Lunch rast.

Nu går jag in på 3:e jobb veckan. 

Igår så var vi och badade. Ungarna älskade det sen så stannade vi i Vrigstad och åt pizza. När vi Kom hem så målade jag klart Eddies rum så nu är det bara en vägg kvar som det ska upp tapet på.  Kvällen avslutades med Bingolotto, glögg och ädelost. 
En riktig Myspys helg har vi haft! 

P&k 


Eddies rum. 



Vi har även halloween pyntat matsalen. 

Myshelg!

I fredags så jobbade jag och Andreas till kl 13.00 sen hämta barnen och lämna de hemma. Vår granne Nina kom och passade de! Vi åkte till Jönköping till banken.  Där vi lämnade över nycklarna till huset i Tenhult och skrev alla papper. Så nu är vi av med det!! Känns skönt men lite sorgligt vi har ju ändå bott där i 11 år och har en massa fina minnen därifrån. Men nu ser vi framåt i vårt drömhus på landet!  I går så åkte vi en liten loppis runda. Vi köpte med oss god sallad hem ifrån ica. Jag kom igång med att måla Eddies rum!  Kl 18.00 så var vi hos min fd jobbar kompis Åsa ifrån Tempo. Vi fick god mat och fika. Barnen busade och höll igång. Kl 22.00 var vi hemma igen. 

Barnen somnade i bilen hem. 


Jag och Cajsa lockade håret innan vi åkte iväg. 

Nu är det vintertid kl ställdes tillbaka en timme inatt. 
Idag ska vi åka till Sävsjö och deras badhus och sen äta något gott. I eftermiddag ska jag försöka måla 2:a lagret med färg i Eddies rum. 

P&k 

Ledig tisdag igen!!

Så skönt med en ledig dag i veckan. 

Det hade gått jättebra för Nina och Eric att passa barnen i lördags. Och det gick bra i Tenhult med. I lördags kväll kom Nina och Eric igen och tittade på Så mycket bättre med oss. I söndags så städade vi huset och lagade matlådor till veckan. Sen så jobbade jag 14-21. 

Igår var det jobb 11-17 
Och imorgon har jag min långa dag. 7-18... 

Idag så jag vi bakat kladdkaka, sockerkaka och frallor.  Nu kom Nina upp på lite kaffe. 

P&k 

Fredag kväll!!

Oj va veckan har sprungit iväg.. Jag är helt slut på kvällarna.. Går opp 5.20. Väcker barnen 5.50 sen så sitter vi i bilen 6.05 och så börjats jag att jobba 07.00. 
Barnen går hos en en underbar Dagmamma i Stockaryd men det ligger helt åt fel håll.. Jag får åka 7.5 mil varje dag för att hämta och lämna barnen och sen till jobbet. Istället för att barnen ska gå på dagiset här i byn. Då behöver jag bara åka 2 mil om dagen istället. Ochjag  kan lämna de 6.40 istället för 6.15. Och så hade jag kunnat sova lite längre med!! Men tycks så är det som så att det står 9 barn i kön till dagiset.. Men så fort de får plats där så flyttar vi över de dit! 

Imon ska Nina och Eric passa barnen en sväng medan jag och Andres åker till Tenhult och hämta det sista vi har kvar i trädgården. Och visar de nya ägarna pannan och lite annat. 

Nu har vi fredagsmys i soffan! 

P&k 

Ledig tisdag!

Ja nu är jag ledig alla tisdagar. I 6 veckor framåt iallafalla. Igår jobbade jag första dagen på nya jobbet och det gick bra. 3 timmar i kassan 1 timmes lunch och sen 2 timmar till ikassan. 11-17 kommer jag att jobba alla måndagar. Onsdagar 7-18 och torsdagar 8-17. Sen lite olika på fredagar men varannan helg.  Igår så fyllde vår söta lilla dotter hela 3 år!! Grattis Cajsa! ❤️❤️❤️



En glad tjej som fick ett lekhus! 

P&k 

Fika


 
Idag så bakade jag och barnen
Cupcake ! 

De var goda till fikat. 

P&k 

Hemma igen.

Igår så blev det lite kalasande för Cajsa. Fick inte så många bra bilder men här kommer några. 


Cajsa och Wilma leker. 


Present öppning. 
Wilma är allergisk mot jordnötter och olyckligtvis så hade Eddie tagit upp några på rummet i fredagskväll och Eilma hade fått i sig en.. Så när vi skulle sätta oss och fika började hon att hosta och spy. Så Mattias och Ullrika fick ta med sig henne och möta upp en ambulans. De fick hänga med till sjukhuset och hon fick kortison och adrenalin. Och mådde sen bra på kvällen. Vilken tur att det gick bra. Lilla gumman. Cajsa som så gärna ville leka mera. Vi åkte hem kl 16.00 och var hemma 19.30. Så det tar 3,5 att åka biten till farmor och farfar nu.. 

Jag har glömt att skriva att i onsdags kväll så hade vi kalas för Cajsa med här hemma med min familj. 




Jag har sytt matchande kläder till oss. 




Och imon fyller hon 3 år. Tänk va tiden går fort. 

Hej hopp!

Hallå hallå! 
Här vänder vinden fort. 
Denna vecka har jag fått jobba hela 3 dagar på tempo. Måndag,tisdag och torsdag. Men i torsdags så ringde de från ica i Lammhult och ville att jag skulle provjobba där. Så igår jobbade jag 7-13 där och från och med på måndag så ska jag jobba heltid i kassan i 6 veckor!! Jag fick ett sjukvikariat. Sen så får vi se om de behöver mig mer eller inte.. Så nu blir det inget mer jobbande på Tempo det är sålt och de nya ägarna tar över 3:e november och de behövde inte mig... 😩 så efter dessa 6 veckor kanske jag är arbetslös igen.. Jag har varit och pratat med chefen på Konsum i Sävsjö. Och han verkade intresserad så det kanske kan bli något jobb där framöver.  Ja nu är det slut pratat om jobb. Efter jobbet igår så åkte jag och Andreas och hämtade barnen hos dagmamman sedan åkte vi till Finnerödja och till svärföräldrarna. Vi har sovit här inatt. Lite senare idag kommer Andreas syskon hit och vi ska kalasa lite för Cajsa innan vi åker hem igen. P&k 

Snart är helgen slut.

I fredagskväll hade vi våra grannar över på lite middag. Vi bjöd på kräftspad och bröd. 

Dukat bord. 
Vi spelade även ett parti biljard. 

Igår så var vi ute och fixade i trädgården. Krattade ihop en massa löv. Andreas la sig tidigt, jag och barnen avslutade lördagen med att titta på Fångarna på fortet. 

Idag så har vi vart ute och städat lite till i trädgården. Jag och Cajsa tog cykeln ner till mamma en sväng innan. Nu står fläskpannkakan i ugnen sen ska det ätas middag.  I morgon är det måndag igen och kag har varit helt arbetslös i 2 veckor.. 

P&k 

Cajsas rum! Hon är så stolt över att det är ROSA!! 



Fredag igen.

Det slog mig att om 10 dagar fyller Cajsa 3 hela år. Va tiden går fort!  Igår så var barnen hos Lotta, och jag målade listerna i Eddies rum. På kvällen var vi hos Nina och Erik och hjälpte de att få upp deras tv på väggen. Ikväll ska de komma hem till oss på lite fredags mys. Det blev ändrade planer vi skulle åka till Finnerödja i helgen. Men vi åker dit nästa helg istället. Och helgen efter det ska de nya ägarna till huset i Tenhult och vi träffas i huset för att gå igenom det och visa hur allt funkar. Ska bli så skönt att bli av med huset där. Och bara ha 1 hus att tänka på. 
Jag vill så mycket i huset och vill att det ska gå fort men allt tar sin lilla tid.. 

Pk&k 


Våra nya köksstolar som kag har börjat måla. Men det tar sin lilla tid. Målat 3 lager och nu ska jag gå på och måla benen med.. 




Ett lager färg på dessa bilder. 
Ni får se färdigt resultat sen. 

Renovering

Nu är Cajsas rum nästan klart. Bara nytt golv som fattas. 







Jag har även gjort om en Ikea ek malmbyrå. Se så fin den blev! 




Ja nu är jag nöjd över arbetet i hennes rum. 
Igår så målade jag elementen i Eddies rum så nu har jag börjat där med! 
Jag har inte jobbat på över en vecka så det är ju allt lite tråkigt.. 
Andreas fick feber i söndags och mådde inte alls bra. Han är tillbaka på jobbet idag. 
Ihelgen så ska vi åka upp till Andreas föräldrar barnens farfar fyller år på fredag och då är det bara 11 dagar kvar tills Cajsa fyller så vi firar båda när vi kommer upp på fredag. På lördagen tänkte jag åka till Laxå och Dollarstore en sväng. 
Barnen ska till Lotta på torsdag så då ska jag nog börja måla listerna i Eddies rum. 

P&k

RSS 2.0