Valborg.

Sista april idag då.. Går så fort så. Idag ska jag och barnen till öppna prescis som igår. Idag jobbar jag 15-22.15 så börjar 2h tidigare idag. Så idag säger jag och Andreas bara hej till varandra i dörren då han slutar jobbet kl 14.15.
Så ikväll blir det inget valborg firande vid sjön som förra året.. Få se om Andreas går dit själv..
Imorgon är det 1:a maj jobbar 17-22.15 då. Så på förmiddagen ska vi åka med barnen till Vissmålen och deras familjedag där. Jag va på det förra året och det va jätte mysigt så hoppas på fint väder!!
 
P&K

näst sista april..

I fredags fyllde jag hela 30 år. Ett stort grattis till mig.. Inte 20+ längre..
På kvällen kom mina föräldrar och syskon på besök vi åt tacos och tårta. Super mysigt var det allt.Tack!!
I lördags jobbade jag 8-18.30  Va dödstrött när jag kom hem så åt lite sen sov.
Igår jobbade jag första 6-13 och sen 17-22.15. På min 4 timmars långa rast var jag ute med barnen hela tiden. Jag och Eddie gick elljusspåret när Cajsa sov i vagnen. Eddie gick hela 3km själv,, inte dåligt!!
 
Idag jobbar jag 17-22.15 så jag och barnen ska nog gå till öppna en sväng innan vi ska hem och laga mat.
 
P&K
 
 
Eddie uppe i spåret.
 
 
Detta fick jag av mamma och pappa. är så sugen på att baka bullar..
 
 
Underbara rosor fick jag i torsdags av min man!!
 
 
Vi har bytt ut våra köksmöbler. Så här blev det.
 
 

Torsdag den 25:e april..

Idag ska jag jobba 9-19. Så hemma blir det inte mycket gjort idag..Men jag är ledig imon igen innan det är dax att jobba långhelg.
 
Ni får ha en bra dag där ute!!!
 
P&K

Bröllopsdag!!

Japp idag har jag och Andreas varit gifta i 3 år.
Får oxå säga grattis till min bror Niklas som fyller 32 år idag och till Andreas bror Mattias som fyller 31 år idag. Grattis gattis!!!
Då är det bara 2 dagar kvar ills jag fyller 30 år...
På fredag kväl kommer mamma ,pappa och mina syskon hit på lie kvällsmat och fika!
 
P&K

2 underbara dagar!!

I lördags så gick vi på torget och köpte blommor. När vi kom hem så var Andreas föräldrar redan framme vi fikade och åkte till jippot på vårdcentralen. Eddie ville sitta i en brandbil hela dagen. Jag fick ett presentkort på tatuering av Andreas föräldrar, syskon med familjer! Tack så jätte mycket!! Solen sken hela dagen. va man har längtat efter denna.Kl fyra kom alla tjejer vi satt ute i solen och njöt badade och solande, duschade. Vi åt mat drack kaffe och åt tårta innan vi gjorde oss iordning innan vi tjötade vidare. kl 23 .00 åkte vi till stan och Harrys. och hem igen kl 02.15 hade en jätte rolig kväll. Tack alla som var med.!! Jag fick en kryssning av tjejerna. kl 12.00 hade jag väckt Karin och städat undan allt. Vi gick till affären och köpte frukost sedan satt vi ute i solen till kl tre och det va dax för Karin att åka hem..
 
Igår så jobbade jag hela dagen hämtade barnen och nattade de. Men nu är jag ledig i 2 dagar!!
 
P&K
 
 
Jag njuter i solen.
 
Tårta.
 
 
Jag och Karin ute i vimmlet!!

Party party!!

Japp idag ska det festas!!
Jag har fått några avhopp i vecka så totalt blir vi 9 tjejer men bara 6 st ska gå ut på krogen..
Men första ska vi åka till loppisen sen kommer Andreas föräldrar på fika sen ska jag in till stan (igen) och hämta mat. Runt 2 tiden tänkte jag åka ner till mamma och städa klart det sista och duka kl fyra kommer tjejerna.!!
 
Idag är det bara en månad kvar tills vi ska åka till Spanien!!
Igår så hade jag och Andreas kört våran diet i 4 veckor. 2 kg har jag gått ner och 3 cm i midjan.. Vi kör nog på i 4 veckor till så gör vi nästa vägning och mätning dagen innan vi åker till Spanien så hoppas på -2 kg till!!
men idag ska jag unna mig en massa gott!!
 
P&K så länge!!

Torsdag den 18:e april

Cajsa sa inte ett knyst när hon fick sin spruta. Duktig tjej. Hoppas bara att hon inte får några symptom nu senare...
 
 
Invägningen på gymmet gick riktigt bra. Jag har gått ner 6kg på 5 månader minskat i fettmassa och ökat i muskelmassa!! Så jag är glad och nöjd. Nu är det bara de sista 6kg kvar till jag når min målvikt!!
 
Igår så va jag hos Anneli och fick min födelsedagspresent. Nämligen nya naglar. De blev så fina så hoppas att de håller ett tg nu. Sen så jobbade jag 17-22.15.
Idag ska jag jobba 9-19 senn ska jag träna bodypump en timme efter det så är hemma igen runt kl 21.00 ikväll.
Sen är jag ledig i 3 dagar igen!!
 
P&K
 
 

Tisdagen den 16:e april.

Resan hem igår gick bra. Eddie tittade på film i sin dvd och Cajsa sov hela vägen. Vi stannade till på A6 på vägen hem var tvungen att köpa en färgpatron till våran skrivare. Branen fick leka en stund och så fick de var sin happymeal. innan vi åkte hem. Väl hemma så vek jag tvätten städade lite och så va vi ute och grejade . Och så bytte jag till sommardäck innan jag jobbade 17-22.15
 
Idag fick jag sovmorgon.. Skönt!!
cajsa ska få sin 18 månaders spruta idag kl 10.30 på bvc. Jag åker med Cajsa dit så stannar Andreas hemma med Eddie.
 
Ikväll ska jag vägas igen på Berga och så blir det träning!
 
P&K
 
 
Fikar i Karslborg
 
 
Framme hos farmor och farfar.
 
 
Äntligen åka traktor.
 
 
Bus hos kusinerna och deras lekstuga!!

Söndag den 14:e april!

Resan till svärföräldrarna gick bra igår! Strax innan kl tio va vi framme i Karlsborg så då gick vi in och fikade på ett mysigt fik där! När vi kom fram så åt vi korv med bröd och Mattias och Ullrika kom med sina barn. Eddie och Ronja kom igång och lekte för fullt! Sen va vi ute och Eddie fick åka traktor. På eftermiddagen åkte jag och barnen hem till Mattias och Ullrika vi fikade och barnen lekte. Sen åkte vi tillbaka till farfar. Eddie somnade kl sju och Cajsa halv nio. Idag jobbar Lillemor till halv fyra så vi åker hem imon bitti så hon hinner träffa barnen lite med!! P&k


Lördag den 13:e April.

Idag blir Cajsa hela 18 månader!! Tiden går så fort ingen liten bebis längre ju...
 
 
Om en vecka ska jag ha min 30 års fest.. Ska bli så kul. Längtar!! Jag ska ha en rosa tjej fest. haha. Vi ska vara hemma hos mamma och pappa vi ska träffas där redan kl 16.00 så ska vi bada och basta poolparty! Jag har beställt mat så vi äter nog runt kl 18.00. Sen så får det bli smink för fest innan vi går ut på krogen.. Låter som en bra plan va? Jag har inte varut ute på krogen på över 2 år!? Helt sjukt..
Jag vet redan vad jag ska ha på mig så det är skönt att slippa tänka på det!!..
 
Eddie han har gått om kring här hemma och pratat och frågat efter sin farfar ett par veckor nu.. Så idag tar jag med mig barnen och åker till Finnerödja där de bor. Det första han så när vi vaknade idag va. - Ska vi åka till farmor och farfar NU??? Men vi åker nog om ca 3 timmar. Måste packa lite till och sen ska allt in i bilen och så ska lite mellan mål ligga i magen innan vi åker. Jag hoppas att Cajsa somnar och sover hela vägen dit. Vet inte riktigt när vi åker hem igen. kanske imon kväll eller måndag morgon. Jag börjar jobba på måndag kl 17.00 men har bokat tid för att byta till sommardäck på Preem kl 15.00 på måndag så måste vara hemma innan dess.
 
P&K

Torsdag den 11:e april

Idag är det jobb till kl 17.00 sen ska jag träna en timme så är väl hemma kl sju som de andra dagarna i veckan. Vägd mig innan . Nu har jag gått ner 2 kg på 3 veckor .. Underbart!! Så här får det gärna fortsätta. 6 kg till sen är jag i mål!! Jag har lagt ut vårat köksbord och stolar till försäljning så på lördag kommer det en tjej hit och ska titta på det så hoppas att hon köper det med. Vi har köpt ett ekbord med 8 st skinn stolar istället.
Jag har även sålt våran sängram nu så på lördag kommer det en annan tjej och hämtar det!
 
På lördag är det bara en vecka kvar till min fest. Ska bli så kul att partaja lite!!
 
P&K

Ullared!

I måndags så åkte jag och Andreas till Ullared kl 8.30 hade vi lämnat barnen hos deras mormor.
Vi hämtade de igen kl 19.00 så det blev en riktig heldag.
Vi höll hårt i pengarna och köpte bara det som stog på listen så hela 3700kr hamnade kalaset på. Så det va inte så farligt. Jag fick ett par svarta jeans, 3 toppar, träningskläder, bikini och lite underkläder. Så jag blev nöjd. Hittade lite kläder för en gångs skull. Eddie och Cajsa fick solhattar, kepsar, badbyxor, klänning, shorts. m.m..
Och så blev det lite hem inredning. Jag hade bestämt mig för innan vi åkte att jag skulle köpa en sängkappa. (Trodde att de skulle vara billiga där), men det var de inte 350kr och det blev det dyraste vi köpte.
 
Igår så jobbade jag 9-19 och idag ska jag jobba 8-19 imorgon 8-17. Sen är jag ledig i 3 dagar men min man jo bbar natt i helgen. Så något kul får jag försöka hitta på med barnen.
 
P&K

Söndag.

God morgon.
Frukost keso med banan super gott.
Hoppas ni Har/haft en bra helg.

Lördagen börjar gå mot sitt slut.

Jobbet idag 9-14 gick riktigt fort så skulle man jobba jämt!
När jag hade hämtat barnen och kommit hem så nattad jag Cajsa och lagade mat. Strimmlade lövbiff och wokgrönsaker och lite keso till det. När Cajsa hade vaknat så kom min bror Tobias och hans tjej Linnea på besök vi satt och tjötade lite. Kl sex va det dax för barnen att bada. Snart kommer Andreas hem från jobbet så då blir det nog till att titta p ett avsnitt av Greys innan vi ska sova.
 
Imon ska jag jobba 11.18.30
Andreas jo bbar 9-22.
Barnen får vara hos mormor och morfar.
 
P&K

Helg igen.

Ja då var det helg igen.. Jobbar kort helg idag 9-14 imon 11-18.30 så det är skönt.
Våran Ullareds resa blev inställd igår då vi inte hade någon barn vakt så vi ska åka på måndag istället.
Så igår gick vi till öppna en sväng sen vidare till Naturbruksgymnasiet och tittade på alla djuren.  Åkte och handlade lite och så lyxade vi till det med att äta på MAX!  Väl hemma så komm Sara och Oliver på besök alltid lika trevligt. Och så avslutade jag fredagen med att träna!! Fick bli ett cx pass och spinning pass.
Härligt med träningsvärk.
Jag och Andreas vägde och mätte oss för 2 veckor sedan. Igår var det dax igen och det va bra resultat vi fick så om 2 veckor är det dax igen. Jag har 7 kg kvar att gå ner tills jag når min mål vikt.. Hade ju varit underbart att komma dit i år..
 
P&K
 
Nyttig och god kvällsmat.
 
 
Vi hade en helmysig dag hos Anna och barnens kompisar Ruth och Ture i torsdags. Det va underbart väder varmt och skönt och så grillade vi hamburgare och åt och lekte ute!
Först så tränade vi med barnen på mamma core innan vi gick hem till Anna sen så promenerade jag hem hela 2.6km har vi mellan våra hus. Och så blev det ett svettigt funktionellt träningspass på kvällen.

Onsdagen den 3:e april

Idag ska jag jobbar kväll igen 17-22.15 sen är jag ledig torsdag och fredag innan det är dax att jobba helg igen.
Igår så sög det i sytarmen så jag sydde 2 st mössor en lite baggy modell till mig i leopardtyg blev super nöjd. Och så fick Eddie en vit mössa med hans namn på.( Han har länge tjatat om att han vill ha en stor vit mössa som täcker hans öron .. Haha) Så nu fick han en och han va nöjd!!
 
 
Se så fina de blev!!
Hoppas på att få lite mer sytt idag.
 
P&K

Annandag påsk.

Igår va det segt att gå upp när vi hade ställt fram kl. Men nu är äntligen sommartiden här!!
Jag jobbade 7-13 och sedan 17-22.15 så de 4 timmar hemma va jag så trött men somnade gjorde jag inte..
 
Idag jobbar jag 17-22.15 så har hela dagen hemma gött gött. Jag ska hinna med att träna och kanske sy lite med.
 
P&K

RSS 2.0