Lördag sista Mars..

Idag så klev vi upp kl sex ock åkte till loppiset på kulturhuset. Fick tag i en ståbräda till vagnen. Var nog det enda fyndet.. För Eddie hade sparkat av sig sin ena stövel och vi hittade den inte.. Så typiskt helt nya var de vi gick flera varv och letade och tittade men ingen av oss såg den.. Och vi hittade inga att köpa heller.. Aja får väl åka till Stadium i veckan och köpa nya. För det lär väl behövas ett tag till efter all j--la snö som har kommit igen..
Sedan tog jag med mig mamma bort till bytardagen och där blev det lite fynd gjorde i barnkläder cajsa fick en hel hög och Eddie fick ett par pop jeans fanns inte så mycket kill kläder i hans storlek.



Här kommer det en bild på kläderna. Mamma betalade lite tack så jätte mycket.!!



Cajsa i klänningen. Det stog 9-12 mån i den men den satt bra på henne lite lång kanske men hon kommer att bli super söt i den till sommaren.

Ja Cajsa hon växer så det knakar har bytt ut kläderna i henns garderob storlek 62 åkte ut så nu har hon 68-74.
På hennes 5 månadrs kontroll så vägde hon 7880gram och var 65cm lång.
Om 2 veckor är det dax för 6 mån kontroll ska bli spännande att se hur mycket hon har gått upp tills dess.

När vi kom hem så åt vi mat och satte på en film.



Mina killar somnade så gott i soffan.
Så jag och Cajsa fick titta själva men nu är vi alla vakna.
Få se vad som händer resten av dagen

puss hej

Torsdags bilder igen..

Ja jag vet inte varför jag skrev så i förra inlägget det är ju fredag idag.. Fast det känns som lördag..

hoppla hej..

Torsdags bilder



Mina nya skor.



Cajsa spanar in de.



Jag och cajsa jag har på mig den ena tröjan.


Och här kommer det en bild på den andra jag köpte.



Annelii och jag åkte till City Gross i veckan.



Eddie körde lite bil!



Cajsa fick smaka på välling igår för första gången. (Fast hon blir inye 6 mån förens om 2 veckor).
Hon drack 50ml och höll i flaska själv. Hahha så lite gott tyckte hon nog allt att det var..

puss hej

Fredag

Då var fredagen kommen och helgen tar sin början.
Strax innan kl tio idag så begav vi oss till A6 hade lite små ärenden att fixa. Var även inne på Stadium köpte mig ett par spring skor. (Äntligen) Fick även med mig 2 st tunna randiga toppar hem en blå/vit randig och en rosa/vit randig. Det var 25% på hela köpet och det är det ända fram till 9/4. De hade billiga gummi stövlar till barn både med och utan foder skulle kosta 75 kr efter rabatten och det är billigt men vågade inte köpa några vet ju inte riktigt vilka storlekar barnen har på fötterna till nästa höst/vinter..

Nu är Andreas nere i den blivande tvättstugan och grejar lite. Hoppas på att den blir klar denna helg!! Då kommer det lite före och efter bilder som vanligt.

Nu blir det fredags mys för hela slanten resten av dagen/kvällen!!

( vi åt mat idag på IKEA mycket billigt 127 kr för hela familjen med 3 köttbullemenyer,3 dricka 2 kaffe 1 kaka 1 sallad och 2 förrätter)

bye

Torsdag!

Om en vecka är det skärtorsdagen. Snart påsk! vad ska ni hitta på i påsk då?
Min man ska jobba både fredag, lördag, söndag och måndag 2 13 timmarspass och 2 12 timmars pass.
Så det blir en lugn påsk och mycket mys med barnen (för min del).


Idag så har jag varit på berga och köpt mig ett 10-kort så nu ska jag börja gå på mamma/barn gympan med Cajsa varje torsdag. Kommer ha träningsvärk imorgon säger jag bara.

I eftermiddags så tog jag och Sara med oss barnen till skogen och ett vindskydd vi fikade och myste lite.
Vi var riktigt kalla när vi kom hem strax efter kl sex. Nu har Eddie druckit välling och jag ätit mackor ska nog sätta Eddie i ett bad innan han ska sova.

Ikväll är det Biggest Loser final kl 21.00 detta får jag inte missa vilken skillnad att man kan gå ner så många kilon och förändra sitt liv på några månader.

Själv har jag nu lyckats gå ner 5 kilo på 2 månader. Så bara "8" kilo kvar tills jag når min dröm vikt.
Det är något som jag har lovat mig själv att klara av detta året!!! det5 är bara tgill att kämpa på.
jag gick upp 11kg när jag väntade cajsa och har nu gått ner 16kg.. klappar mig själv på axeln!

kilo och hej!!


Onsdag

Snart har halva veckan gått.
Idag somnade Eddie när jag hämtade honom han ligger ute och sover i vagnen ska snart väcka han. Däremotg så ha Cajsa kanske sovit 20 min idag... Hon somnade 22 igår oc h vaknade 06.00 lika glad som alltid.


här sitter hon och leker i babygymmet.



Puss på er!!

Tisdag

Japp igår så blev det en sväng till öppna och på eftermiddagen åkte vi en sväng till mamma så en heldag med en massa lek.

Idag när jag kom hem efter att lämnat Eddie så åkte Andreas och tränade när han kom hem så sprang jag spåret när jag kom hem så duschade vi och åt mat tittade på 30 grader i februari som vi missade igår. Sen var det dax att hämta hem Eddie igen.  Han har inte sovit middag idag så hoppas han somnar snart igår han kl bli strax efter nio innan han somnade. Och kl tio sov Cajsa så sent för båda barnen. Nu ligger Eddie i soffan och dricker välling och tittar på Lotta (nya favoriten). I eftermiddags så var grannen här med sina pojkar de lekte och vi fikade lite när de gått så gick vi hem till Sara på lite mera lek.
Så full fart hela dagen.

puss hej

Måndag och ny vecka!!

Ja idag är det måndagen den 26:e mars. (om en månad fyller jag år). Vecka 13..
Denna vecka jobbar Andreas eftermiddag så är det någon som vill ses någon kväll i veckan hör av er!!
Idag har vi inget planerat än så länge går kanske till öppna.
Imon ska Eddie till Susanne på onsdag till bergatrollet och på torsdag till Susanne.
Denna vecka ska jag försöka rensa lite i källaren. På torsdag eftermiddag så ska jag lämna in kläder och bebis saker som jag ska sälja på bytardagen som är här i Tenhult på Lördag.

Igår var Sara och Henry här och hjälpte oss att fälla några fler granar som vi vågade oss på men har fortfarande 8 st kvar STORA som ingen vågar att fälla....

Vi får se vad mer som hittas på i veckan..

puss hej

Jämnförelse

Eddie vs cajsa

Tänder

Eddie 4 månader
Cajsa inga än.

Rulla runt

Eddie 4 månader
Cajsa 3månader

Sitter själv

Eddie 6 månader
Cajsa 5 månader

Kryper

Eddie 7 månader
Cajsa inte än

Går

Eddie 11 månader
Cajsa Inte än

ja Cajsa ligger ju före än så länge så vi får se fortsättning följer..


Lördags forts..

Andreas kom upp strax efter förra inlägget. Jag väckte Cajsa kl åtta sen åkte vi till kulturhuset. Blev lite små handlat till Cajsa. När vi kom hem så fortsatte Andreas i källaren men nu gav han upp kryssen och lite annat tog slut.
Andreas gick upp och la Eddie nu tror att han somnade själv. Kl tolv så köpte jag 6 st ministar på Sibylla som vi åt till middag ute på en filt i trädgården i solen. Cajsa siter i matstolen här jämte mig och leker för fullt. Få se vad kvällen bjuder på.

puss hej

Lördag.

Igår lät jag Eddie vara uppe lite längre men han sov inte längre för det kl 06.00 vaknade han idag. Båda barnen sov hos mig inatt i våran säng. Andreas har börjat kakla i källaren där vår blivande tvättstuga ska bli. Vet inte hur länge han höll på tyckte att jag hörde honom någon gång runt tre inatt. Han sover i källaren så får se när han kommer upp..

Denna  natten har jag fått sova hyfsat. Jag och Eddie la oss 21.20 Cajsa somnade 19.30 vaknade första gången kl 01.00 av ett brak då har Eddie trillat ur sängen. vaknar sedan kl 02.40 av ett till brak då har Cajsa trillat ur sängen.
Stackars barn vilken schock att vakna upp så mitt i natten både för de och mig. Men så har jag matat cajsa ett par gånger med.

Igår så började jag att gallra bland våra granar som vätter mor grannen som har 3 st dalmatiner.
Fick ner hela 6 st relativt små granar men ändå känner mig rätt så stolt!! Så nu har vi 12 st stora granar kvar som ska ner och 2 som jag tror att jag klarar..

puss hej..

Vilken natt det blev...

Jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt så kl 19.30 låg jag i sängen kl 21.00 vaknade Eddie jag gav han sin napp sen somnade han om men strax efter så vaknade Cajsa och spydde ner hela mig och sig själv så upp och byta pyjamas då vaknade Eddie och kom in till mig opch då spydde Cajsa en gång till över hela sängen så bara att byta på henne igen och bädda rent. Kl 22.30 så var jag klar med allt då bestämde vi att Andreas skulle sova inne hos Eddie för han var ju nu klarvaken och Cajsa med...Cajsa hon krånglade och små kräktes lite igen så kl 00.10 slog vi igen våra blå.. Eddie och Andreas hade tittat på film i hans säng men de hade somnat rätt fort. Cajsa fick sova på min plats i sängen på en handduk och ligga högt med huvudet då hon är genom förkyld. Hon vaknade från och till hela natten och kl sex så var hon vaken och glad igen.. Så det blev inte många timmars sömn inatt igen.. När ska man få sova? Är helt slut både i kropp och själ.. Men ska försöka sova middag med henne nu på förmiddagen. Andreas är med Eddie just nu är de nere i källaren och grejar lite.

natti natti

Förkyld

Ja igår när jag va med Cajsa på baby massagen (som var sista gången) så kännde jag att jag bara blev mer och mer täppt i näsan och det blev bara värre under dagen. Och dunder huvudvärk (som jag för övrigt haft i en vecka) och lite halsont. Tog feber på kvällen men den visade inget. Natten har varit skitjobbig. Cajsa har också blivit skit förkyld så hon vaknade flera gånger inatt och var ledsen och kunde inte äta eller ligga ner.. Stackaren. Så det var bara till att bulla upp med kuddar och halv sitta med henne. Eddie kom in till oss kl fem så han sov ju nästan hela natten. men Cajsa vaknade kl sex typiskt när Eddie låg och sov så gott jämte mig.. Aja bara till att gå upp....

Idag så har Eddie varit med sin dagmamma och mormor och deras barn i stan de va på en jätte stor lekpark och fikade i solen sen så åt de pizza innan de tog bussen hem igen.  Han hade verkligen haft en toppen dag!!
Men han somnade inte på vägen hem så vi stannade ute och lekte gick in strax innan kl fem och då bröt helvetet loss..


Så sur han blev och skrek och hade för sig. Så kl sex låg han och sov i sin säng efter en flaska välling.
Ska bli spännade och se hur rolig den här natten blir.
Jag satte precis Cajsa i matstolen jämte mig här vid datorn och när jag tittade på henne så sov hon med..
Båda barnen somnade innan kl 18.30 va har hänt?? För mycket frisk luft kanske? haha
Ska väl också ta och gå och lägga mig ifall det inte blir så mycket sömn inatt men det känns lite tidigt än så får väl hålla mig vaken till åtta iallafall.



Så här somnade lilla stumpan idag..



Cajsa gungade ute i solen..

TRÖTT..

Ja nu har Eddie vaknat 5.30 i ett par dagar + att han vaknar varje natt och krånglar och vill inte ligga kvar i sin säng utan ska in till oss. Det som gick så bra ett tag men det går väl upp och ner.. Och så är man vaken när man matar Cajsa på nätterna med. Känns som jag aldrig sover. Är trött och sur/arg jämt nu för tiden hoppas att det vänder snart för jag orkar inte så mycket mer....

Cajsas rum.

Idag så lämnade vi Eddie hos Susanne kl nio sen traskade vi hem igen och jag satte igång med att tapetsera Cajsas rum på en gång.

Har lovat lite för e och efter bilder så här kommer de!!

FÖRE



UNDER TIDEN



EFTER



Här kommer det en bild på hur det blev med himmelsängen och blomlampan på väggen.
Ställde skötbordet jämte sängen men ska sen har hennes klädskåp där när jag har målat det vitt.
Ska sätta upp lite tavel lister med..



Ett riktigt ROSA hello Kitty rum blev det!!

Från 2 plus till 1 minus...

Ja idag när vi gick upp så var det 2 plusgrader ute och det såg ut att bli en fin dag. Men det ändrades fort för rätt som det var så var det 1 minus och det blåste upp till storm regn blev till hagel hagel blev till snö så nu är det vitt ute igen. Men nu kom solen fast det blåser riktigt kallt ute. Tänkte gå till öppna med barnen idag men Cajsa somnade om strax innan kl nio så vi väntar på att hon har sovit färdigt så åker vi dit en sväng. Har en tvätt som snart är klar med så då hinner jag hänga upp den med innan vi åker. Nu börjar Eddie hos Susanne på "riktigt" så från och med imorgon går Eddie hos Susanne tis, ons, tor, 9-14 men han kommer att vara ledig (hemma ) var 4:e vecka då Andreas är pappa ledig!! Så påsklovs veckan är han hemma sara var ledig nästan hela den veckan med så då ska vi hitta på något roligt med de.

puss hej

Barnbidrag

Ja på tisdag så kommer det efterlängtade barnbidraget. 2250kr.

Det är en hel del som ska köpas/inhandlas.
Tänkte åka till Willys måste köpa blöjor och storpack välling och så blir det lite mat hamnar kanske runt 1000 lappen.
Och så vill jag köpa ett träningskort så jag och Cajsa kan börja gå på mamma/barn gympan på torsdager 450 kr.
Och så vill jag till Rusta köpa en rulle tapet till. Till Cajsas rum så det blir klart 150 kr.
Eddie behöver överdargs byxor såg att de hade billiga på Kappahl för 150 kr
Eddies räkning för dagmamman gick på 350 kr denna månad så det ska pengarna också räcka till.

1000+450+150+150+350=2100kr

Ja det var barnbidraget för denna månad det..
Tur att det kommer iallfall. Sen så får Andreas lön den 23:e och jag får pengar från F-kassen den 27:e.
Men då ska alla räkningar betalas och lån och försäkringar..

Kl 06.15

klev jag och barnen upp ur sängen. Andreas kom hem 07.10 då satt barnen och jag klara i bilen så åkte vi till loppis. Nu är vi hemma igen Andreas har gått och lagt sig. Så jag sitter med dagens andra kopp kaffe. Idag är det öppet hus i kyrkan hus kl 11-15 så jag och barnen går nog dit en sväng sen. Och i eftermiddag går vi till mamma för de ska ha Filippa och Felicia över natten så får Eddie leka lite.

Igår när Anneli kom så åt vi scones och sen lite glass. Eddie somnade kl 20.00 och vi slog på en film men vi tittade inte så mycket det blev mäst en massa bebis prat..

hej så long!!

Underbara fredag!!

Ja ibland så är fredags känslan underbar. (När solen skiner och dagens löparpass är avklarat).

Denna helgen jobbar Andreas natt så nu är han ute och springer när han kommer hem så ska jag hoppa in i duschen.

Kl 18.00 kommer Anneli hit vi ska fredagsmysa lite tänkte baka lite scones och äta kvällsmat och så har jag gjort glass som är i frysen hoppas den hinner frysa tills sig tills ikväll bara annars så har vi glass imorgon.

Igår så fick Cajsa sin 5 månaders spruta hon reagerade inte på 3 månaders sprutan men igår kväll blev hon ledsen och somnade 19.30 och så har hon vaknat inatt och varit ledsen och varm tog tempen på henne imorse men då hade hon 36.9 så ingen feber men hon har varit varm och gosig hela dagen.



Min fina 5 månaders tjej med mat runt hela munnen.



Som nästan sitter helt själv redan.



Busungen Eddie full fart hela tiden.



Fikar i solen.



Köpte ett bord till lekrummet igår på Erikshjälpen för 40 kr.
Hade tänkt köpa ett rött bord på IKEA först för 229kr men nu fick det bli ett blått
och det passar ju det med!!



Min söta tjej ser inte helt kry ut..

Puss hej


Cajsa 5 månader.

Ja idag så blev Cajsa 5 månader tiden bara springer iväg. Snart ett halvt år.

Igår och idag så har Eddie varit hos Susanne 9-14 och det har gått hur bra som helst.
Och helt blöjfri har han blivit har bara blöja på natten och det är så skönt att bara ha ett blöjbarn igen.

Idag så fick jag sällskap när jag gick och hämtade Eddie av en gammal kompis Annelie. Hon hängde med hem sen och tog en fika i solen trevligt trevligt. Eddie somnade nyss helt slut efter denna dag han hade inte tid att sova middag heller eftersom vi har varit ute i stort sett hela dagen.


Söndag forts..

Lizete och Jennifer var här och fikade en snabbis sen gick jag och barnen till konsum gjorde ett stop hos Tobbe han var ute och grejade med sin fyrhjuling. Eddie var duktig och gick hela vägen själv så det tog lite över en timme. När vi kom hem så var vi ute och gungade lite sen duschade vi alla tre. Nu har jag tittat på Äkta människor en riktigt bra serie på svt1 nästa vecka är det sista avsnittet. Nu har Andreas slutat jobbet så snart är han hemma.. Ska krypa ner snart och ZZzzzzzzzz

Natti natt.



En glad kille på Tobbes 4-hjuling..



Gung gung..

Då var det söndag igen!!

Idag så jobbar Andreas 9-22. Men jag och barnen har hunnit med mycket än så länge.. Vi har städat badrummet och så har vi gått tipspromenad i elljusspåret lagat och ätit mat. Varit och lämnat mat till Andreas, nu sover barnen och jag hamnde här framför datorn. Om en timme kommer min kusin Lizette och hennes dotter Jennifer hit på lite fika.. Myspys

Lördag den 10:e Mars

Helt sjuk det är redan den 10:e mars.. På tisdag blir Cajsa 5 månader och på torsdag så är det dax för hennes andra spruta..

Andreas mådde lite konstigt hela dagen igår och på kvällen så var det dax för han att spy sen har han sprungit på toa hela natten. Men nu mår han bra. Så han blev hemma från jobbet idag men ska försöka sig på att jobba imon.

Det har inte hänt så mycket idag vi gick upp kl åtta kl tio tog jag och barnen en promenad till affären, Eddie gick själv hela vägen dit.. Sen var vi ute och lekte en sväng och så åt vi middag Eddie och Cajsa sov middag 11.30-13.00 sen har vi mest bara slöat resten av dagen. Cajsa sover en stund  nu och Eddie och Andreas ligger i soffan och tittar på film. Funderar på att springa en sväng men det blåser som fan ute..




Så här såg Eddie ut häromdagen när han fått tag i min mascara..



Cajsa gungade hos sin farmor och farfar förra helgen..

puss hej

Eddies inskolning dag 5

Idag så vaknade Eddie kl sex.. suck...

Kl nio hade vi inskolningssamtal med Susannes chef och det gick jätte bra kl 10.00 så lämnade vi Eddie och gick jag och Cajsa hem och Andreas till träningen. Kl 14.00 hämtade jag Eddie han hade varit glad hela tiden och inte frågat efter oss eller sin tutte.. Så skönt att det går bra. Eddie somnade i vagnen på vägen hem jag väckte han kl 15.00 vi har myst med lite godis och film och nu har vi ducshat. Så hoppas att barnen slocknar kl 20.00 ikväll så jag och Andreas kan titta på en film i lugn och ro.. Imorgon så börjar Andreas inte jobba förens kl 12.00 så vi tänkte hinna med kulturhuset och lite loppis på morgonen. Se ifall vi gör några fynd.. Det börjar att krisa i plånboken vi var och pantade lite innan idag fick ihop 400 kr så det va gött.. På söndag ska jag träffa min kära kusin Lizette och fika lite jag bakade ju bullar igår.



Mums mums..



Mina goa ungar!!

Bilder på barnens lekrum

Så nu har jag äntligen fått in lite bilder på datorn.



Tapet före



Före



Efter



Fond tapeten.



Matchat med tavlor..



Barnen och saker på plats.

Det blev väl bra??

Knasig dag

ja idag så vaknade både barnen kl 05.20 men vi låg kvar i sängen till kl 06.00 sen gick vi upp. Det slutade med att Cajsa sov middag 8.15-9.00 sen så var Eddie så gnällig att vi stoppade han i säng och han sov 9.30 till kl 11.45 då jag väckte honom. När Eddie sov så passade jag på att baka bullar och Andreas började med maten. Så när Eddie kom upp åt vi och klädde på barnen för kl 12.30 var vi på Bergatrollet och hälsade på. Eddie satte igång och lekte på en gång. Vi var där en timme sedan gick vi till Konsum och handlade lite när vi kom hem så sprang jag en sväng igår så var det så härligt och vårigt att springa och idag så fick man springa i snöblasket.. Tråkigt att snön kom igen..
Andreas åkte till stan 17.30 skulle gå på bio så jag och barnen myste lite med med en film och popcorn. Kl 20.00 nattade jag Eddie han somnade så gott när jag sa att vi skulle gå till Susanne imorgon.!

Inskolning

ja denna vecka så började vi att skola in Eddie hos dagmamman Susanne här i Tenhult och det har gått jätte bra.
i måndags så var jag och Andreas med 9-11.30 Andreas gick vid kl 10.00 Eddie pussade och sa hejdå. Vi var inne och lekte hela dagen i går så kom vi kl 9 med och kl 10 gick vi ut och lekte en timme.
Idag så kom vi kl 9 och gick in en liten stund kl 9.30 gick vi ut och jag och Cajsa åkte till hennes massage Eddie han pussade och sa hejdå inga problem att vi åkte iväg. När jag kom tillbaka kl 11 så hade de varit i lekparken och hade precis kommit tillbaka.  Då det hade gått så bra så bestämde vi att han skulle stanna och äta mat så det var bara puss igen och hejdå. Vi möttes vid Kyrkans hus kl 13.30 Eddie hade ätit och lekt som bara den så han somnade gott i vagnen på vägen hem och sov 1 tim och 30 min ute innan jag väckte han.
Så skönt att det har gått så bra. imorgon så är Susanne ledig så då ska vi gå och hälsa på där Eddie ska vara om Susanne är ledig eller sjuk ska vara där 12.30 som först så på förmiddagen ska vi gå till öppna med Sara och Oliver. och på fredag ska vi ha samtal hos Susanne med hennes chef sen så ska Eddie få stanna där hela dagen så får vi se hur det går och nästa vecka med..

hejsan svejsan..

Finnerödja

Oj nu var det länge sedan jag bloggade. Skrev ju ett inlägg igår från mobilen opch det funkade ju men vet inte hur man lägger till flera bilder och får text till.. Någon som vet?

Nu har jag och Cajsa varit på babymassage 2 ggr och det är kul och mysigt.
Cajsa har även fått smaka på lite olika mat varje dag men det är inte så poppis utan mjölk är bäst.

På måndag så ska Eddie skolas in hos dagmamman Susanne han ska gå 3 dagar i veckan tis-tor 9-14 så det blir nog bra och skoj för han. Det är inskolning varje dag i 2 veckor innan han ska börja och gå själv.

Nu är vi hos barnens farmor och farfar i Finnerödja vi åkte kl halv nio i morse och var framme strax efter kl tolv efter ett stop i Hjo. Eddie har varit ute och lekt i solen med sin farfar hela eftermiddagen och så har vi gått en promenad. Nu sitter vi och kvällsmyser lite.

Imorgon kommer barnens kusin Ronja hit och leker lite när hennes föräldrar ska till stan och shoppa. Sen ska vi hem till de på kvällen och titta på melodifestivalen och mysa.

På söndag så ska vi på loppis en sväng och sen hem till Andreas syster caroline på lite fika (hon har fyllt år). Innan det är dax för hemfärd igen..

Iveckan som varit så har vi bara varit hemma och myst Eddie hade lite feber från och till i måndags och så har han varit hostig och hes hela veckan. så lika bra att stanna hemma och bli frisk.

I söndags så fick vi ett ryck och började att göra om hemma. Datorrum ska bli lekrum, gästrum i källaren ska bli datorrum, syrum ska bli Cajsas rum och syrummet flyttar vi ner till köket och kökssoffan.

Så nu är lekrummet klart jag målade och tapetiserade det i söndags så nu är alla leksaker på plats det som fattas är ett litet bord och lite saker på väggarna. andreas är nästan klar med datorrummet. Cajsas blivande rum är tömt och tapeter är köpta rosa Hello Kitty tapeter ska hon få. Så hoppas jag får tiden att göra klart det nu iveckan har köpt himmelsäng och rosa fina sängkläder kommer att bli ett riktigt tjejrum.

Ska sälja min provdocka får inte plats med den någonstans. Någon som är intresserad? Hade tänkt mig 500 kr för den har sett att de går för nästan 900kr på Tradera. Syr ju inte så ofta nuförtiden så mina maskiner mönster och trådar får plats i kökssoffan och ska jag pyssla någon dag så är det ju bara att plocka fram allt på köksbordet så det blir nog allt bra!!

Lägger upp lite bilder efter helgen när vi är hemma igen  så håll till goda!!

Puss hej.




RSS 2.0