Så blev det äntligen lördag

Kl 11,30 begav vi oss mot Kumla men på vägen dit släppte vi av Kelly och Linn i Halsberg. Andreas började tatuera sig tog ca 2 timmar sen var det min tur och jag satt i 3 timmar fick en Tingeling,döskalle,my little ponny,stor rosa lilja och så skrev jag dit Eddie med på min arm blev så nöjd men är inte klar än blir nog 1 till 2 st sittningar till. Så vi var tillbaka kl 19.40 som först. Lasse och Lillemor hade redan gått och lagt sig så vi titta på tv en stund innan vi la oss. På söndag när vi hade vaknat och ätit frukost kom vi ju på att man skulle ställa om kl så vips så var kl nästan 11.00 vi åt middag innan vi begav oss hem var hemma kl 17.00 och Eddie sov hela vägen hem. Igår så gick jag till mamma en sväng när Andreas cyklade till jobbet han jobbar eftermiddag denna vecka + natt helg så han är inte ledig förens tisdag morgon. sen gick jag och mamma en sväng på vägen så träffade vi sara så jag hängde med henne hem en sväng så jag var hemma strax innan kl 20.00 för då var det första avsnittet av top model säsong 13. Och det går ju inte att missa. Idag så gick jag hem till Min kusin Maria och fikade lite sen när jag kom hem så gjorde jag ett påskris som står på Trappen ute och ett som jag ställde i hallen inne. Tide3n bara springer iväg som vanligt nu är det redan kväller men skönt att det fortfarande är ljust ute..

Veckan som varit..

I måndags så gjorde jag inget speciellt som jag kommer på nu. I tisdags mötte jag Sara vid Konsum kl 11.00 sen gick vi hem till mig och lagade mat tills Andreas slutade jobbet kl 14.15 sen åt vi och gosade och matade våra söner. kl 17-18.30 så var vi på föräldrar träff nere på bvc. vi fikade och tittade på en film om amning. träffade 2 st andra mammor med deras bebisar vi ska vara 6 st familjer som ska träffas 4 gånger under våra bebisars första år. Det 5:e paret hade en sjuk dotter så de kom inte och det 6:e hörde inte av sig,, få se vilka det är. I alla fall så är det vi 6 st mammor som ska gå babymassage 3 gånger nu i April och det ska bli spännande. Sen gick jag och Sara in på Konsum (igen) jag hyrde den nya Wallander sen skiljdes vi åt vid 19.00 tiden så det blev en riktig heldag. I onsdag så Gick jag ner och lämnade filmen och hälsade på mamma en sväng sen gick jag hem och laga mat tills Andreas slutade jobbet efter det så åkte vi till A6 en sväng och köpte present till Andreas mamma som har fyllt (50) år. kvällen blev lugn framför tv. I torsdags så var jag på efterkontroll hos barnmorskan passade även på att ta cellprov och allt såg bra ut!!! När Andreas slutade jobbet så åkte vi raka vägen till Finnerödja och Finnebäck där Andreas ( Eddies farmor och farfar) föräldrar bor. Det blev ett litet stop i Hjo så Eddie fick äta lite så strax efter 17.00 var vi framme. Då ät vi köttfärssås med makaroner, gott var det. kvällen blev lugn framför tv. I dag så gick vi upp redan kl 07,00 för Eddie vaknade då. Kl 10,00 ca så begav vi oss till Marieberg. ( jag, Andreas, Eddie, kelly och Linn ) Vi shoppade loss lite på vägen hem så gjorde vi ett stop hos Kelly i Hallsberg så de fick hämta lite klädet och tv spel, sen gjorde vi ett stop i Laxå och fikade hos caroline hon fick även sina 20 års presenter, massa scrap booking grejer hon blev glad. Så kl 17.00 var vi tillbaka i Finnerödja igen. Då var Mattias, Ulrika och Ronja här vi åt smörgåstårta och Lillemor fick sin present. (Presentkort på H&M) Men tragisk nog så blev det inte mer kalas än så för Lillemor har fått spysjukan så TYPISKT just nu denna helg när vi kom och skulle ha det lite festligt nu ligger hon och sover. Tycker så synd om dig, hoppas att du blir frisk fort och att vi klarar oss. Tur att ni snart ska komma till oss. Imon så ska vi skjutsa hem Kelly och Linn til Hallsberg och kl 12.30 har jag och Andreas tatueringstid i Kumla.. Ska bli så kul längtar så. Få se om jag får upp lite bilder imon. Det var allt för denna gång blev ett långt innläg. ( Nu ska jag gå och spy) känns det som..

Eddie med sin farmor och farfar.


3 Generationer

Och alla heter Lars

Jag och Eddie


Då har denna

helg snart passerat. I fredags var vi på A6 en sväng och köpte en kostym till Andreas så nu är det fixat, på kvällen myste vi och tog det lugnt. (Jag drack en öl den första på ett helt år så den var ju god.) Igår lördag åkte vi på lite loppisar köpte ett baby gym till Eddie jättefint för 75 kr köpte ett till som vi ska ta med till Eddies farmor och farfar som vi ska till i helgen. Sen åkte vi till Pallas Atena och åt helg buffe. 99,- per person riktigt billigt och gott. Vi firade min morfar som blivit 80 år så mormor mina mostrar och syskon var också med. Idag sov vi till 09,30 sen gick jag till mamma en sväng och så hejdå till min moster Rikke, som skulle åka hem till sitt Helsingborg. Nu har vi käkat falukorv och makaroner. Ikväll blir det nog till att spela lite bingo tror jag allt.. Man vill ju gärna vinna en slant så att vi kan komma iväg på en lyxig bröllopsresa. Är ju snart dax för att boka en. bye bye

silla

katten Silla flyttar imon till Andreas jobbarkompis Eva som vi fick henne av för snart 6 år sedan. Vi kan inte ha kvar henne för hon är avundsjuk på Eddie. Hon kissar på han saker och i hans rum, så nu har vi fått nog. Ska bli skönt att slippa katthår överallt och slippa skaffa kattvakt när vi åker bort. Så hoppas att det går bra och att hon kommer att trivas så vi slipper får tillbaka henne. För då blir det nog till att avliva henne och det vill vi ju slippa. idag har jag varit hos mor och far, jag klippte pappa och gick 20 min på deras crosstrainer sen åkte jag hem till min bror Niklas en sväng och fick tillbaka den rosa transport bur de lånat som Silla ska åka i imon. Nu står Andreas i köket och gör omelett till kvällsmat ska bli gott det.. kram

Råddjursbock!!

Jag testar lite med bilder fick inte upp några igår men vet nu hur jag ska göra. Men det blir inte lika dant som i början??

Råddjursbock!!


Tatuering

Denna har jag oxå på armen och snart är det dax att fortsätta.. Jippi!!!

Tatuering


Scones

Ja det bakade jag igår, det var gött det kl 21,00 kom Fredde så då käkade vi och titta vi på en ny komedi vi hyrde som heter Funny people. Den var 2tim och 20 min lång. Den var skitkass.. Eddie somnade kl 23,00 igår och vaknade 06,30 för mat och 09,30 för mat igen. Nu sover han så då passar jag på att sitta här en stund. Vet inte redigt va vi ska hitta på idag. så jag skriver mer imon.. Ha en bra dag!!

Va konstigt

får inte upp bilderna funkar ej får försöka imon igen

Igår

så åkte vi till stan en sväng och handla lite. Sen kl 16,00 kom Sara hit vi prata en stund sen gick vi till Konsum och vidare hem till henne, jag var hemma strax efter 23.00 igen så det blev en helmysig eftermiddag/kväll. Tiden går så fort när vi umgås vi har så mycket att prata om. Så det går vi snart om igen. Sara bakade scones till kvällsmat och det var jätte gott så länge sen jag gjorde det så ska nog göra det ikväll här hemma. Idag så har jag tränat styrka en timma ökade på med vikter idag så skönt det.. Sen har vi varit på Konsum och hyrt film till ikväll. Så ikväll blir det bara mys. Lägger in några bilder på Råddjuren som kommer till våran trädgård varje dag.

Helgen

går fort. Denna helg jobbar Andreas dag så idag slutar han 22,00. Sen är han ledig i 2 helger så nästa helg blir det middag på pallas atena och fira morfar som blir 80 år. Och helgen efter det ska vi till Eddies farmor och farfar och hälsa på. På lördag blir det en sväng till Kumla för lite tatuerings dax!!! LÄNGTAR!!(fick presentkort hos Stanley i Kumla i julklapp.) Idag har jag tränat skönt det så 3 gånger denna vecka blev det av.. Ska försöka hålla så att det blir 3 gånger i veckan nu framöver. eddie ligger och sover i sin vagn i hallen han vaknar nog snart och är hungrig. Idag har han legat på sin morfars mage och sovit medan jag körde lite på mammas crosstrainer och tog mig en dusch. Såg en crosstrainer på Blocket för 600kr undrar om man ska köpa en man blir ju verkligen svettig av den så det borde ge resultat om man använder den.. Det var nog allt för idag!! P&K

Då var

första träningen överstökad..
Det var jobbigt det. Igår gjorde jag ca 200 situp som mjukstart.
Idag blev det nog ca 400 st och en timmas långt styrkepass medans Andreas lagade mat och Eddie låg i sitt babygym.  Så nu har jag duschat och är helt skakis i armarna så hur ska jag orka lyfta min 5 kilosklump till bebis??
Får se hur mycket träningsvärk man har imon, men det bästa är ju att träna bort den skönt att ha kommit igång i allafall., ( Jag gick ju upp över 20 kilo under graviditeten, har "bara" gått ner 13 kilo hittills..) Nej nu ska vi äta mat bananfisk blir det. Det som tanten på halv åtta hos mig på tv gjorde häromkvällen.. Ser gått ut.. Bra program det där föresten får många bra tips och idér.




Vet att jag ser hemsk ut men här testar vi bärsele..

p&k

Bvc

har vi varit hos nu på 2 månaderskontrol.
Eddie väger nu 5150gram och är 60cm lång.. va han växer..
Han är helt frisk och normal. Nästa gång vi ska till bvc blir på 3 månaderskontrol då ska han få en spruta i vadera lår (hemska tanke). Hoppas att han inte tycker att det gör ont..


hej hopp

Har den här lilla kizzungen redan hunnit bli 2 månader??!!

Söndag igen

Va veckorna går fort..
Igår var ju Sara här och titta på slagern det var riktigt mysigt!!!
Som jag trodde så hade jag och Eddie gått upp när Andreas kom hem från jobbet, när Andreas la sig 9,30 så gjorde vi oss iordning oss och gick till mor min och drack kaffe sen åt vi middag kalops gott va det sen fruktsallad och mera kaffe.. Sen tog vi en promenad till affären där jag köpte en bingolott fanns bara en kvar så hoppas vi vinner på den.. Efter det så gick jag hemmåt mamma och hennes 3 hundar följde oss halva vägen hem. Vilketr härligt väder det var känndes som sommar i solen. Vill ha vår, sommar och värme nu!!. Väl hemma så hade Andreas vaknat.. nu sitter jag här framför datorn..

p&k

Läger upp en bild på min härliga vovve Nemo!!

Ändrade planer

Ja så blir det ibland. Idag kommer Rebecca, Matti och kenny på besök de ska se Eddie för första gången så då passar Sara  på att komma hit för de har ju inte sett Oliver heller. Så sen stannar Sara här så det blir slager här ikväll istället för hos henne. Andreas börjar jobba kl 20,00 ikväll och slutar kl 09,00 imon, då kanske jag och Eddie har gått upp innan han kommer hem.. Konstigt..



Här kommer en bild på Sara med Oliver knappt en vecka gammal och jag med Eddie 3 veckor gammal..

p&k

8 timmar

sov Eddie inatt från 23,30-7,30 första gången jag fick sova en hel natt på 8 veckor. Tänk om han jämt kunde sova så..  Jusst nu ligger Eddie i sitt baby gym och sprattlar, medans jag sitter här. Ikväll ska vi till Sara och lyssna på lite slager ska bli mysigt det.

p&k

Nu har jag lärt mig

hur man lägger upp bilder så här får ni se några på min goding..
Bara njut av denna glada skit!!!

Världens underbaraste unge Eddie 7 veckor!!!


Igår

Va vi på soptippen en sväng och slängde lite skit sen åkte vi till Nässjö och köpte lite fix så vi kan börja med våran tvättstuga i källaren någon gång, ( över ett år sedan vi köpte kakel och klinkers) Vill HA en fin tvättstuga i källaren så att vi kan köpa ett ordenkligt skötbord till Eddie att ha i badrummet jusst nu använder vi tvättmaskinen.  Fick ett present kort i julklapp på Cheapy på 500kr (närmaste Cheapy finns i Nässjö) det räckte precis och så fick vi en liten utflykt med.  Sen åt vi middag på en Italjenare och en grek (Eddie passade på att äta med) sen handlade vi lite på Netto innan vi åkte hem. Idag va vi på soptippen igen och slängde resten av skräpet vi hade i vedboden. Vedboden= återvinningsstation.  Idag åt vi köttfärssås och spagetti. Andreas ska jobba natt hela helgen så ikväll ska jag till söta Anneli och titta på Let´s dance. Imon kväll ska jag till Sara och titta på Slager!!!

Tiden går fort

Det gjorde den verkligen igår. Jag och Eddie va hos Sara och Oliver, vi åt kvällsmat,fikade tittade på tv och PRATADE så vips hade det gått 4 tim. Vi ska träffas på lördag igen och titta på slager så vi får fortsätta prata vårat bebis prat då..  Helt undebar vän och fantasktist att det bara skiljer 3 veckor på våra söner. Idag har vi varit i stan en sväng, jag hämtade 2 ringar som jag har haft på lagning. ( Fick ju klippa sönder ringarna när jag var gravid för jag svullnade så..) Käns konstigt att ha ringar på fingrarna igen  och snart ska jag ha en till..

RSS 2.0