Fotografering

Idag ska barnen till en fotograf . Har bokat 7 min på varje barn. Så Sara har 1 4min innan mig sedan har jag 14 min till mina bran.  Undra om man hinner med ett ombyte på barnen?
Sedan är et jobb 14-19 idag.
Jobbae 17-22 igår efter att mamma och jag gått på stan hela dagen.. Så trött var jag när jag kom hem igår.
Så tack snälla barn att ni sov hela natten och vaknde 6.22 som först.
Nu är jag hungrig.. Frukosttajm!
 
P&K

Halloween

Ja imon är det Halloween och på lördag Alla helgons dag.
Igår så hae mamma och Susanne spökfest. jag och barnen kom dit. Det var så fint dukat och det bjöds på avklippta fingrar (prinskorv) med blod (ketschup) och snorlobbar (grön spaghetti) och inälvor (röd potatismos).  Det var faktiskt gott. Men barnen var trötta och kinkiga hade ju vaknat kl 05.00. Cajsa somnade i bilen på väg hem kl 13.30 och sov till 16.00 lite för länge lite för sent.  Eddie klagade på att han hade ont i magen och började att hulka sig så vi var tvugna att åka hem. Men det var inget fel på han. Han lekte på för fullt när vi kom hem.
'
Idag ska jag och min mamma gå på stan ska bli mysigt inte varje dag man kommer iväg utan barn.
 
P&K

Tisdag 29:e oktober

Det blev inte så värst med den dära stormen.
Jag fick tillåtelse att stänga tidigare och gå hem från jobbet igår, om det hade blivit strömavbrott eller något men det var så lugnt så.
Kl 22.05 när jag låste dörren och gick ut så blåste det till rejält och där kom stormen till lilla Tenhult.
Jag somnade kl 23.00 så märkte inta av den något..
Kl 05 vaknade båda barnen och vill gå ner, jag försökte övertala de att  det fortfarande va natt så vi låg kvar i sängen till 05.30 iallfall. men fy det är alldeles för tidigt..
 
Idag ska jag och barnen till mamma på Halloween fest. Kul. Men först ska jag och Nemo til Huskvran dax att klippa han igen.
 
P&K

Vintertid.

I lördagsnatt så ställde kl om till vintertid. Var trött precis hela dagen igår.. Upp innan kl 06 och isäng kl 21.00
Kl åtta så var jag och barnen  och handlade så hade vi dukat upp en god frukost/mellis kl nio när Andreas kom hem från jobbet. När Andreas la sig så gick vi hem till Sara. Vi fikade och tjötade och barnen lekte.
När vi kokmhem så lagade jag mat det fick bli lasangette. När vi hade ätit så åkte jag och barnen till Huskvrna på loppis. Sedan vidare till Ekohallen. När vi kom hem så krattade vi lite löv. Andreas vaknade inte förens kl 16.30. Så det blev soffmys resten av kvällen. Eddie var hemskt gnällig och trött kl 20.00 så då somnade han på 2 sekunder i sin säng. (Men kl var ju igentligen 21.00) så inte så konstigt.. Cajsa somnade hos mig i soffan till Solsidan.
 
STORM.
 
Ja idag har de utlovat värsta STORMEN..
Jag och barnen ska gå till öppna sedan ska jag besiktiga våran bil för första gången kl 12.30. (Så hoppas att jag kan ta mig till stan.)  Sedan är det jobb 17-22 ikväll undra om det kommer många kunder?!
 
 
 
Denna vecka så har Eddie Lov. Inget Susanne och inget simm...
Men öppna har öppet som vanligt dock stängt på onsdag.
Men har mycket planerat denna vecka.
 
Måndag- besktiga bilen och jobb
Tisdag klippa Nemo och träna
Onsdag inget planerat jobb på kvällen
Torsdag barnen ska till fotografen sen jobb
Fredag LEDIG!
Lördag loppis, kyrkogården,torget, mysa, klä ut oss Alla helgona.
Söndag ta det lugnt eller städa i trädgården.
 
Hoppas att ni får en bra lovvecka där ute!!
 
P&K

Lördag.

Idag så vaknade barnen tidigt som vanligt så kl 07.00 satt vi och åt frukost när Andreas kom hem från jobbet.
Vi myste i soffan ett tag inna vi åkte till A6 och mötte upp Sara vid Ikea. eddie var inne i leklandet medans vi shoppade lite. Sedan när vi hämtat Eddie så åt vi köttbullar uppe i resturangen. Vi sprang in på A6 med en sväng men det var hemskt mycket folk. (Löningshelg). Så vi skyndade oss därifrån , men jag fick med mig nya tomte kläder till Eddie. De sålde ut de på H&M för 30 kr. Andreas sover än. Får se när han vaknar.. Inatt ska han jobba 14h för vi ställer ju tillbaka kl 1h..
 
Igår så hade vi supermysig fredagsmys hos bror min och hans tjejer. Vi gjorde och åt tacos.
Barnen lekte hejvilt. Sedan så blev det lite chips inna vi gick hem i mörkret. Eddie somnade på en gång men Cajsa somnade som först kl 21.30 och jag kom isäng runt kl 22.00
 
 
 
Fredagsmys.
 
 
Innan vi gick hem till Niklas så kom barnen hit och lekte lite, Vi matade hönorna med som har börjat värpa riktigt bra nu. Det är kul.
 
P&K
 

Fredag vecka 43.

Jag har jobbat långa hela dagar i tis, ons och torsdags...
Dagarna går fort som tur är på jobbet men jag ser inte så mycket av min familj dessa dagar. I onsdags så sov både barnen när jag kom hem 19.15 och det hör inte till vanligheterna..
Nu är jag ledig i 3 dagar men istället så jobbar Andreas natt hela helgen.. Tycker inte om detta..
Idag ska jag och barnen till öppna förskolan.
Och ikväll blir det fredagsmys hos brorsan och hans söta tjejer!
 
P&K
 
För inte så länge sedan så kunde man pocka jordgubbar i trädgården men nu är hösten här på riktigt..
 

Måndag vecka 43.

I lördags morse så lämnade jag barnen hos deras mormor och morfar innan jag åkte till jobbet 9-14.
Mamma och pappa tog med sig barnen till Karlskrona och deras hus där.
Så denna helgen har jag och Andreas varit ensamma hemma och jobbat..
I lördags kväll när Andreas kom hem från jobbet kl 20.00 så tittade vi på en film, åt ostbricka och myste i våran nya stora soffa som kom i fredags! Igår så vaknade jag kl 10.00 i lte panik. (Inte ställt någon kl).. Men jag hann till jobbet och jobbade 11-18.30. Andreas jobbade till 22.00 igår så jag spelade bingo när jag kom hem, vann inget..
Sedan så hade jag mini spa i badrummet. Filade hälarna, rakade benen, målade tånaglarna. Och så fick det bli en ansiktsmask på. Va även i fredags och fick fina naglar igen. Så nu känner man sig tip top.
Idag så sov vi till kl 9.00 sedan har vi bara degat runt här hemma. Satte precis på en kopp kaffe och väntar på att barnen ska komma hem igen. Det är väldigt tyst och lugnt.. Barnen kommer hem om ca en timme de har haft en toppen helg. Jag pratade precis med mamma.
 
P&K
 
 
Nya kuddar till nya soffan.
 
 
 
Innan soffan kom så såg det ut så här.
 
 
 
Sedan så här. Vi är super nöjda!!
 
 
 
Mys hörnan.
 
 
Ljus och mys i lördags kväll.
 
 
Tjoho..
 
 
 
 
 

2:a jobbhelgen är snart här.

Igår så var jag hos tandläkaren och det gick bra. Han sa att han kunde skriva en remis för att operera bort min ena visdomstand som jag har haft lite problem med. Den kommer inte att växa fram mer för att den får inte plats och så är det bara halva som har kommit fram.. Men jag sa att jag ville avvakta lite.( Det lär ju kosta några tusen). Och just nu känns det bra.
Jag var hos tandläkaren när jag hade lämnat Eddie, direkt efter så åkte jag till A6 och shoppade lite.
Eddie fick nya regnkläder och fodrade gummistövlar. Och så köpte jag 2 kuddar till nya soffan och en bricka att ha på bordet. Fyndade även lite kläder till barnen. Så mitt shopping begär stillades något.. Kom hem runt 12 snåret då åt jag, Andreas och Cajsa middag. Sedan cyklade Andreas till jobbet och jag och Cajsa åkte och hämtade Eddie. Vi åkte direkt  till öppna förskolan, vi mötte upp Sara, Oliver och Emil där. Barnen lekte och hade kul. Vi var hemma igen runt kl 16.00. Sedan busade, städade och åt vi lite innan barnen somnade kl 20.00 och jag kl 21.00..
 
Och ja idag kommer våran soffa strax efter kl 13.00 ska de komma.
Jag har en tid i stan kl 10.30 ska fixa nya naglar!! Jag ror att jag har bestämt mig för vitt,lila,silverglitter naglar denna gången. Ikväll blir det mys i sofan med alla mina älsklingar!!
 
P&K
 
 

Torsdag den 17:e oktober

Igår så kom Anneli med Sixten och Sara med Emil förbi en sväng på förmiddagen. Vi fikade och tjötade. Anneli stannade på lunch med. (Fläskpannkaka). Nu har jag jobbat kväll 4 dagar på rakan och jag har varit så sjukt trött... Barnen vaknar ju tidigt och jag har fått gå in till Cajsa nästan varje natt för att ge henne sin tutte.. Men nu är jag ledig i 2 dagar. Jag är jätte sugen på att åka till Hjo. Det nya Hem&Hobby öppnar där idag. Jag är även sugen på att åka till GeKås i Ullared men dit får det bli en sväng nästa månad. I helgen så jobbar både jag och Andreas så det är dax för barnen att vara hos sin mormor och morfar igen. De ska få följa med de till deras stuga i Karlskrona. De har inte bestämt om de ska åka hem på måndag eller söndag än. Troligtvis så kommer vår nya soffa och soffbord imorgon. Så då blir det en mys helg i soffan med mannen i mitt liv.!  Idag ska Eddie till Susanne och jag ska till tandläkaren kl 9.10. Jag var där i måndags med. cajsa skulle på 2 års kontroll. Det gick bra.
 
 
 
Barnen i väntrummet hos tandläkaren.
 
Nu har Cajsa fyllt 2 år och det betyder att det är mindre än 3 månader kvar tills Eddie fyller 4 år.
Men innan dess så ska vi ha hunit avverka alla helgona, jul och nyår.
I år så firas julen hemma hos mina föräldrar och så blir det hos Andreas föräldrar i mellandagarna/nyår. Vet inte när jag får mitt jobb, julschema än. Så det återstår att se.
Vi har inte börjat med julklapparna än så snart dax att ta tag i det.
 
Oj här kom det visst med en bild till. hihi
Nej nu ska jag sluta att skriva, klä på barnen och släppa ut hönsen.
P&K
 

Kalas

I fredags så var min familj här och firade Cajsa. Hon fick så mycket fint!! Tack ska ni ha!!
 
Lite bilder från kvällen.
 
 

Cajsa 2 år!!!

I GÅR SÅ BLEV VÅR LILLA TJEJ HELA 2ÅR!
Vi väckte henne med paket på sängen innan jag gick iväg till jobbet.
Sedan på min rast så åt vi smörgåstårta och bakelser. Så tror allt att hon fick en ganska bra dag ändå! sedan jobbade jag hela kvällen med.
 
 
En nyfödd liten skrutta.
 
 
6 månader.
 
 
Cajsa 1år.
 
 
18 månader.
 
 
 
2 år!!
 
P&K
 
 
 
 
 
 

Förbereder

I förmiddags så åkte vi och köpte det sista till kalaset ikväll. Det fick bli Mc Donaldsmat på vägen hem. Andreas jobbar 12-18 så han är på jobbet nu. Cajsa sover och Eddie ligger i soffan med sina "tjejer" och tittar på tv.. Tjejerna Tilde och Tyra flyttar hit idag de ska bli/är våra nya grannar och Eddie och Cajsa älskar de!!
jag har förberett tårtan, dukat, diskat och plockat fram det som går. Dammsugit och skurat , krattat löv har jag oxå hunnit med. Så nu får det bli en liten pause till kl 17.00 innan det sista ska fixas. Innan gästerna dyker upp runt kl 18.00
 
P&k
 
 
Cajsa på förra kalaset. Ikväll ska hon nha e annan fin klänning!
 

Fredag och kalas dax igen!!

Idag ska vi handla lite.. Sen ska jag baka en  tårta, städa, fixa och dona lite. För kl 18.00 kommer mina föräldrar ,syskon med respektive och barnens kusiner på kalas.
 
Sedan är det jobb hela helgen som gäller..
 
P&K

Höns

Det är så mysigt att ha höns. Imorse så gick jag och barnen ut och släppte ut de och tittade om vi hade fått något ägg. Inget idag och så plockade vi bort lite bajs... Vi fick de i söndags och 2 ägg har vi fått hittills..
 
P&K

stolt mamma

Igår så var det dax för Eddies läkar tid. (Glömde bort den förra veckan).. Jag fick prata lite med läkaren sedan så fick han lämna blodprov. Så duktig var han. Hela 6 rör med blod tog de. Nu ska gluten, laktos, tarm, mag bakterier mm kollas upp. Kan kanske få svar på fredag redan om de hittar något. Jag hoppas egentligen att de inte hittar något och att allt är normalt.. Men det återstår att se..
 
 
 
Idag är jag ledig. Eddie ska till Susanne. Då går nog jag och Cajsa till öppna. Andreas jobbar eftermiddag.. När jag hämtar Eddie så ska vi träffa Anneli och Sixten i en lekpark.
 
P&k

Jobb

Har middagars rast på jobbet nu.. Jobbar till kl 19.00 sedan ska jag hämta mina busfrön hos mamma. ( Andreas jobbar kväll denna vecka).. Sen så blir det soffhäng resten av kvällen. Jobbar på torsdag igen.. 

P&k

Seg söndag...

Idag sov jag till 9.15 helt underbart skönt!! Andreas gick upp med barnen 3 timmar tidigare!!
Vi åt en tidig middag kl 11.30 sedan packade vi lite fika och gick ut i skogen och fikade vid ett vindskydd.
Andreas och Eddie är ute och grejar i trädgården medans jag och Cajsa ligger och myser i soffan till Pippi.
 
Imogon ska det jobbas 8-19..
 
P&K

Kalas dax!

Idag har vi haft det första kalaset för Cajsa. Och det var Andreas familj som kom på besök!
 
 
Kalas fina barn!
På fredag kväll så kommer min familj hit och så fyller hon nästa söndag men då jobbar jag hela dagen..
Cajsa fick mycket fint, leksaker, kläder och en tavla. Tack så mycket allihopa!
 
Vi bjöd på middag. Biff sås och potatis sedan blev det tårta och kaffe.
 
 
Cajsa somnade så gott hos mig efter att gästerna åkt hem.
 
 
Söta lilla unge tänk att du snart är 2 år..
 
Barnens farmor och farfar hade även med sig 6 st hönor. Andreas har snickrat och grejat på hönshuset och utegården hela sommaren och igår blev det klart!! Vi var och hämtade halm och spån igår,
 
Det ska bli mysigt och kul att kunna hämta sina egna ägg!!
 
 
Nej nu tror jag alt att jag ska passa på och vila en stund!!
 
P&K
 
 
 

3:e oktober

Det onda i axeln är borta idag.. Mycket märkligt...Idag är det jobb 9-19 men vi ska visst ha personal möte kl 18.00 så kommer nog inte hem förens kl 20-21 någoting.. Så idag ser jag inte mina ungar mycket. Jag får passa på att morgon mysa med de nu!!
 
Igår så fyllde min kompis Sara 30 år!! Grattis grattis.. Vi börjar ju att bli gamla nu..
 
 
Eddie och Oliver (Saras pojk) i kyrkan en fredag efter öppna. Lyssnar på vad prästen har att säga.
 
P&K

Ont..

Jag har så ont i axeln..
Det började natten till i lördags. Jag hade jätte ont i lördags kunde knappt prova kläder. I söndags kände jag av det men inget i måndags eller igår så jag gick och tränade. 30 min pump och 30 min cykling. Men när vi efter cyklingen skulle rulla axlarna framåt så knackade det till i axeln och det gör så ont det känns som att det bara har blivit värre under natten.. Vad är det för fel. (Är det något som smittas?) Både mamma och Andreas har haft så ont i axeln så de har fått gå till VC och fått kortison spruta. Hoppas att jag slipper det men det är ju så typiskt nu när man har börjat jobba igen... Aj aja aj

1;a oktober.

Det gick bra att jobba igår  mmen det var bara det att barnen somnade i soffan strax efter jag gått så Andreas trodde att det var för natten och la de i sin sängar... Kl 21.30 kom de ner igen och skulle kolla på tv så de var vakna när jag kom hem .. Men Cajsa somnade ganska så fort hos mig när,, jag la mig. Men Eddie guu va han krånglade kl 00.45 hade vi fortfarande inte somnat så då gick Andreas in med han i hans säng han hade krånglat en stund till men till slut somnade de båda 2 där inne. Och så upp kl sju idag.. Jag fattar inte att ungarna orkar..
Idag ska eddie till susanne så då ska jag handla lite sedan ska vi till hans simm och så blir det träning ikväll.
 
P&K
 
 
Mina goingar. Fick dessa fina kort av min bror förra helgen när jag jobbade..
 

RSS 2.0