Måndag och ny vecka.

I fredags så var vi på mvc ( Ultraljud) och allt såg bra ut med bebben. Hon kunde inte se könet.. Så nu får vi vänta och se. Igår så va det exakt en månad kvar tills bebben kommer och idag 28 dagar kvar får börja ha lite nedräkning..

Efter besöket på mvc i fredags så åkte vi till Finnerödja. till Eddies farmor och farfar.( Jag klockade tiden och körde kanske lite olagligt men va framme på mindre än 2 timmar) Ifall vi skulle behöva åka hem och föda barn.. haha.

I fredags och lördags så va det jätte fint och soligt väder vi satt ute på altanen och fikade och åt mat. Andreas bror Mattias med familj kom några timmar i lördags så Eddie och Ronja kunde leka med varandra. de ha så roligt ihop och leker jätte bra.. Wilma blir 2 månader snart och hon har allt växt till sig. Tänk i jul har vi en sådan liten plutt..

Igår var det regn hela dagen så vi åkte till Marieberg och shoppade lite.
Hälsade även på hemma hos Andreas syskon Kristoffer och Caroline.
Mattias och Ullrika var med hela dagen igår så det va kul.

Idag så är både Lasse och Lillemor lediga så vi får se vad vi hittar på för något.
Och imorgon så åker vi hemmåt igen.

Fick sån fruktansvärd foglossning igår och hade det hela dagen blir till att ta myrsteg framöver. Gör så jäkla ont.. Ska man behöva ha så här ont 4 veckor framöver så får bebisen gärna komma lite tidigare.

nej nu ska jag gå och se vad man och barn gör..

puss hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0