29:e december

4:e dagen utan man och barn. 
Idag har jag varit ledig från jobbet som alltid på tisdagar. Så jag började dagen med en promenad med grannen Elin. 



Denna runda gick vi idag. 
När jag kom hem så satte jag igång med att måla klart i gästrummet fick även upp fondtapeten. Tyckte att det blev riktigt fint där inne nu! 



Fondtapeten 



Kvällsmys där inne. Fick även upp gardinstången.  Nu är det bara nytt golv som saknas. Mamma och pappa kanske hjälper mig med det nästa vecka. Tanken var ju att ha detta rum som gästrum men nu blir det nog som så att Cajsa får flytta in där då får hon större golvyta att leka på. 


Dålig bild. Men jag har även hunnit med att sticka en halsduk till Eddie. Nej nu måste jag sova. Jobb 7-18 imon. Och när jag kommer hem så är familjen hemma igen. 

Natti natt! 

28 december

I lördags när jag kom hem från jobbet så var det tomt och tyst hemma. Jag la mig i soffan och tittade på 5 avsnitt av Bron innan jag somnade. I söndags så jobbade jag 8-14 sen hem och gjorde en köttfärspaj. 

Mamma och pappa kom och åt sen så tränade jag lite. På kvällen gick jag till de och åt kvällsmat och tittade på solsidan innan jag gick hem igen. 
Idag så sov jag till 8.30 skönt! 
Sen så åkte jag till Stockaryd och köpte hönsnät och hämtade ett brev på Tempo. Hem och måla lite i gästrummet innan jag tränade duschade och nu är jag på jobbet 16-21 idag. Imon är jag ledig igen!! Då ska jag måla i gästrummet och försöka träna lite med! 

P&k 

25:e december! Juldagen 2015

Igår när vi vaknade så tittade barnen i deras julstrumpa. Och vet ni vad? Tomten hade varit här. Vi åt lite frukost sen då bytte vi julklappar. Vi hade väldigt nöjda barn! 





Kl 14.00 var vi hos mina föräldrar i Tenhult. Vi åt gott julbord. Tittade på Kalle och kl 16.09 kom tomten. 



Kusinernabus. 





Sen så fikade vi och åt risalamalta. 
Satt och tjatade och tittade på roliga klipp på tv. Och så blev det skinkmacka till nattamat. Kl 23.00 satt vi i soffan igen och barnen somnade så gott efter att ha lekt hela dagen! 




8.30 vaknade barnen idag. Vi åt frukost sedan kom Niklas Petra och barnen så badade vi innan vi åkte hem igen. Vi var hemma 14.00.. Nu har jag kört 2 maskiner tvätt och packat om barnens väska. För imon så åker Andreas och armen upp till svärföräldrar igen. Jag får stanna hemma och jobba och ta hand om djuren! 

p&k 

Jobb 11-21

Ja nu sitter jag på jobbet. Har lunchrast 13-14. Jobbar alltid så här på måndagar. Skönt att kunna ta det lite lugnt på förmiddagen. Jag vattnat alltid mina blommor på måndag morgonen och det har jag gjort idag! Jag lämnar alltid barnen 10.30 på deras dagis på måndagar men idag så ringde de från dagis och sa att de skulle till kyrkan (vår granne) så de kunde hämta upp barnen där så slapp de gå framochtillbaka.



Här sitter de och väntar på sina kompisar.  Även vår katt Nisse fick vara med. Nisse skaffade vi i somras och han är bra på att jaga möss!    Barnen Butte till ett nytt dagis i augusti efter semestern så började de på Tussilagon i Nya Hjälmseryd. Jätte skönt att ha de nära och vi slipper köra de långt! 

Andreas tog även äntligen sitt körkort i augusti! Så skönt för han/oss. 

P&k 

Söndagen den 20:e december

Oj oj oj. Det var på tok för länge sedan jag skrev något här.. 
Jag har visst inte skrivit något sedan vi var i Spanien i augusti. Hela hösten har gått och om 4 dagar är det julafton! 

Vad har hänt då sedan sist? 

Det känns som man bara jobbar mest hela tiden.. 
Vi har kommit en liten bit på vägen med köket men det är långt ifrån klart och blir inte klart iår.. Så tråkigt.. 

Cajsa fyllde 4 år i oktober. Hon hade sitt första barnkalas här hemma!

Jag har haft ryggskott och det var inte roligt fy faaan !!! 

Ihelgen så har vi varit hos Andreas föräldrar och firat jul! 
Vi fick alla jättemycket fint och är nöjda! 

P&k 



RSS 2.0