Godmorgon!

Godmorgon godmorgon..
I fredags så hade alla dagmammor utvärderingsdag. Vi satt och pratade och skrev papper 8-16 med en lunch pause på Riddersberg.(Maten var ingen höjdare).. Som sedan avslutades med AW på Bonarelli. Mycket bättre mat! Var hemma strax innan kl 19.00 satt och njöt av solen på altanen resten av kvällen.
Lördag så åkte vi til Vrigstad marknad. Lagom när vi kom dit så öppnade himmelen sig.. Så det var inget kul att gå där i regnet. vi satte oss på en pizzeria och käkade då slitade det att regna och den kom inte tillbaka på hela dagen. (Enligt smhi så skulle det har regnat hela eftermiddagen och åskat.) Vi åkte till mina föräldrar i Hjälmseryd. Andreas tittade på Hockey, Jag och barnen var ute och lekte. Sedan så åkte vi en sväng tll Lammhult och tittade oss omkring. Kl 18.00 när de stängde så åt vi hamburgare och fikade, Tobbe och Linnea kom också. vi frirade morsdag och pappa som fyller år på tisdag.
 
 
Sedan så åkte vi en sväng !!
 
 
Vi fick lite problem med bilen, meen det löste sig som tur var!
 
 
Sedan så myste vi på altanen resten av kvällen. Vi sov i husvagnen med barnen. Jag och Andreas la oss kl 00.00 ca. Kl 06.00 vaknade Cajsa på söndag morgon glad och lycklig över att ha sovit i husvagnen. Eddie var lika glad han.
 
 
 
På söndag så gick vi på markand i Stockaryd. Sedan åkte Andreas och barnen hem. jag åkte tillbaka till mamma och jobbade till kl 18.00 i fiket. Mycket folk och många hamburgare beställningar blev det.
 
Det har varit en toppen helg. Som har gått fort som vanligt!
 
P&K
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0