Fredag och Andreas natt helg..

Idag så har jag och barnen variit på öppna med Sara och Oliver när vi kom hem så åt vi mat och barnen sov middag.. Jag vet Eddie somnade idag men väckte han efter knappt en timme. Sen så åkte vi till Ekohallen och köpte lite godis tills ikväll. Andreas börjar att jobba om 2 timmar då blir det mys här hemma för mig oc h barnen. Sen får vi se vad vi hittar på ihelgen. Inget bestämt än så länge..

p&k

Kommentarer
Postat av: Ullrika

Svar : Ok, här går de segt för Wilma men får väl skylla på att hon är en månad förtidigt född ;) Alla är ju olika.. Tänder har hon iaf fått 5 stycken.. Två nere o tre uppe.. Ok ja de var länge sen vi sågs nu. Ja de ska bli kul o ses o Ronja tjatar så om Eddie :)

2012-05-11 @ 16:23:06
URL: http://mammashjartegull.blogg.se/
Postat av: Ullrika

Svar : Jasså de visste jag inte :) Aha ja de är dyra nya. Hon vi ska köpa av hade två lika dana så vi skulle få ge 600 för en o 1000 för båda. Men vi gjorde upp att ge 600 för den ena o byta fem barnfilmer mot den andra. Vi skulle ändå sälja dom så för våran del var de ju bra :)ok hoppas du hittar en till Cajsa för ett bra pris :). Ja nu ses vi snart kram

2012-05-11 @ 16:26:05
URL: http://mammashjartegull.blogg.se/
Postat av: Ullrika

Ja o tur är väl de ;)

2012-05-11 @ 20:30:55
URL: http://mammashjartegull.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0