30 december.

Idag fyller vår Nemo 10 år. Så om 8 veckor har vi haft han här hos oss i 10 år, helt galet va tiden går fort!! 

🎈🎈

I lördags så åkte vi hem igen. Efter nästan 5 dagar hos svärföräldrarna, borta bra men hemma bäst! Vi var hemma strax efter kl sex. Vi plockade upp alla nya julklappar och satte igång en tvätt. Vår granne Eric kom upp en sväng, barnen lekte med sina saker hela kvällen de somnade 23.30 de sov en stund i bilen hem.. 

Igår var det dax för jobb igen 11-17.. Idag är jag ledig igen. 
Vaknade 8.30 gött med sovmorgon. Andreas hade gjort ägg och bacon till frukost. Först så gick han en promenad efter frukosten och sen jag. Vi har varit på badhuset i Sävsjö och sen så handlade vi på Netto på vägen hem. Vi avslutade med ett besök på pizzerian i Vrigstad. Nu myser vi i soffan hela familjen. 
Imorgon är det jobb 7-18 och på torsdag 10-18 sen är jag ledig i 3 dagar!! Imon kväll blir det god mat och Bingolotto för våran del!! Gott nytt år på er!! 











Nemo får gottetallrik av barnen. 

P&k

26:e december.

Idag vaknade vi strax efter kl åtta. Strax efter kl nio lämnade vi barnen hos Mattias och Ullrika. Så åkte jag och Andreas till Marieberg och mellandagsrean. Jag fick stå över 30 min i kö på H&M sen så orkade vi inte så många mer affärer.. Nu har vi hämtat barnen och de hade haft det jättekul! Ikväll blir det film och godis i soffan. 
P&k

Julafton del 2

När tomten varit här så öppnade vi alla julklappar. Så nu har bi ätit och alla börjar att röra på sig. 
Jag är super trött så snart blir det sängen. Tusen tack alla för idag, p& k 


Tomten och alla barnen. 

Julafton 2014


Öppnar julstrumpan i sängen 


Julklappar framför granen. 



Svärfar får en puss av getabocken. 



Ute och gungar efter maten och innan Kalle på tv. 

Ja nu sitter vi och kollar på Kalle..  
Kl 16.00 kommer tomten. 
Sen så är det dax att öppna paket. 
Hoppas att alla har en bra dag! 

P&k 

23;e december.

Kl 09.00 idag så packade vi in oss i bilen och åkte 25 mil hem till barnens farmor och farfar. Vi stannade till i Hjo och åt en pizza och var inne en sväng på Hem&Hobby. 

När vi kom hot så fikade vi lite och åkte och handlade på ica när vi var tillbaka så klädde vi granen och duschade. Nu spelar jag Bingolotto i min ensamhet.. Ingen annan här som är intresserad.. 
Cajsa har precis somnat jämte mig i soffan.. Barnen är fortfarande febriga, när ska det gå över? Fast det märks inte på de, som tur är! Imorgon så är det julafton och jag ska åka till Örebro för att hämta Andreas bror och tjej.. Inte vad jag hade räknat med, men men.. De kommer inte hit annars.. Sen så blir det mat, Kalle, julklappsutdelning.. 
P&k 

Barnen framför granen! 

21:a december.

Då var denna helgen till ände., 
I fredag var jag ledig. Jag och barnen var och handlade , städade och fixade iordning här hemma. Andreas jobbade till kl 13.00 kl 16.30 kom de första gästerna, som barnen har längtat och tjötat om detta hela dagen. Vi firade lilljul hos oss och det var super mysigt. Mamma pappa Niklas Filippa Felicia Linus Tobias och Linnea kom, vi åt skinkmackan och gröt. Kl 19.00 kom tomten sedan så öppnade vi paket! Sen vart det kaffe glögg och saffranskladdkaka. Kl 22.00 gav vi upp då var alla nöjda och glada! Lördag då städade vi och åt rester sedan så jobbade jag 14-21. Idag har jag bäddat rent i sängarna och tvättat 3 maskiner med tvätt. Vi har ätit tacos och så har jag packat inför nästa vecka. Eddie fick feber fredagkväll., han mådde bra på dagen igår men sen på kvällen var det feber där igen. Lika dant  idag. Och även Cajsa fick feber ikväll .. Så hoppas de är friska tills på onsdag. Fick byta jobbpasset imon så de är hemma ifrån dagis. Jag ska jobba 17-21.00 imon. 
Bildr kommer senare då jag förde över alla bilder till datorn idag.. P& k 

16:e december

Nu har jag jobbat 6 dagar och nu äntligen är min lediga tisdag här! 
Förra tisdagen så kom mamma hit. Vi spacklade trapphuset och målade taket. 
I helgen så har jag målat allt vitt. Trappräcke, lister och dörrfoder. 
Idag kommer mamma hit igen och idag så ska tapeterna upp! Hoppas att vi blir klara med det idag!
Denna veckas jobb måndag onsdag torsdag och lördag. 
På fredag blir det julfirande här hos oss. Mysigt!! 


Så här ser hallen ut nu. 

Vi fick även upp de fina kopparlamporna över biljardbordet. 


 
Någon gång i framtiden ska jag även slita loss plastmattan på trappstegen och måla de vita! Tycker det är så fint. Bild lånad ifrån instagram. 


Jag och barnen klädde vår lilla gran i söndags. 

I torsdags så var vi även på barnens Lucia  firande i Rörvik. Det var fint och mysigt. Barnen var pepparkakor. Fick tyvärr inga bilder på mobilen. Jag har inte fört över ifrån kameran till datorn än. 




Cajsa var så söt i söndags när jag skulle sminka mig innan jobbet så skulle hon också ha.. Mitt lilla ❤️. 

P&k

8:e december.

Vi har haft fullt upp under mina 3 lediga dagar. I fredags så hälsade vi på en granne här på landet. Sedan så hade jag och barnen en myskväll medans Andreas var på julbord. 
Lördag morgon så åkte jag och barnen till Tenhult. Andreas stannade hemma och jobbade extra hela helgen.. 
Först så blev det fika hos Sara sedan så  gick vi på A6 med mamma. Cajsa lämnade jag själv på Småland på Ikea och hon hade haft skoj! Sen så åkte vi hem till mamma en sväng innan vi åkte till Niklas för att fira Felicia som fyllde 4 år. Vi sov över hos mamma och pappa. Söndagen spenderade vi 4 timmar på Leos lekland innan vi åkte hem igen! Lyckliga och glada barn ! 


Söta Felicia! 


Paket. 


Lördagsgodis!!

Ma och Niklas. 


Eddie och Filippa. 


Jag och mamma smet in på Rusta en sväng. Köpte denna tapet till trapphuset . Blir nog bra!! 

P&k 

1:a december!

6 dagars jobb är äntligen över. Imorgon är jag ledig igen!! Jobb onsdag och torsdag och sen en lång ledig helg! 
Andreas ska på julbord fredag kväll och jag ska ha mys med barnen. På lördag ska vi till Tenhult på kalas och fira Felicia som fyller 4 år då.  Ja i helgen så har jag jobbat men även hunnit med att göra lite julgodis.  Knäck , ischoklad, weinernogat , marsipanfigurer. I Lammhult så var det julmarknad i lördags. Men jag satt i kassan. Och när jag slutade så åkte jag fort hem.  I morgon så står det städ på schemat. Tråkigt att man alltid ska behöva stöda på sin lediga dag.. Jag hann iallafall med att städa sovrummet och badrummen innan jobbet idag. Jag måsta ta tag i projektet renovera trapphuset med. Ser ju inte så fint ut nu utan tapeter.. 

P&k 

RSS 2.0