paret. Köpte rosa till köket med.
 
 
Vi har besökt lite olika lekparker. Cajsa älskar att gunga. Här med kusinen Felicia.
 
 
gungar med Eddie.
 
 
 
Gung gung.
 
 
 
Vi har pysslat, degat, målat och pärlat.
 
 
 
Vi har varit hos mormor och badat.
 
 
 
Vi har varit hos farmor och farfar och ätit glass. Här med kusinerna Ronja och Wilma.
 
 Varit i skogen och lekt.
 
 
 
igår var jag och mamma med barnen på Upptech.
 
 
Vi åkte minibuss ihop dit. Alla barnen tyckte att det var kul. Sedan så åkte vi till Burger King.
 
 
 
Kvällen igår avslutades med träning för min del och barnen var på barnpassningen under tiden med sins kusiner.
 
Jag har ju så klart även hunnit med att baka en del.. Hi hi
 
 
 
Nu har jag precis plockat ut en citronkladdkaka ur ungnen. Hoppas att den kommer att smaka bra då det är första gången som jag gör den.
 
P&K
 
 
 

Trött

Kl 05.15 var det morgon här ja.. Det var som jag kände på mig det igår. Kl 20.00 låg jag nerbäddad i sängen igår kväll.. Det har varit väldigt tidiga morgonar hela veckan.. Undra om det blir bättre när det blir sommartid?! 

Idag kommer Karin och hennes son Leon på besök. Kl 10.00 ska de dyka upp.

P&k

Torsdag den 6:e mars

Idag när W kommer så ska vi gå till en lekpark.
Men vart tog våren vägen? Minus grader idag när vi gick upp... Vi får hoppas på lite sol i eftermiddag.
När W har gått hem så ska jag åka på en nätverksträff i Huskvarna 15-17.
Vet inte om jag har nämt att jag fick en liten beställning på 4 st tunikor till en 10 årig tjej?! Jag har iallafall sytt klart en så ikväll kommer hon med sin mamma och ska prova denna. Passar den bra så ska jag sy 3 till. Det var riktigt kul att göra denna.
 
P&K

Danmark!!!

Jusst nu så har jag varit inne på Sembos sida på datorn och bokat en paketresa till Danmark..
Jag har tänkt ta semester i Augusti i år så det blir sen semester men vi kommer att ha något att se framemot.
Jag bokade resa måndag-torsdag i priset så ingår det hyra av hus, färja, inträde till legoland och inträde till Lallandia. 5700kr gick detta kalaset på inte så jätte farligt dyrt men det skulle kosta oss lika mycket att åka till Spanien..Sen så får man  räkna med att det går åt lite pengar till bensin och mat. Är någon sugen på att haka på så är det fritt fram. 25-28;e Augusti.!! Kommer bli kul det här så hoppas på fint väder med!
 
P&K

5:e mars...

När W hade gått hem igår så tog jag med mig Nemo ut i skogen och en härlig springtur blev det.
När jag kom hem så duschade jag och ungarna sedan så åkte vi till Rommelsjöcafe och köpte med oss semlor hem. Sedan så satte jag mig vid symaskinen och vips så var kl 18.00. Jag har fått en beställning på 4 st tunikor till en 10 årig tjej. Snart klar med första.
Idag är det jobb till kl 14.00 sedan är det personalmöte ikväll 17.30-20.00 och Eddie ska på sin gympa. Jag lämnar och så får Andreas och Cajsa hämta han.
 
P&K

tisdag

Igår så jobbade jag långdag 7-16.15 idag blir det en kort dag 9-14. När W kom så gick vi till skogen och stannade till kl 11. När vi kom hem så stannade barnen ute en stund till medans jag och Andreas började med maten. Nu har vi ätit och solen skiner så härligt ute. Så vi ska nog snart gå ut igen. När jag slutar så ska jag ta mig en springrunda i detta härliga väder jag har avbokat mina träningspass ikväll.. Igår så gick jag på ett timmes långt bodypump pass och det var längesedan. Det känns i musklerna/ kroppen idag.. Imon så jobbar jag 9-14 sedan så är det personalmöte hela kvällen lång.
 
P&k

3:e mars

Idag är det jobb 7-16.15 långdag. Sen så ska jag gå på ett bodypump pass kl 18.10.
Helgen har varit bra och gått super fort. Kl nio åkte vi till Finnerödja i lördags. När vi kom fram kl 13.00 ca så åt vi mat, Caroline och Robin var på besök så Caroline och Lillemor fick sina presenter då de båda två har fyllt år i veckan. Sedan så åkte vi på lite loppisar och jag skjutsade hem de till Laxå. På kvällen tog vi det lugnt. Cajsa somnade redan kl 18.00 och Eddie 20.00 ca så jag gick och la mig strax efter det.
Igår så kom Mattias, Ullrika och barnen på besök så kusinerna fick leka lite. Vi åkte hem sen runt fem tiden. var hemma 19.30 barnen somnade snabbt och jag med.
 
p&K
 
 

1:a mars.

Igår när E åkt hem så kom Niklas förbi och lämnade av Filippa och Felicia.
Vi gick ut kl 16.00 då kom Sara och hennes killar förbi. Vi var ute och lekte tills kl var 17.30. Då traskade Sara hem och Niklas kom tillbaka. Vi fixade med kvällsmaten tills Andreas kom hem från jobbet. Hamburgare. Super gott. När de åkte hem kl 19.30 ca så duschade jag och ungarna sedan så somnade de hos mig i soffan.
Jag var super trött eftera att ha gått upp kl 05.00 och fullt med barn hela dagen. Så kl 21.00 låg jag i min säng.
 
Fick sova till kl 06.00 idag, alltid något.
Vi ska åka till Finnerödja idag och hälsa på hos svärföräldrarna.
Men vi kommer hem imon igen så det blir en snabbvisit.
 
P&K

RSS 2.0