Hallen är klar!!


Före 

Efter


Lite skillnad blev det allt! 
Blev toppen nöjd. 
Vi ska byta ut golvet med, funderar på ett ekparkett golv. 
P&k 

Lördagen den 7:e februari

Veckan som gått. 
Måndag jobb 11-17 slipade väggarna i hallen. 
Tisdag ledig. Målade allt det vita i hallen. Sen så följde mamma med mig och barnen till Sävsjö. Eddie skulle till tandläkaren sen så fikade vi och handlade på Netto innan vi åkte hem. På kvällen gick jag en promenad med Elin. Målade elementen innan jag somnade. 
Onsdag jobb 7-18 personalmötet 18-20 hemma kl 21.00 och stupade i säng. 
Torsdag jobb 8-17 
Fredag jobb 7-13 målade allt+ elementen i hallen så nu är det klart. 
Lördag jobb 8-13 sen hem äta mat. Vi skulle åka till Jönköping och Leos lekland för att fira Oliver som fyllt 5 år. Men han vaknade med feber idag så de fick ställa in. Cajsa fick feber igår kväll och vaknade med 38.8 i temp..  Så typiskt. Vi har aldrig varit så sjuka som nu när  vi flyttat.. Har väl att har med att barnen börjat på dagis. 

Barnen hos tandläkaren. 



Paket till Oliver. Va besvikna barnen blev idag. Men om 2 veckor är det dax igen. Så hoppas att alla är friska. 

Denna spegel från Ikea önskar jag mig. Ska ha den på toa på övervåningen. 


Denna lampa skulle jag vilja ha i hallen när den blir klar! Men den verkar vara slut.., 



Tjuvtitt! 
Det blir så fint när allt lyser vitt och fint! 



Andreas har åkt hem till en jobbarkompis på lite kvällsmys. Så jag och barnen har plockat fram en stor godisskål  och tittar på tv och myser i soffan med en massa ljus! Älskar levande ljus överallt!! 
Avslutar denna vecka med jobb imon 14-21 men det kanske blir en sväng till pulkabacken. På förmiddagen det beror på hur Cajsa mår. 
P&k 

1:a februari

Igår så mötte vi Niklas på Ikea kl tio. Barnen lekte på Småland medans vi shoppade lite. Sen så fick det bli lunch där med. Niklas åkte hem. Och vi gick en sväng på A6. Vi tittade på kök på Elgiganten med och bestämde oss för ett. Vill att köket ska vara klart nu.. Men men det dröjer ett tag till. Kl två så var vi hus mamma och pappa. Niklas och tjejerna kom dit med. Vi fikade på tårta. Niklas hade inte grattat Eddie än. Och så badade vi. Jätte varmt och skönt var det!! Andreas gick iväg han skulle på en hejdå fest med/ på sitt gamla jobb. Vi tittade på tv och tjötade kl tio la jag mig med barnen. Kl 02.40 kom Andreas och la sig.. Kl sex tyckte Cajsa att det var morgon idag.. Kl 06.40 gav jag upp och så gick vi ner. Barnen lekte lite sen gick vi till Konsum och köpte frallor. Kl 10.00 hade alla vaknat och ätit frukost. Sen så åkte vi till Niklas en sväng innan vi åkte hemåt igen. Vi stannade i Vrigstad och köpte mat med oss hem. När vi ätit så satte jag igång med att spackla väggarna och taket i hallen. När det var gjort så målade jag alla dörrfoder på övervåningen utanför barnens rum. Hela 7 st är det då det tog din lilla tid. Men nu är det gjort. Skönt. Så kan jag snart måla/ tapetsera väggarna i hallarna där med. Och så ska jag måla och göra den lilla toan vi har där fin. Nu har jag tittat på farmen och ligger i sängen. Imorgon är det dax för jobb igen. Mina 3 lediga dagar har gått fort men jag har allt hunnit med en del. 

P& k 



Puss kalas 

RSS 2.0